17 Kasım 2014 Pazartesi

Dün Flormar'dan gelen paketin detaylarını sizlerle paylaşacağım bugün. Aşağıda gördüğünüz 9'lı mini fırça seti ve üç adet silk sattin ojenin bulunduğu bir paketti. Oje kısmını gerçekten çok sevindiğimi söylemeliyim. Ve bir tanesini denedim bile. Onu da bu yazıdan hemen sonra başka bir post halinde yayınlayacağım.

Flormar Mini Makyaj Fırça Seti Ve Silk Sattin Oje Serisi
Flormar Mini Makyaj Fırça Seti Ve Silk Sattin Oje Serisi



Fırça seti tam çantaya atıp çıkmalık. Bu şekilde kutusu var ve açtığınızda fırçalar da yelpaze gibi açılıyor. Oldukça kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Ancak fırçaları daha kullanmadım. Kalitesi hakkında şu an için bir şey söyleyemiyorum ne yazık ki. Ve bu set Flormar'dan yapacağınız 75 TL ve üzeri alışverişlerde hediye ediliyor. Kampanya 17 aralık 2014 tarihine kadar devam edecek. 

Flormar 9'lu  Makyaj Fırça Seti
Flormar 9'lu  Makyaj Fırça Seti


Benim sevdiğim kısma gelelim. Silk sattin ojeler. Flormar gerçekten her gün bir yenilikle karşımıza çıkıyor. Bu ojeler de tam bunun kanıtı. Ben çok beğendim. Mavi rengini denedim. Ve birazdan o yazı da sizlerle birilikte olacak.

Flormar silk sattin oje serisi

Flormar Silk Sattin oje serisi 12 rente oje içeriyor. Sanırım ben seriyi tamamlayacağım. Seriyi merak ediyorsanız bir sonraki yazımı bekleyin. 

Flormar online alışveriş sitesi ne uğrayabilirsiniz.

PAYLAŞ

1 yorum:

  1. Güle güle kullan canım fırçalar hakkında yorumunu en kısa zamanda bekliyorum

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)