2 Şubat 2015 Pazartesi

Herkese kucak dolusu sevgiler. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Benim keyfim orta şekerli bugün. Havalardan mıdır nedir bilmiyorum ama Bursa'daki lodos iki gündür beynimi yedi. Korkutucu bir hava yaşıyoruz şu aralar. Neyse gelelim esas konuya. Taşırmadan oje nasıl sürülür? Konumuz bu. Elbette ki size bir video çektim. Youtube kanalıma yükledim. Kırmızı tonlarda bir oje seçtim özelllikle. Eğer siz de oje süremiyorum hep taşırıyorum diyenlerdenseniz bu videomu mutlaka izleyin. Youtube hakkında biraz konuşmak istiyorum aslında sizlerle. Siz videoyu izleyin. Ben de alt kısma youtube çekincelerimden bahsedeyim biraz.



Youtube'da ilerlemenin bu kadar zor olduğunu yeni yeni öğreniyorum. Özellikle hiç bir destekçim yokken bu hayli zor olacak gibi. Devam ettirebilir miyim bilmiyorum ama insanlar makyaj videoları izlemeyi daha çok seviyor. Yani tabi ki oje videosu izlemeyi de seviyorlar ama o kadar. Abone olmaya değer bulmuyorlar belki de. Ben makyaj, alışveriş videosu çekmeyeceğim. Tamamen tırnak ve oje üzerine olacak. Eğer ilhamlarım devam ederse çekmeye devam edeceğim. Sizler de kanalıma abone olup beni desteklerseniz çok sevinirim. Kanalıma buradan abone olabilirsiniz. Herkesi kocaman kucakladım. Mutlu günler. :)

PAYLAŞ

4 yorum:

  1. Günaydınlar :)
    Gerçekten zor özellikle sağ eldeki tırnaklara sürmek :)

    YanıtlaSil
  2. Canim benim. YouTube ile ilgili cekincelerini çok iyi anliyorum. Ayni sey benim gibi sadece nail art uzerine blog yazanlar icin de gecerli. Makyaj ve kozmetik cok genis ama nail art cok daha sınırlı bir konu. Ben severek takip ediyorum videolarını ;) Videonun çok daha fazla emek istediğini biliyorum ama vaktin varsa devam etmelisin bence ^^

    http://nailartinwonderland.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Hiç beceremediğim bir şeydir taşırmadan sürmek ama yazı çok faydalı olmuş :D

    YanıtlaSil
  4. Sol elini kullananalar sağ elle nasıl oje sürebilir. Yada tam tersini nasıl yaparlar. Tebrik etmek lazım..
    Emeklerinize sağlık

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)