3 Aralık 2014 Çarşamba

Bu kış deri giysi ve aksesuarlar sokaklarda esecek gibi görünüyor. Öyle ki her modelle bu etekler karşımıza çıktı ve çıkmaya da devam edecek. Her kıyafetin altına yakışıyor deri etekler. Sanırım moda olmasının bir sebebi de bu. Birazdan göreceğiniz etek modellerine bir bakın. Hepsini farklı farklı seçmeye çalıştım. Ve beğenmediğim bir model olmadı. Hepsini sevgiyle kucakladım. Canlarım benim. :) Çok beğendim ben bu etekleri.

Bakınız sırayla gidelim. Bu etek başka bir kumaştan yapılsaydı heralde yüzüne bakmazdık. Ama deri olunca aşık oluyoruz. :)





Vee uzun eteklere tapan ben bu modele de yeşil ışık yakıyorum.



Bu yeşil deri etek ceket takımına karşı da boş değilim arkadaşlar. :))


Ve işte tek gecelik aşkım olabilecek bir model. Her gün giyip sokaklara çıkamazdım heralde. Ancak özel bir gecede giyilebilir bir derin yırtmaçlı model. Bazılarınıza çok gelmeyebilir. Ama bana biraz fazla kaçar. 


Bunu al gece sarılıp uyu. Öyle yani. Bebek. :)



Vuhuu... Her gün giyer, her gün aşık olurdum herhalde bu modele. :) Bu arada kalem etek modelleri daha bir rövaçta. Oldukça şık durduğu kesin. 



Bu ve alttaki modeller de gençlik aşklarım olabilirdi. Zira şu yaşımda pek de uygun kaçacağını sanmıyorum. Yaşım 31 bu arada. :) Ama şu göbek kısmını biraz daha eritirsem kendime hediye alacağım bunlardan. 



Gelelim ünlülere. Onlar nasıl modeller giymişler?

Ellie Goulding. Bu kadının sesi beni bambaşka yerlere görtürüyor. Dinlemediyseniz mutlaka dinleyin. Farklı bir tarzı var. O da dizaltı bir model seçmiş. Biraz toplu göstermiş sanki.


Hilary Duff. Bakın modelleerin kesimleri çok acayip. Ama alıp giyiyorlar işte. Moda oluyor. İlginç.


Miley Cyrus. Gene tarzını konuşturmuş. En azından dili içerde. :)) Hatun sınır tanımıyor. Mini eteğinde bile yırtmaç var. Ahah. :)



Ve son olarak Rihanna. O da kendi tarzına göre yorumlamış. Biraz asi. 




Evet arkadaşlar. Yayınımı burada sonlandırıyorum. Hangi modeli beğendiyseniz yazmayı unutmayın. Benim en çok beğendiğim model siyah kalem etek olan. Başka bir yayında görüşmek üzere. 

Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.

Twitter'da Onyüzmilyonoje

PAYLAŞ

6 yorum:

  1. hepsi harika ama ben daha çok uzun olanları sevdim :)

    YanıtlaSil
  2. 5. fotoğraftaki uzun bordo eteği çok beğendim.

    YanıtlaSil
  3. Çok haklısın belki bazı formlar farklı kumaştan olsaydı bakmazdık ama deri olunca müthiş bir albenisi oluyor :) Hepsi çok güzeller ^^

    YanıtlaSil
  4. Kadına dair ne hoş bir blog oluşturmuşsunuz. Kategoriler çok güzel, ellerinize sağlık.

    Deride kloş etek bana göre çok hoş durmuyor:)
    Rihanna'nın eteğini çok beğendim diyorum.
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)