25 Aralık 2014 Perşembe

Hepinize yeniden merhaba. Bio oil cilt bakım yağıyla yaklaşık altı ay önce tanıştım. Ve altı aydır her gün olmasa bile haftada iki gün mutlaka kullandım. Özellikle duştan sonra kullanmayı asla ihmal etmedim.  Bio-oil cilt bakım yağını sanıyorum ki bilmeyen pek kalmadı. Kendisi her derde deva.

Bio-oil çatlak önleyici yağ





Yaklaşık altı aydır kullandığıma göre yorum yapmanın vakti geldi dedim ve size bu yazıyı hazırladım.

İlk kullandığım zamanlarda da memnun kalmıştım ama tabi sonuç almak baya vaktimi aldı. Ben özellikle hamilelik çatlaklarım için kullandım diyebilirim. Ve tabi yüzümdeki hamilelik lekeleri için de biraz. Bio oil gerçekten etkili bir ürün. Kokusu muazzam. Etkisini ise uzun süre koruyor. Ayrıca vüzudumun neme çok ihityacı olan bölgelerinde de önemli işler başardı.



Bio-oil cilt bakım yağının etki alanları şöyle sıralanmış;

Yara izleri
Çatlak izleri
Cilt lekeleri
Ciltteki yaşlanma belirtileri
Nemsiz ciltler 

Ne yazık ki hamileliğim sırasında kullanmadım. Doğumdan bir müddet sonra kullanmaya başladım elbette. Yani çatlaklar biraz yerleşmişti. Ancak şunu söylemeliyim  Sık kilo alıp vermemden kaynaklı olan ve fi tarihinde oluşmuş çatlaklarımı elbette ki tarihe gömmedi. Ancak yeni, yani hamileliğimden kalan çatlaklarda düzelmeler var.  Özellikle dokusu o kadar sarkık değil ve renginde açılmalar oldu. Bacaklarımda ve karın kısmımda hayli fazlalardı. Ama şu an hiç de rahatsızlık verecek derecede çirkin değiller. Daha bitene kadar kullanacağım. İnanıyorum ki daha da işe yarayacak. Ve tabi bunun yanında yaptığım sporların da etkisi büyük. Çünkü çatlakların düzene girmesi için spor yaparak o bölgeyi çalıştırmak gerekiyor. Tüm bunların işiğında herkese tavsiye edebileceğim bir ürün. Ve çatlaklarınızın eski ya da yeni olduğunu nasıl anlarsınız? Bunun hakkında size bir ipucu vereceğim. Çatlaklarınız pembe ya da morsa ya da koyu renkli ise bunlar yepisyeni tazecik çatlaklardır. Eğer bembeyaz süt gibi ise oldukça eski çatlaklarınızdır. Buraya dikkat ederek çatlaklarınızı daha iyi tanıyın ve onları yok etmek için alacağınız önlemleri de buna göre alın.

Bendeki 60 ml. Şu an yarısına gelmiş bulunmaktayım. Fotolar eski. Şu anda hemen hemen tüm kozmetik mağazalarında satışı mevcut. Fiyatı 20 TL civarı. 

Sizin de çatlaklarla başınız dertte mi? Peki onlar için ne kullanıyorsunuz? Lütfen yazın. Konuşalım. Bir fikriniz varsa buraları öksüz bırakmayın. 

Duygu sömürüsünü de yaptık. Tamaaaam. :))

Sevgiler. :)


Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.



PAYLAŞ

7 yorum:

  1. Epeydir bende böyle bir ürün arayısı içersindeydim.Fazla kiloları verme yani rejim ve spor dönemindeyim.Klolar gidince çatlaklar dahada belirginleşecek korkusu simdiden sardı.Mutlaka alıp denemek istiyorum.
    Güzel bilgiler için teşekkürler canım.
    Seni takipdeym banada mutlaka beklerim.
    Sevgiler
    Hobium.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle bebeğini öp yerime :) Bu yağı ben de sabah akşam serum niyetine uyguluyorum 2 aydır ve çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  3. Sivilce lekelerine kullanip memnun kakan var mi? Almayi dusunuyorum ama kararsizim. 2-3 aydir expigment kullaniyorum ama sanirim sivilce lekelerinde pek etkili degil. Kullananlar cevap verirse sevinirim.

    YanıtlaSil
  4. Sivilce lekelerine kullanip memnun kakan var mi? Almayi dusunuyorum ama kararsizim. 2-3 aydir expigment kullaniyorum ama sanirim sivilce lekelerinde pek etkili degil. Kullananlar cevap verirse sevinirim.

    YanıtlaSil
  5. Sivilce lekelerine kullanan varsa sonuclarini paylasabilir mi?

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)