20 Ocak 2015 Salı

Kaşlar düşük olduğunda ya da durduğunda bu durum görünüşümüze negatif bir hava katıyor. Yorgun ya da üzgün görünüyoruz. Peki kaşlarımızı daha kalkık gösteren tüyolar neler? Gelin bunları hep birlikte inceleyelim. 

Kaşları Daha Kalkık Göstermenin 5 Yolu
Kaşları Daha Kalkık Göstermenin 5 Yolu

Kaşları Daha Kalkık Göstermenin Yolları

1. Kaşlarınıza masaj yapın; Vücudumuz sarkmasın diye nasıl spor yapıyorsak kaşlarımızın da düşük durmaması için onlara spor yaptırmalıyız. Bunun için her gün iki kere bir sabah bir de yatmadan önce beş dakikanızı bu iş için ayırın. Parmak uçlarınızla kaş kemiğinizden itibaren bastırarak yukarı doğru kaldırın. Bu işlemi beş dakika boyunca onar saniye olacak şekilde tekrarlayın. Bir diğer yöntemi de Yüz masajı nasıl yapılır? isimli yayınımı okuyarak öğrenebilirsiniz.

2. Kaşlarınızı tarayın; Bitmiş rimel fırçanızı bu işlem için kullanabilirsiniz. Kaşlarınızı temiz rimel fırçasıyla hint ya da zeytin yağına batırarak yukarı doğru tarayın. Kaş kökleri uyarılacak ve kaşlarınızın dökülmesini engelleyecek. Kaşların düşük durmasının bir sebebi de dökülen kaşlardır. Kaştaki kıl kökleri kaşları kalkık tutar.

3. Kaşlarınızı asla üstlerden almayın; Kaşlarınızı üstlerden alırsanız kaşlarınız aşağıdaymış gibi durur. Mümkün olduğunca üstlerden almamaya gayret edin.

4. Aydınlatıcı Kullanın; Kaş kemiğinizde kaşınızın bittiği kısımlara aydınlatıcı sürü. kaş kemiğinizi daha iri gösterecek ve kaşlarınızın kalkık görünmesini sağlayacak.

5. Kaşlarınızı Doldurun; Kaşlarınızda kelleşen bölge olmasa bile onları doldurarak daha kalkık bir görünüm elde edebilirsiniz. Kaş nasıl doldurulur? isimli yazım size yol gösterecektir.

Tüm bunları uyguladığınızda kaşlarınız daha kalkık görünecektir.


Onyüzmilyonoje'yi takip etmek için;


PAYLAŞ

6 yorum:

  1. Uygulayacağım bakalım sonuçlar nasıl olacak

    YanıtlaSil
  2. Şeffaf maskarayla sabitliyorum. Yazıdaki öneriler için de teşekkürler onları da değerlendireceğim :)

    YanıtlaSil
  3. Benimkilere ne yapsamda kalkmazlar artık :)

    YanıtlaSil
  4. tamamen kalıcı olmasa da denemeye değer yöntemler arasında.

    YanıtlaSil
  5. Offf olmuyo bu islemlerle olmuyo

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)