30 Aralık 2014 Salı

Daha önce de Dudakları dolgun göstermenin sırrı isimli bir yazı yazmıştım. Ama bu sefer daha pratik maddelerle karşınızdayım. Yani 4 adımda daha kısa sürede nasıl dolgun dudaklar elde ederiz ondan bahsedeceğim. Ancak bu bahsedeceğim işlemler için dudaklarınıza daha önceden peeling uygulamış ve onları nemlendirmiş olmalısınız.  Diş macunu ile fırçalarsanız da hafif şişeceklerdir.


1. Dudaklarınıza yüzünüze sürdüğünüz pudradan bir miktar uygulayın. Bu sayede dudağınızın üzerine rujun daha iyi tutunması için bir katman yerleştirmiş oldunuz. Tabi hacmi de artmış oldu.

4 adımda Daha Dolgun Dudaklar
4 adımda Daha Dolgun Dudaklar



2. Dudak bazı uygulayınız. Dudak bazınız yok ise iki ya da üç kat lip balm uygulayınız. Dudaklarınızın üzerine bir katman daha eklemiş oldunuz. Hacmi daha da arttı elbette. Şimdiden daha dolgun bir dudak görünümüne ulaştınız bile.

4 adımda Daha Dolgun Dudaklar
4 adımda Daha Dolgun Dudaklar

3. Dudak kalemini ve ardından rujunuzu uygulayın. Dudak kalemi önemli dolgunlaştırmak için çinkü ruj sadece dudak kısmınıza tutunur. Ancak dudak kalemi dudak kenarındaki çizgileriniza tam yerleşir.


4 adımda Daha Dolgun Dudaklar
4 adımda Daha Dolgun Dudaklar

4. Bir far fırçası yardımı ile dudak kenarlarınızı düzeltmek üzere düz bir hat halinde kapatıcı sürün. Böylece dudak kenarlarınızdaki morlukları ya da kızarıklıkları kapatmış olacaksınız. Dudak kenarı ne kadar temiz görünürse dudaklarınız o kadar ön planda olacaktır. Dudakları ön plana çıkarmanın yolu isimli yazım da size yol gösterecektir.



Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.







Fotoğraflar alıntıdır.

PAYLAŞ

3 yorum:

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)