5 Kasım 2014 Çarşamba

Herkese yeniden merhaba arkadaşlar. Bugün blog projemizin ikinci kısmı ile karşınızdayım. İlk kısımda hatırlarsanız Favori kış parfümlerimizi yazmıştık. Merak edenler ya da okuyamayanlar buradan ilgili yazıya gidebilirler.Bugün ise "Makyaj çantamda ne var?" konumuz. Ve projeye katılan tüm arkadaşlarım makyaj çantalarında neler var onları anlattılar.

İşte harika makyaj çantam ve görsellerim :)








Ben makyaj çantamı hep temiz tutmaya çalışıyorum. Ürünlerimin içine akması ya da dağılması durumunda hemen önce silip sonra makinaya atıyorum. Bu konuda titizim diyebilirim. Hem makyaj malzemelerimi daha uzun süre kullanabiliyorum hem de vıcık vıcık bir yere elimizi sokmak hiç hoş değil. 


İlk olarak bu tatlış lip balmları koydum çantama. Ve severek kullanıyorum. Ama nivea lip butter de bunların arasına katılacak gibi görünüyor. Baby lips peach kiss en sevdiklerimden. 
Bunları geceden sür sabaha yumoş gibi uyan :) Öyle ürünler bunlar. 


Aşkım comfort zone yine makyaj çantamdan ayırmayacağım bir far paleti. Severek kullanıyorum diyebilirim. Farmasi'nin bu rimelini de çok sevdim.Dost bloggerlar buluşuyor etkinliğimizde hediye etmişlerdi. Ve ben de severek kullanıyorum. Essence xxl long lasting  lipgloss da vazgeçilmezlerim arasında. Harika parlak bir bitişi var diyebilirim. Bloğa yazılmayı bekliyor. 

Ten makyajımda kullandıklarım ise şöyle; Garnier BB krem, Pastel Profashion pudra, Flormar pin-up radiant pink skin highlighter, Flormar pin-up invisible pores pore minimizer. Ben fondoten kullanmıyorum. Yani en azından günlük ten makyajım bu şekilde. Fondoteni ise çok nadir kullanıyorum. Gece davetine gitmeyeceksem çok fazla ihtiyaç duymuyorum. Çünkü cildimdeki kusurları kapatmak için bu ürünler yetiyor.


Ve vazgeçemediğim allığım Flormar pin-up smooth blush light coral krem allık. Ama Flormar'ın fırçalarından pek de memnun olduğum söylenemez. Özellikle bu allık fırçası acayip kıl döküyor. Bir yıldır kullanıyorum ancak hala döküle döküle bitmedi. Ne kılmış arkadaş. :))



Favori rujlarıma geçelim. Çantamdan asla ayırmıyorum diyebilirim. Yaz kış da kullanıyorum. Benim için mevsim farketmiyor. 


Son olarak çantamdan ayırmadığım bir ürün de Flormar pin-up miracle pen slim touch. Hem kullanımı kolay hem de uzun süre dayanıyor. Kalıcılık konusunda testimi geçti.


Benim makyaj çantamda bu güzellikler vardı. Bakalım sevgili blogger arkadaşlarımın çantalarında neler var? 
Linklere tıklayarak yazılara ulaşabilirsGünlüğü


Ayrıca harika bloggerlardır benden söylemesi. :) 

Sevgiler, saygılar. :)



PAYLAŞ

2 yorum:

  1. Ay canım benim ne çok şey taşıyormuşsun sen çantanda öyle :)

    YanıtlaSil
  2. Balmi'yi çok merak ediyorum, sonunda dayanamayıp atacağım sepete!
    Bu arada Flormar'ın bu eye-liner'ını hiçbiryerde bulamıyorum yafff
    Yeni çıktığı için olabilir mi?

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)