6 Şubat 2015 Cuma

Herkese yeniden merhaba. Benim de uzun zamandır merak ettiğim ve nail art severlerin de oldukça merak ettiği bir teknikten bahsetmek istiyorum bugün. Transfer baskı seti ile oje deseni nasıl yapılır? Transfer baskı setinin bir baskılama aleti ve bir de sıyırma aparatı var. Ve saniyeler içinde tırnak deseni yapabileceğiniz onyüzmilyon tane desen plakası var. Bu ürünleri alabileceğiniz çok güzel bir site var. O da www.dreamyournails.com  Eğer merak ediyor ve daha bir sürü nail art aksesuarı almak isterseniz uğrayabileceğiniz harika bir site. Ben de size nasıl yapıldığı ile ilgili bir video çektim. Youtube kanalıma yükledim. Burada da paylaşıyorum. izleyip sormak istediklerinizi buradan veya youtube dan yorum kısmına bırakabilirsiniz. Yepisyeni videoları kaçırmamak için abone olmayı unutmayın sevgili izleyenlerim. 

Haydi izleyin. :) Hello kitty yaptım size.




Bu tekniğe özel ojeler de var. Elinizde uygun olduğunu düşündüğünüz oje yoksa bu özel ojelerden satın alabilirsiniz. www.dreamyournails de hepsi var. Ama ben burada Golden rose color expert 36 numaralı ojesini kullandım. Kullandığınız oje oldukça koyu kıvamlı olmalı. Ve yoğun renk veren ojeleri tercih etmelisiniz. Eski ojelerinizden de kaçının. Yeni aldığınız bir oje her zaman daha iyi sonuç verecektir. Nasıl? Çok kolay değil mi? Baskı aparatını tek seferde bastırarak ojeyi alın. Çünkü ikinci basışınızda oje tekrar plakaya geçiyor. Videoda gördüğünüz gibi uygulayın. Servgiler sunuyorum hepinize. Youtube kanalıma abone olmayı unutmayın. Kanalıma buradan abone olabilirsiniz.

Transfer Baskı Seti İle Oje Deseni Nasıl Yapılır?
Transfer Baskı Seti İle Oje Deseni Nasıl Yapılır?

Transfer Baskı Seti İle Oje Deseni Nasıl Yapılır?
Transfer Baskı Seti İle Oje Deseni Nasıl Yapılır?



Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.


PAYLAŞ

12 yorum:

  1. ayyy çok güzel olmuş aşık oldum bayılmak ne kelime :)

    YanıtlaSil
  2. Wow, so beautiful <3

    http://nails4babes.blogspot.com/

    xoxo

    YanıtlaSil
  3. Kızlarım ve ben bayıldık çok güzel..

    YanıtlaSil
  4. Ben yapamadım desen baskıya hic gecmiyor yardım edermisiniz

    YanıtlaSil
  5. ? Soruma cevap verseniz yardım lazım 😞

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Plakadaki jelatin kılıfı çıkardığınızdan emin olun. Kullanmak için yoğun kıvamlı ojeler seçin. Baskı aparatını tek seferde uygulayın. Aynı videodaki gibi. Sevgiler..:)

      Sil
    2. Yapıyorumda olmuyor koyu kıvamlı hangi ojeler kullanıyosunuz siz bide baskı aleti kayganmı sizin

      Sil
    3. Evet kaygan. Koyu kivamli golden rose color expert ve pastel kullaniyorum ben. Neden olmuyor acaba bilemedim.

      Sil
    4. Ben flormar mat flormar pretty golden rose normal ojeleri kalyon hiçbiri olmadı sıvı gibi bunlar ama ondan olabilir mi ilginize teşekkürler

      Sil
    5. Kesinlikle yoğun ojeler kullanmalısın. golden rose color expertler çok iyidir. aşırı akışkan olmamalı. Rica ederim. Sevgiler.. :)

      Sil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)