10 Ocak 2015 Cumartesi

Bu sabah bir video çektim. Gazete baskılı oje deseni nasıl yapılır? göstermek istedim. Biliyorsunuz sürekli tasarım yapıyorum ama Youtube'da daha bir aktif olmaya karar verdim şu aralar. Elimden geldiğince video yüklemeye çalışacağım. Gazete desenli oje tasarımını ne zamandır yapmak istiyordum ama bir türlü kısmet olmamıştı. Bu sabah ani bir kararla yapıp video çekmeye kadar verdim. İnstagram'da da sürekli soruluyordu. İstek videosu gibi düşünüp sizlere sunuyorum. Umarım beğenir ve yaparsınız. 

Videoyu izlemek için tıklayın;




Gazete baskılı oje deseni
Gazete baskılı oje deseni

Gazete baskılı oje deseni
Gazete baskılı oje deseni

Gazete baskılı oje deseni
Gazete baskılı oje deseni


Bu arada taban rengimi Flormar jelly look salmon pink olarak kullandım ama siz beyaz oje ya da parlatıcı oje kullanabilirsiniz. Dün sürdüğüm ojeleri silmek istemedim. Bence bu renkle de güzel durdu. Gazete baskılı oje deseni yapmak isterseniz açık renkte ojeler kullanmayı tercih edin. Çünkü yazılar siyah olduğu için taban rengini koyu seçerseniz belli olmayacaktır.
Uyguladığınız zaman benimle de sosyal medyada paylaşmayı unutmayın. Keyifli hafta sonları. :) Yeni videoları kaçırmamak için kanalıma abone olabilirsiniz.

PAYLAŞ

5 yorum:

  1. Çok güzel yapmışsın.Eline sağlık :))

    YanıtlaSil
  2. Ayy ben de uzun zamandır merak ediyordum :)

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık :) Çok farklı olmuş

    YanıtlaSil
  4. çok tatlı olmuş tebrik ederim :)(:
    bende blog'uma beklerim :)(:
    http://aycinmutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş bende beyaz ojeli denemiştim. bende nail art ile uğraşıyorum sizide beklerim http://pinkprincess785.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)