12 Aralık 2014 Cuma

Merhaba arkadaşlar.  Umarım herkesin keyfi yerindedir. Hafta sonuna çok az kaldı. Hem de yılbaşı geliyor. Bende ve haliyle de herkeste bir heyecan durumları baş göstermiş halde. Bi sevindiriğiz, içimiz kıpır kıpır. :)

Bugün sizleri benim de yıllardır yaptığım basit bir kendin yap yöntemi paylaşmak istedim. Oje ile tel toka boyama. Hepimizin tel tokası vardır. Onlarsız bir hayat düşünülemez elbette. Onları küçük bir dokunuşla renklendirmeye ne dersiniz? Oje ile boyayarak çok rahat rengarenk tel tokalara sahip olabilirsiniz. Hem de çok kolay bir yapılışı var. 

Eğer sizin tokalarınız siyah ise zemine beyaz oje ile boyayıp ardından kuruduktan sonra istediğiniz rente ojeye boyayarak renklendirebilirsiniz.

Oje ile tel toka boyama
Oje ile tel toka boyama


Hem pratik. Hem de işte rengarenk tel tokanız olmuş oldu. Çeşitli şekiller de verebilirsiniz. Ya da glitter ojelerinizle boyayarak parıl parıl parlayan tel tokalar elde edebilirsiniz. Sadece  kurumasını beklemek önemli. Bozulmaması için elbette. Eğer kalıcılık isterseniz parlatıcı ile üzerinden geçebilirsiniz.


Yılbaşı için kırmızı beyaz bir çalışma yapacağım ben. Fotoğraflarını ekleyeceğim mutlaka. Umarım kaybetmem. : )

Diğer kendin yap projeleri için tıklayabilirsiniz.




Bayanlili.com swarovski taşlı gümüş kolye çekilişi için tıklayınız.


Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.



PAYLAŞ

7 yorum:

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)