19 Ocak 2015 Pazartesi

Tüm kadınlar elbette takma kirpikler yardımıyla muhteşem kirpiklere sahip olabilir. Ancak bu durum geçicidir. Bir günlük bir maceradır. Bunun yerine kalıcı çözümler herkesin istediği bir şey. Şimdi size kirpikleri uzun ve dolgun göstermenin ipuçlarından bahsedeceğim. Kirpikler nasıl uzar? Kirpik bakımı nasıl olur? Hepsini konuşucaz.


Kirpikleri Uzun Ve Dolgun Göstermenin 5 Yolu
Kirpikleri Uzun Ve Dolgun Göstermenin 5 Yolu

Kirpikleri Uzun Ve Dolgun Göstermenin Yolları;

1. Doğal kaş ve kirpik serumu nasıl yapılır? isimli yazımda bahsettiğim uygulamayı kirpiklerinize uygulayın. Hint yağı ve hindistan cevizi yağı kirpiklerinizi uzatacak.
2. Kirpiklerinizi her gün tarayın; Kirpikleri taramak onların karışmasını önleyecek ve daha düzgün uzamasını sağlayacak. Kirpiklerinizin uzamasını istiyorsanız onları düzenli olarak fırçalamalı ve taramalısınız.
3. Kirpik diplerinize masaj yapın; Kirpik diplerine masaj yapılırsa kirpik dipleri uyarılacak ve daha etkin kökler haline gelecek. Bunu nazikçe yapmak oldukça önemli elbette. Aksi taktirde kirpiklerin dökülmesine sebep olabilirsiniz.
4. Dengeli beslenin; Dengeli beslenmek her şeyde önemli olduğu gibi kirpiklerimiz için de önemlidir. Sağlıklı kirpikler için dengeli beslenmeli ve vitamin almalıyız. Protein almak da vitamin almak kadar önemlidir.
5. Göz makyajınızı silmeden uyumayın; Çok yorgun olduğumuzda hemen yatağa gitmek elbette oldukça cazip. Ancak bu tamamen yanlıştır. Makyaj gözümüzde uzun süre kalmamalı. Özellikle geceleri kıl köklerinin en hareketli saatleridir. Kıllarımız da gece uzarlar. Göz makyajı uzun süre kalınca kıl köklerini tıkayarak kirpiklerin dökülmesine sebep olur. Tüm gece makyajla yatmak kirpiklerinizin uzamasını da engeller.

Tüm bu maddelere uyarsanız kirpiklerinizdeki ilerlemeyi siz de farkedeceksiniz.



PAYLAŞ

5 yorum:

  1. Ya uzun fakat aşağı doğru kirpikler??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lancome un kirpik kıvırıcıları da mükemmel bi çözüm olur bence :)
      http://begumbas.blogspot.com.tr/?m=1

      Sil
  2. Kullanılan maskaranın da büyük önemi var tabii bu yöntemlerde çok yararlı olmuş canim ^^http://begumbas.blogspot.com.tr/?m=1

    YanıtlaSil
  3. Faydalı bir paylaşım olmuş özellikle benim gibi kirpiklerini bir türlü beğenmeyenler için.

    YanıtlaSil
  4. Benim gibi kirpikleri az olan kişiler için faydalı bir yazı olmuş.Teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)