2 Ocak 2015 Cuma

Sağlıklı saçların bir temel kuralı da onları dökülmeye karşı korumaktır. Bir çok kadın bu durumdan oldukça muzdarip. Hava şartları, stres ve dengesiz beslenme dökülmeyi tetikliyor. Günlük koşuşturma içerisinde bu kurallara uyamıyoruz. Peki ne yapmamız gerekir? Size ısırgan tohumu yağını önereceğim.


Saç dökülmelerine karşı ısırgan tohumu yağı


Isırgan tohumu yağı nasıl kullanılır?

Duşa girdiğinizde saçlarınızı ıslattıktan sonra hiçbir ürün kullanmadan direk saçlarınıza sürün. Özellikle diplerini hedef alın. Ve beş dakika boyunca parmaklarınızla masaj yapın. Ve ardından bitkisel içeriği olan bir şampuan kullanın. Ben Tresan'ın ısırgan otlu şampuanını kullanıyorum. Ve çok da etkisini gördüm. Isırgan tohumu yağı özel içeriği sayesinde saç diplerinde kan dolaşımını hızlandırıyor ve saç köklerini besliyor. Ayrıca saçın daha parlak olmasını sağlıyor. Haftada bir kerr bu uygulamayı yapmanızda bir sakınca yok. Sonucu iki, üç kullanımdan sonra almaya başlayabilirsiniz. 
Tabi herkesin saç tipi aynı değil elbette ancak ısırgan tohumu yaği tüm saç tiplerinde kullanılabiliyor. Yine de herkeste sonuç alınamayabilir. Kimi hastalıklar da dökülmeyi tetikler. Ama bu uygulamanın etkisi büyük. Aynı zamanda doğal ve zahmetsiz. Isırgan tohumu yağını aktarlarda bulabilirsiniz.

Siz ısırgan tohumu yağını kullandınız mı? Ya sa saç dökülmelerine karşı nasıl bakım yapıyorsunuz?

Bu arada yeni bir yıla girmenin ve 1000 takipçiye ulaşmanın şerefine site tasarımımı yeniledim. Eşimle beraber uğraştık ve ortaya böyle bir şey çıktı. Nasıl buldunuz? :)

PAYLAŞ

4 yorum:

  1. Blog temanızı mı değiştirdiniz? Çünkü önceden takip ediyordum ve hatırlayabildiğim kadarıyl aböyle değildi :) Blog dünyasına geri dönüşümle beraber blogunuzu tekrar takibe aldım :) Benimkine de beklerim http://kitapsandali.blogspot.com.tr/ :))

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Ben de saçlara çok önem veren biriyim.Bu nedenle ısırgan yağı değilde.Ayda bir kere kurutulmuş ısırgan alıyorum ve kaynatıyorum.Daha sonra suyunu duş öncesi saçlarıma döküp masaj ile 10 dk bekletiyorum.Sonra rutin şampuan vs durulama..Gerçekten mükemmel parlaklık,canlılık ve dayanıklılık katıyor..
    Bu arad siten bence çok harika olmuş.. ;)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Ben de ısırgan otunun suyunu kullananlardanım. Gerçekten çok faydalı. Yazı için teşekkürler!:)
    Bloğunuzun yeni halini çok beğendim ikinizin de emeğine sağlık!:)

    YanıtlaSil
  4. Ben herkesin bildiği evigen+bemiks+bepanthen üçlüsünü kullanıyorum hatta şu anda saçımda bekletiyorum 😊

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)