5 Aralık 2014 Cuma


Bir tırnak tasarımıyla daha karşınızdayım. Bu sefer Sünger Bob ve arkadaşı Patrick bugün konuğumuz. Tabi bu nail artı ben yaklaşık iki hafta önce yapmıştım. Ancak şimdi yayınlayabiliyorum. Sünger Bob'u bilmeyen yok artık. Bu sevimli arkadaşların çizgidizisini de denk geldikçe keyifle izliyorum. 

Burada görüyorsunuz zaten. Burada ince uçlu nail art fırçası ve çeşitli boyutlarda noktalama kalemi kullandım. İngilizce adı dotting pen.


Sponge Bob and Patrick nail art
Sünger Bob ve Patrick nail art



Sizde bu söylediğim aparatlardan yoksa noktalama kalemi yerine tel toka ucunu kullanabilirsiniz. Büyük bir nokta yapmak isterseniz rotring kaleminizin arkasındaki silgi koruma kapağını kullanabilirsiniz. Ya da herhangi bir kaleminizin arkasını kullanabilirsiniz. Yuvarlak olan her uç işinizi görür.

Burada biraz daha güzel bir çekim yapmışım. Sünger Bob'un taban rengini niye beyaz yaptın diye sorarsanız bilmiyorum arkadaşlar. :) Öyle spontane gelişti. Mavi daha güzel durabilirdi elbette. 


Sponge Bob and Patrick nail art
Sünger Bob ve Patrick nail art

Gerisi sizin el becerinize kalmış biraz da. Ben bu nail artı üçüncü yapışımda başarabildim. Biraz azim de gerekiyor. Ve inanmalı insan. Ben yapamam dediğinizde zaten olay bitiyor. 

Siz de yaparsanız beni etiketlemeyi unutmayın. Ayrıca instagram kullanıcısı iseniz #nailartsergisi etiketi ile paylaşabilirsiniz. @nailartsergisi hesabımızdan yayınlıyoruz. 

Ben çok sevdim bu güzel tasarımı. Çok da eğlenceli durdu. Siz nasıl buldunuz? :)


Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.

Twitter'da Onyüzmilyonoje


PAYLAŞ

4 yorum:

  1. merhabalar,

    ellerinize saglik, cok sirin olmus :)

    ben bir de o el kreminden memnun olup olmadiginizi sorabilir miyim?

    http://nailartinwonderland.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canim. Daha onceki yazilarimda var. El ve tirnak bakimi menusunden ulasabilirsin. :*

      Sil
  2. Tanrı'm!!tırnaklarınıza bayıldım.blogger Keşif Etkinliği sayesinde tanıdım sizi,iyiki de tanıdım:)bana da uğramak ister misiniz?hemen takibe alıyorum:) zeyusanka.blogspot.com
    Sevgilerimle!:)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)