12 Kasım 2014 Çarşamba


Herkese yeniden merhaba.

Bugün bir ruj postuyla daha karşınızdayım. Ruj yazısı yazmayı çok seviyorum nedense. Hep keyifle pc başına oturuyorum. Tabi diğer yayınlarımda da keyifliyim ama rujları ayrı bir seviyorum. Ve ojeleri tabi ki. Onu söylememe gerek yok. :))


Note ürünlerini hep merak ediyordum. Sonunda ben de Balköpüğü Bursa'da etkinliğinde Note ürünlerinin hediye edildiği bir paket aldım. 

Note'nin diğer rujlarını bilmediğim için karşılaştırma yapamayacağım ancak koyu rujları pek sevmediğim doğru. Çünkü beni pek yansıtmıyorlar. Hem dudağımı ince gösteriyor. Hem de bir türlü doğru süremiyormuşum gibi geliyor. Bu rujda da aynı sorunu yaşadım.


Note Rich Color Lipstick Merlot Ruj
Note Rich Color Lipstick Merlot Ruj





Burada dudaklarıma sürünce daha açık bir renkle karşılaştım. Tabi ışığın da etksisi var elbet. Bir de şu rujların zaten tam rengini yansıtamamaktan da şikayetçiyim. Onyüzmilyon tane fotoğraf çekmeme rağmen yine de renkleri gösteremiyorum. Ona yanarım. Yine de tam kırmızı değil aslında. Koyu bir vişne çürüğü renginde diyebilirim. 


Kalıcılığı hakkında ise olağanüstü diyemiyorum. Ancak dudak kalemi ya da pudra ile sabitlenirse biraz daha kalıcı hale gelebilir kanımca. 

İçeriğinde argan yağı ve kakao yağı bulunuyor. Dudakları yıpratmadığını hatta nemlendirdiğini söyleyebilirim. Sanırım bu serinin nude renklerini alacağım. Çünkü nemlendirmesi müthiş. Sanki renkli bir lip balm sürmüşsünüz gibi bir his yaşıyorsunuz. 

Ürünü incelemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz;

PAYLAŞ

3 yorum:

  1. Geçtiğimiz hafta bordo ruj arayışındayken baktığım güzel bir bordosu vardı.Bu renk o sanırım,güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kulla. ben de başka renklerini kullanıyorum, merlot da çok güzelmiş, bu senenin moda rengi marsala rengini anımsatıyor..

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)