22 Kasım 2014 Cumartesi

Tresan markasıyla tanışmama vesile olan Tresan ısırgan Otu Şampuanı Deneyimimden bahsetmek istiyorum. Isırgan otunun saça olan faydalarını çoğumuz biliyoruz. Saç derisinde kan dolaşımını hızlandırarak saçların daha sağlıklı uzamasına vesile oluyor. Zayıf saçları güçlendiriyor. Hızlı uzamasını sağlıyor. Ayrıca bakımını da yapıyor. İşte içeriğinde ısırgan otu ekstresi bulunan Tresan Isırgan Otu Şampuanı bizlere tüm bu bakımı sağlayabileceğimiş bir bakım sunuyor. Ayrıca ürün tamamen bitkisel. Zaten kullanırken de bunu hissediyorsunuz.

Tresan Isırgan Otu Şampuanı
Tresan Isırgan Otu Şampuanı


Benim yorumlarıma geçecek olursak; Tresan ısırgan otu şampuan öncelikle saçları çok güzel temizliyor. Örneğin benim saçlarım oldukça gür ve uzundur. Yani temizliği de bir o kadar uzun zaman alıyor. Hal böyle olunca derinleme temizlik benim için çok önemli bir faktör her zaman. Yeri geldiğinde üç kere şampuanlama ihtiyacı hissediyorum. Ancak Tresan'da böyle bir durumla karşılaşmadım. Bir, bilemedin iki yıkamada saçları gıcır gıcır yapıyor. Şampuan, bitkisel ürün içerdiği için dolusunca parfümsü kokular yaymıyor. Kendine has bir kokusu var ve doğal kokuları seviyorsanız hiç de rahatsız etmiyor. Aksine rahatlatıyor. Saçları kurutmuyor. Ekstra hacim veriyor ve saçların gerçekten hızlı uzamasını sağlıyor. Her saç tipine de uygun. Paraben içermiyor.

Bence saçlarınızla ilgili problemler yaşıyorsanız Tresan Isırgan Otu Şampuanını denemeye karar vermelisiniz. Ürün Watson's kozmetik marketlerde ve pek çok online satış sitesinde mevcut. Ayrıca Tresan'ın kendinize daha yakın bulabileceğiniz pek çok şampuan çeşidi var. En azından birini deneyerek bu ürüne bir şans vermenizde fayda var diye düşünüyorum. Sevgiler.











PAYLAŞ

1 yorum:

  1. Benim bildiğim isirgan sampuani yagli saclar icindir ve ben oleyim nerdyse bir snedr kullniyorum fydasinida gormektyim

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)