20 Şubat 2015 Cuma

İl defa China Glaze oje kullandım. Yani bir ojekolik olmama rağmen devasa bir oje koleksiyonum yok aslında. Bazı markalar hele hiç yok. Bu oje ise Tanaçan Kozmetik'in bana bir hediyesi oldu. China Glaze'in bir çok serisi mevcut. Bugünkü ojem Electropo serisinden Aquadelic oldu elbette. Rengi tam bir mint. Gelin hep beraber bakalım;


Ojenin şişesi bu şekilde;

China Glaze Electropop Aquadelic
China Glaze Electropop Aquadelic

Ve burada da tırnağımdaki duruşunu görebilirsiniz.

China Glaze Electropop Aquadelic
China Glaze Electropop Aquadelic

China Glaze Electropop Aquadelic ojenin özelliklerine gelecek olursak; Oldukça kalıcı olduğunu söyleyebilirim. İki gündür tırnağımda. Üstüne bugün tonla ev işi yaptım. Ona rağmen bana mısın demedi. Yarın üzerine yaptığım nail artı da sizlerle paylaşacağım. O zaman beni daha iyi anlayacaksınız. Ben kalıcılığına 10 üzerinden 10 veriyorum. Kuruma hızını da oldukça iyi buldum ben. Sürümü ise hayli rahat. Zaten bu marka oje konusunda kendini kanıtlamış aslında. Bize pek bir şey demek düşmez ama belki fiyatları bu kadar pahalı olmayabilir diyebilirim en fazla. 

Ürünü incelemek isterseniz China Glaze Electropo Aquadelic linkine tıklayabilirsiniz.

Teşekkürler Tanaçan Kozmetik.

Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.


PAYLAŞ

11 yorum:

  1. Merhaba Gulsahcim deli divane oje severim cook fazla ojem var belli renkler haricindekileri bi iki kereden fazla kullanmamis da olsam seviyorum ojeleri ayrica tirnaklarin muhtazam masallah cidden cok guzeller cok da yakismis sana oje china glaze alayim alayim diyorum ama ne biliyim hepsi ayni pastel flormarin suyu mu cikti diyorum benim ojelerim ne marka olursa olsun hemen cikiyor base coat falan uygulamama ragmen hani gidip chanel dior oje alanlari pek anlamiyorum o yuzden tabi ki koleksiyona katmak istenebilir ama digerlerinden kalicilik acisindan bi farki yokken niye sisesine o kadar para vereyim diyorum yanlis miyim sence? Ki chanelin o kadar cok muadilini bulabiliyoruz yani ama china glaze bilemedim bi farki var mi sence diger ojelerden fikrini almak istedim bi ara en cok kullandiim renklerden almak istiyorum bu markadan da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım merhaba. Yorumun için teşekkür ederim. Ben bu rengin muadilini pek bulamadım aslında. Ama Golden rose paris 222 numarayı söylemişti instagramda bir arkadaşım. Belki onu deneyebilirsin. :) Ama farklı renk arıyorsan en çok kullandığın bir rengi seçip bu markadan alabilirsin. Çünkü renk seçenekleri çok güzel.

      Sil
    2. Teşekkür ediyorum mutlaka bakıcam bu markaya o zaman :)

      Sil
  2. Ben de evdeki ojelerin sayısını bilmiyorum ama bu markayı hiç denemedim. Ojede önce kuruma hızı önemli benim için. Denemeliyim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. oje hastası olduğum bir gerçekk bu markayı denemedım deneyecegım :) www.lezzettramvayi.com

    YanıtlaSil
  4. Ama bu renk çok tatlıymıışşşşş ;))

    YanıtlaSil
  5. harika bir renk bayıldım :)))

    YanıtlaSil
  6. Bu renk gerçekten harika. Moda bazan begenilerimizi değiştiriyor. degilmi. 10 yıl önceyi düşünelim.

    YanıtlaSil
  7. Tırnakların ne kadar muntazam, maşallah. O eklem yüzüklerine bayılıyorum, kaybedene kadar taktım :/ China Glaze 'den pek ojem yok ama Sun of A Peach listemde. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  8. Renge bayıldım.. Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)