12 Kasım 2014 Çarşamba

Aslında ben her kadına her ruj yakışır diye düşünsem de (eskiden) kendimden de yola çıkarak sevmediğim ruj renkleri gerçekten tenime ve bana yakışmayan ruj renkleri çıktı şimdiye kadar. Her seferinde bu durumu yaşıyorum. Ve bu yüzden de bu yazıyı yazmaya karar verdim.

Ben pembe rujları çok seviyorum. Ve bu rengin her tene rahatlıkla gidebileceğini öğrendim.  Şimdi sırayla ten renklerine göre yakışan rujlara göz atalım.




Tabi burada bahsettiklerim kural falan değil. Saç rengi, göz rengi her şeyi değiştiriyor bazen. Hele güzel bir makyajla tamamlanmış her ruj bir kadını harika gösterebilir. Burada genel bir yorum yapacağım sadece. 

Beyaz tenliler hangi renk rujları tercih etmeli?

Açık tenli kadınlar soğuk alt tonlardaki rujları tercih edebilirler. Örneğin ben beyaz tenliyim ve soğuk pembe tonlarına hayranım diyebilirim. Ve kendime de çok yakıştırıyorum. Ama mesela kişilik olarak da sıcak renkleri seviyorsanız şeftali tonları da çok yakışacaktır. 

Buğday tenliler hangi renk rujları tercih etmeli?

Buğday ten en sevdiğim ten grubuna giriyor. Ben hiç olamadım ama olmayı çok isterdim. Şeftali ve toprak tonları harika gösteriyor bu tende makyajı. Toprak tonlarından ise çok koyu renkleri kastetmiyorum. Yine canlı renkteki rujlar tercih edebilirler.


Esmer tenliler hangi renk rujları tercih etmeli?

Geldik esmer güzellerine. Esmerlere her renk yakışıyor arkadaş. Sadece uçuk pembe biraz abes kaçabilir. Ancak harika makyajlarla tamamlanınca o bile yakışabilir. Bronz tende turuncu ve mercan renkleri harika duracaktır.






PAYLAŞ

2 yorum:

  1. Ben buğday tenliyim ama şeftaliyi kendime hiç mi hiç yakıştırmıyorum:( Sarı alttonlu olan cildimi ve dişlerimi daha sarı gösteriyor:( Nude tonlar, bordo-kiremit kırmızıları, mauve ler iyi gidiyo bence;)

    YanıtlaSil
  2. Bu rujun markasi ve nosu kac acaba? Tam bu renk ruj istiyorum.

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)