29 Aralık 2014 Pazartesi

Herkese sevgiler. Kozmetik ve bakım ürünlerinde naturellik arayanlara bir haberim var. Yasamdukkani.com.tr bizlere gluten,  paraben, fitalat ve petrol türevi içermeyen ürünlerle hizmet sunuyor. Ayrıca hayvanlar üzerinde de test edilmemiş ürünler bunlar. Bu konuda hepimiz oldukça hassas olduğumuza göre bu hizmet  bizim için paha biçilmez. Çünkü hemen her gün kozmetik  ve bakım ürünlerine maruz kalıyoruz. Onlarsız yapamıyoruz. Tam bu noktada kullandığımız ürünlerin sağlığa zararlı olması bizim için ne yazık ki dezavantaj. Gelecekteki cildimiz ve sağlığımız için bu ürünlerden mümkün olduğunca kaçınmamız gerekmekte. Yaşam Dükkanında ise böyle ürünler bulmak imkansız. O yüzden güvenle alışveriş yapabileceğimiz bir site.

Harika fırsat paketleri var. Ve şu anda %50 ye varan indirimler mevcut.

yasamdukkani.com.tr
yasamdukkani.com.tr




Yaşam Dükkanı beni de düşünmüş ve güzel bir yeni yıl paketi yollamış. Gelin isterseniz içeriğine hep birlikte bir bakalım;



Cucumber melon calming mist; Organik içerikli salatalık ve karpıuz rahatlatıcı mist. 120 ml içeriğe sahip. Ben ürünü bir kere denedim. Kokusu o kadar güzel ki bunu kullanınca parfüm kullanmama gerek yok o derece. Kullandıkça ayrıntılı yorumlarım elbette ki gelecek.
Cucumber melon calming mist
Cucumber melon calming mist

Organik argan ve shea yağlı organik eşek sütlü sabun; Evet. tam ismi bu. :) En çok merak ettiğim ürünlerden biri. Bi tarafı çikolatalı bir tarafı sütlü. Ve kokusu enfes. 125 g.
Organik eşek sütlü sabun
Organik eşek sütlü sabun


Grasse rosee divine parfüm; Kokusu müthiş. Sitedeki tüm parfümler %100 doğal. Çiçeklerin ıslatılması sonucu elde edilen bitki sularından elde edilmiş. Gerçekten kalıcılığı da çok iyi. 
Grasse rosee divine parfüm
Grasse rosee divine parfüm

Orabrush dil temizleme köpüğü;  Ben böyle bir ürünü ilk defa kullanacağım. Daha önceleri hep diş fırçamın arkasını kullanarak diş macunu ile temizliyordum. Bakalım nasıl bir şeymiş.

Orabrush dil temizleme köpüğü
Orabrush dil temizleme köpüğü

Ve Orabrush dil temizleyici; Böyle bir ürünle de ilk defa tanışacağım. Ve çok merak ediyorum. Daha kullanmadım.


Skin by ann webb organik içerikli kıvırcık nane ve yeşil çaylı temizleyici; Islak cilde sürülüyor. Biraz maske gibi. Daha kullanmadım.


Siz de ürünleri merak ettiyseniz ve incelemek isterseniz yasamdukkani.com.tr ye uğrayabilirsiniz. 

Teşekkürler Yaşam Dükkanı




Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.






PAYLAŞ

1 yorum:

  1. Siteye bayıldım ve incelemeye aldım. Teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)