15 Mart 2015 Pazar

Tekrar merhaba. Emin olun bu son kısım. :)) 8 Mart Bursa Hilton Otel Blogger Buluşması Sponsorlarımız - 3. Kısım ile sizlerle beraberim. 

Fotomagnet logomuzdan bir magnet notluk göndermiş. Kalemi de var. :)Çok teşekkürler. Kişiye özel sticker, etiketler ve çok güzel parti süslemeleri var.





Fulser yine bu etkinliğimizde de ürün gönderen firmalar arasında. Anti selülit jel ve tresan saç toniği göndermişler. Saç toniğini zaten kullanıyordum. Bu jeli ilk defa kullanacağım. teşekkür ediyorum.



Bargello Parfüm'den çok güzel bir açık parfüm. Bunu kullandım. Ve kalıcılığı beni şaşırttı açıkçası. Gerçekten de güzel kokuyor. Ben sevdim. Teşekkür ediyorum.




Gelelim Berrak Turşularına. Sevgili arkadaşlar. Ben bu turşuya öldüm bittim. Kıtır kıtır ve taze. Eğer turşu seviyorsanız bu markayı mutlaka denemelisiniz. Eşimle ben bayıldık. Artık turşularımızı Berrak'tan almaya karar verdik. Çünkü ikimiz de çok seviyoruz.




Bilkar da bizi sevindiren sponsorlarımız arasında. Salyangoz özlü kil maskesi oldukça ilgimi çekti. Bakalım bakalım nasıl karşılayacak cildim Bilkar ürünlerini. :) Çok teşekkür ediyorum.



Rituel de Beaute ısıtıcı bant ve burun bandı göndermiş. Şu sıralar en ihtiyacım olan ürünler arasında. Teşekkür ediyorum.




Avansas'tan harika kırtasiye malzemeleri. Pek bi severim. Kırtasiye alışverişi yapmayalı uzun zaman olmuştu. Severek kullanacağım. Çok teşekkür ediyorum.





Dermadolin ürünlerini çok severek kullanıyorum. Su bazlı ve yağ bazlı losyonları yeni bitirmiştim. İlaç gibi geldi. Teşekkür ediyorum.




Dermokil Kozmetik. Hilton'a da gelip bizi sevindirdiler. Ürün de yollamışlar. Çok teşekkür ediyorum. 



Doğadan'dan iki adet çay ve bir de kupa gelmiş. Yeşil çay hiç sevmiyorum Bu yüzden favorim tarçın-portakallı oldu. Çok teşekkür ederim.

 https://www.facebook.com/dogadan


Eglantine. Giderek azalan yerel değerlerden Isparta Gülü'ne sahip çıkmak adına atılmış bir adım olarak tanımlıyorlar kendilerini. Bu sitede her şey gül kokuyor. Girip mutlaka incelemelisiniz. Gül kolonyası ve el kremi göndermişler. Çok teşekkür ediyorum.



Fresh'n Soft. Makyaj temizleme çubuğu, Koltukaltı pedi ve oje çıkarıcı ürünlerinden yollamışlar. Çok teşekkürler.




Maria Nila ürünlerini hep merak ediyordum. Dnd Kozmetik hem Nashi argan hem de Maria Nila markaları ile etkinliğimize destek verdi. Teşekkür ediyorum.



Möller's Omega balık yağı. Çocuklar için kullanımı yaygın olsa da yetişkinler de kullanabilir. 2 yaşından küçük bebeklere de yarım kaşık verilebiliyor. Möller's Omega'ya çok teşekkürler.




Nashi argan ürünleri çok merak edilen ürünlerden. Dnd Kozmetik'e teşekkürler.





Revigen saç dökülmelerine karşı canlandırıcı şampuan. Benim saçık son zamanlarda pek dökülmüyor. Dökülme zamanı bu şampuanı da deneyeceğim.




8 Mart Bursa Hilton Otel Blogger Buluşması Sponsorlarımızın nihayet sonuna geldik. Ürün gönderimi yapan tüm sponsorlara çok teşekkür ediyorum. Ürünlere kullandıkça yer vereceğim bloğumda. 

Ayrıca katılan tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Çok güzel bir gün geçirdik. 
Ve son olarak bu etkinlikte emek harcayan takım arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Bunlar hep emek. 

Sevgiler. :)

PAYLAŞ

2 yorum:

  1. Ne güzel bol hediyeli harika bir organizasyon... Herkesin emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullanın. Çok hoş hediyeler hazırlanmış sizler için...

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)