14 Kasım 2014 Cuma

İlk takma kirpik deneyimimi sizlerle paylaşıyorum arkadaşlar.
Takarken baya zorlandım. Ancak bu benim beceriksizliğimden kaynaklı ne yazık ki. Ürünle yakından uzaktan alakası yok. Ama sonunda başardım takmayı. Ve kendimce biraz kısalttım. Çünkü çok uzunlardı. Betty Boop gibi gezemezdim. Keşke kısaltmadan önce fotoğraflasaydım dedim. Çünkü ürünü merak eden arkadaşlarımı yanlış yönlendirmek istemezdim. Not olarak bunu da eklemiş olayım. Takma kirpiği biraz keserek kısalttım. Ve göz boyuma göre de kenarlarından kısalttım. 



Lash Natural Edition 12 Takma Kirpik
Lash Natural Edition 12 Takma Kirpik 


Kendi kirpiklerimle çok güzel uyum sağladı. Genel anlamda ben çok beğendim. Tekrar ihtiyaç duyarsam yine bu üründen alırım diye düşünüyorum. Biraz kötü kestiğim de aşikar elbette. Çünkü bazı kısımlar daha kısa kalmış. Ancak bu şekilde çok doğal durdu da diyebilirim. Çünkü benim kaşlarımın bazı kısımları daha kısa ve gittikçe azalıyor, kısalıyorlar. Sanıyorum çokça ihtiyacım olacak bu takma kirpiklerden. Fiyatı 12 TL civarında. Watson's tan almıştım.

Lash Natural Edition 12 Takma Kirpik
Lash Natural Edition 12 Takma Kirpik 

Bir sonraki deneyimimde daha becerikli olacağıma eminim. Sonucu ben yine de pek beğenmedim. Ve tabi benden kaynaklı olarak elbette. Yani yanlış kestim. Biraz daha düzgün kesseydim daha hoş görünebilirdi. Siz ne diyorsunuz? Altta, sağdaki fotoğrafta fena durmamış ama yine de sürekli o şekilde bakamıyorum :))

PAYLAŞ

6 yorum:

  1. valla bence guzel olmus kotu de kesmemissin sadece biraz fazla kısa olmus gibi geldi daha uzun bırakabilirdin cokda yakısmıs valla :)

    YanıtlaSil
  2. Bence gayet doğal durmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Kısaltmakla bence doğallığıda yakalamışşınız.İsabetli bir karar olmuş bemce.Çokda yakışmış güle güle kullan arkadaşım

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)