19 Ocak 2015 Pazartesi

Her cilt tipine önerebileceğim bir ürünle karşınızdayım. Salatalık ve karpuzun muhteşem uyumuyla harika kokan bir spreyle tanıştıracağız sizi.  Skin by Ann Webb Salatalık ve Karpuz Rahatlatıcı Mist. Bu ürün her cilt tipine uygun özellikte. Hatta hassas ciltliler bile kullanabilir. Oldukça yumuşak bir yapısı var. Su gibi.

Cildi tazeleyip rahatlatıyor. Özellikle yaz aylarında o güzel kokusuyla da bunaltıcı durumdan kurtulmak için harika bir ürün.
Skin by Ann Webb Salatalık ve Karpuz Rahatlatıcı Mist
Skin by Ann Webb Salatalık ve Karpuz Rahatlatıcı Mist
Ciltteki hassasiyeti hafifleterek duyuları yeniden canlandırmayı başarıyor. Hiyalüronik asit içeriği sayesinde cildi hidratlama özelliğine sahip. Arnika montana ekstraktı içeriği sayesinde gözeneklerin içini temizlerken anı zamanda onların sıkılaşmasını da sağlıyor.

Skin by Ann Webb Salatalık ve Karpuz Rahatlatıcı Mist
Skin by Ann Webb Salatalık ve Karpuz Rahatlatıcı Mist

Kullanımı;

Cildinizi temizledikten sonra şişeyi yüzünüze yaklaşık 30 cm mesafede tutun ve hafifçe yüzünüze spreyleyin. Uygulamayı takiben cildinize özel serum ve nemlendirici ile devam edin. Günde 3-5 defa uygulamayı tekrar edebilirsiniz.
Ürün ayrıca çok amaçlı. Ürünü erkekler de kullanabilir. Traş sonrası yüze sıkılarak yanmayı önler ve tazelik verir. Tüm vücuda da uygulanabilir. Makyaj sabitleyici olarak da kullanılabilir. 

Paraben, Fıtalat ve Petrol türevleri içermiyor. Güvenle kullanılabilir. Ürünü denemek isterseniz paket olarak tüm seti yaşamdukkaı.com.tr den alabilirsiniz. Her cilt tipine uygun paket seçenekleriyle istediğiniz paket tercih edebilirsiniz. Şu an % 30 indirimle ürünleri alabilirsiniz. Ücretsiz kargo ve 14 günde iade şansı veriyorlar. Bu ürünler kaçmaz diyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

PAYLAŞ

1 yorum:

  1. Ojelerin çok şirin olmuş canim ^^ :))
    http://begumbas.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)