18 Kasım 2014 Salı

Herkese merhaba. Umarım detaylı bir yazı okumaya hazırsınızdır. Çünkü Real Techniques Starter Set'i anlatmak o kadar da kolay olmayacak. Bu fırça setini alırken de öyle karar vermiştim zaten. Detaylı olarak her bir fırçayı fotoğrafladım. Ve anlatmaya çalışacağım. Gratis'ten 63 küsür TL ye aldım. Eklips'in fırçaları da vardı ancak güvenemedim. Blogger arkadaşlarımdan da gaz alarak bu fırça setinin sahibi oldum. İyi de yaptım.


Bu set göz makyajı yapmak için aslında. Setin içinden 5 adet fırça çıkıyor. Hepsinin görevi ve şekli farklı.


Real Techniques Starter Fırça Seti
Real Techniques Starter Fırça Seti


Fırçaları muhafaza etmek için de böyle bir düzen yapmışlar. Çantası ya da kılıfı her neyse, fırçaları düzenli ve bozulmadan saklamak için tasarlanmış. Genelde sanırım yolculuk yaparken bozulacağı düşünüldüğü için böyle tasarlanmış. Arka tarafında cırt cırtı var. Fırçaların üzerine kitap gibi kapatabiliyorsunuz. Ve askısı da var. Ayrıca kılıf ortadan ikiye kıvrılabiliyor. Bu sayede fırçaları aynı bir masa takvimi edasında masanıza koyup ne kadar güzel olduklarını izleyebilirsiniz. :))

Real Techniques Starter Fırça Seti
Real Techniques Starter Fırça Seti

Şimdi fırçaları sırasıyla tanıyalım. Deluxe Crease Brush. En ucu kalın olan fırça sette. Fırçaların kılları oldukça yumuşak. Bu fırça farı göz kapağının hepsine sürmek için tasarlanmış Yani bir nevi Bazın üstüne uygulanan far bazını sürmek ve dağıtmak için ideal.

Deluxe Crease Brush.
Deluxe Crease Brush

İkinci fırçamız Base Shadow Brush. Deluxe Creaseden biraz daha  dar bir ucu var. Sürdüğümüz açık renk farın üzerine esas zemini oluşturacak farı sürmek ve dağıtmak için ideal. Kaş kemiğine ve göz kapağına ayrı ayrı farlar uygulanabilir bu fırça ile. 

Base Shadow Brush
Base Shadow Brush

Fine Liner Brush. Bu bir eyeliner fırçası esasında. Ancak ben günlük eyeliner çekmek için oldukça kalın buldum. Yani ince bir eyeliner çekecekseniz yanına bile yaklaşmayın derim. Çünkü likit eyelinerı bu fırça ile çektiğinizde. Nur topu gibi kalın bir eyelinerınız olacak gözünüzde.



Fine Liner Brush
Fine Liner Brush

Accent Brush. Göz altlarına far sürmeyi kolaylaştırıyor. Göz pınarlarını da aydınlatmak için rahatlıkla kullanılabilir. İçce bir yapısı var. Ve farın düz bir çizgide gitmesine yardımcı oluyor.

Accent Brush
Accent Brush

Brow Brush. Açılı bir fırça. Ve kalın uçlu. Kaşları belirginleştirmek için ideal. Ayrıca kaş kemiğini de aydınlatmak için kullanılabilir. Gayet kullanışlı.


Brow Brush
Brow Brush


 Fırçaları gerçekten kullanışlı buldum. Devamlı elimin altında olmalarını istiyorum. Ancak şu yıkama işini hiç mi hiç sevmiyorum. Yine de mecburen yıkanıyorlar. Her bir fırça konusunda uzman. Bu fiyata değer mi diye sorarsanız eğer. Değer arkadaşlar. Beşli fırça seti 63 TL. 

Sevgiler. Kocaman öpücükler. :)



PAYLAŞ

6 yorum:

  1. harikaa güle güle kullan tatlımm zaten RT fırçalarının kötü olması imkansız :)))
    iyi yapmışşsın sevgiler.. bende bloğuma beklerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Ben seni takipteyim zaten. :)

      Sil
  2. Güle güle kullan canım. Ben de bu hafta fotoğrafladım. Yorumlarımı yazmayı düşünüyordum. Hakikaten göz makyajı için güzel fırçalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Valla bu seti fotoğraflaması da yazması da zor. :) Kolay gelsin sana da. :)

      Sil
  3. Fırçaları yıkamak haketten Zahmetli iş yahu :// ama benımde begendığim bir set gule gule kullan tatlım ...

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)