2 Kasım 2014 Pazar


Bir nail art hikayesiyle daha karşınızdayım. Biliyorsunuz bloğumu ilk açtığım zamanlar sadece tırnak tasarımlarıma yer veriyordum. Ancak oğlum ve diğer hayat işlerinden pek zaman bulamamaya başlamıştım. Bu yüzden de ani bir kararla bloğuma farklı konularda da yazı yazmaya başladım. Ancak yine zaman zaman nail art aşkım depreşmiyor değil. Bu da o anlardan biri. 

Hayvancıklı tırnak tasarımları pek beğeniliyor. Ben de kara kedilerden bir nail art yapmış ama paylaşna fırsatı bulamamıştım.



cat nail art
Kedi nail art




Yapılışı da çok basit ve vakit almıyor. Tırnaklarınızda sıradan ojelerden sıkıldıysanız mutlaka deneyin. :)

Kürdan, nail art fırçası, sulu boya fırçası, noktalama kalemi hepsi ile yapabilirsiniz. Yeter ki isteyin ve emek verin.

Ayrıca kara kedileri de çok severim. 

Umarım beğenmişsinizdir. Yorum yapmayı unutmayın. Sevgiler. :)

PAYLAŞ

4 yorum:

  1. Merhabalar.. Bloğum için pek kullanamasam da bir instagram hesabı açmıştım. Ben de tırnak tasarımlarına büyük ilgi duyuyor ve kendimce çalışmalar yapıyorum. Bloğumda yayımlıyorum. İnstagramdaki birkaç tasarımımı beğenmiştiniz, sizi orda gördüm ve instagram profilinizi görünce 'aman tanrım, harika tırnak tasarımları var burada, işte böyle hesaplar takibe değer!' diyerek önce instagram hesabınızı, ardından bloğunuzu takibe aldım. Anlaşılan bu cicileri gördükçe, bloğunuzu aşırı bir takibe ve yoruma tutacağım gibi görünüyor. :) Kediler tek kelime ile harika olmuş ! Ellerinize sağlık devamını dört gözle bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel yorumlar bunlar. Çok çok teşekkür ederim. Ama ne yazık ki eskisi kadar nail art yapamıyorum. Bu konuda muzdaribim. İnstagram hesabımı da yine bloğum gibi nail artlarımı paylaşmak için açmıştım ama orada da artık makyaj, bakım ve değişik hikayelerle dolduruyorum. Yine de arada kaçamak yapıyorum tırnaklarım için. Bu vazgeçilmez bir hobi. Kocaman öpüyorum. Benimle aynı şeyleri hisseden birileriyle karşılaşmak gerçekten harika bir şey. :)

      Sil
  2. Çok sevimli olmuş :) Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)