4 Ocak 2015 Pazar

Bu sezon sonbahar-kış trendleri saymakla bitmiyor. Oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Bunlardan birisi de camel renk tonlarıyla karşımıza çıkan harika kombinler. Sizlere camel renk kombinleri derledim. Ve üzerinde biraz da konuşalım istiyorum. Nasıl kombinlenir? Hangi aksesuarlar yakışır? Hepsini değerlendireceğiz.


Camel renk siyah renklerle kombinlendiğinde çok şık duruyor. Camel renk bir tunik ve dar siyah bir pantolon eşliğinde hem spor hem de şık bir görünüm kazandırıyor.





Özellikle montlarda tercih ediliyor bu sene aslında. Camel renk kaban harika görünüyor. Bu örnekte yine bir siyah detay olarak ayakkabı kullanılmış. Ve camel renk bir elbise ile hiç de birbirini boğmamış. Sadelik ve doğallığın yansıması gibi olmuş.




Ünlüler de elbet bu trende uyanlardan. Taylor camelin oldukça canlı tonlarını kullanarak tamamlamış kombinini. Camel, bir çok renkle kombinlenebilir aslına bakarsanız. Bu çeşitlilik de onu trend haline getiriyor. Camel renk pantolon da çok hoş duruyor.



Ve evet yine siyahlar ve cameller. Deri pantolon ve çanta ile nasıl da hoş bir görüntü yaratmış.




Gömlek ise her zaman vazgeçilmiezimiz. Dökümlü camel gömlek ile yine camel bir çanta kullanılmış. Siyah dar pantolon bu kombine de eşlik etmiş. Tam arkadalarla gezmelik bir kombin. :) En hoşuma giden kombin bu oldu.




Deri ceket-mont  da oldukça şık duruyor. Yine siyah detaylar yerini almış. Camel ve siyah trendi.



Siz en çok hangi kombini beğendiniz? :)



PAYLAŞ

4 yorum:

  1. deri taytli kombin harika olmus :)

    YanıtlaSil
  2. Bayıldım, camel benim de çok sevdiğim ve kullandığım bir renk özellikle sonbahar, kış kıyafetlerinin vazgeçilmezi:)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzeller. Bloğun tasarımı da güzel olmuş canım.

    YanıtlaSil
  4. Bu renk tonlarına bayılıyorum...

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)