16 Mart 2015 Pazartesi

Merhabalar. Bloğumun şimdiki konuğu Rimmel London Provocalips Kalıcı Likit Ruj- 550 Play With Fire. Çıktığı ilk günden beri herkesin ilgisini çeken bir ruj oldu. Benim de elbette. Çünkü 16 saat kalıcılık vaadediyor. 


Rimmel London Provocalips Kalıcı Likit Rujlar çift taraflı. Ve bir tarafında renk veren ruj diğer ucunda da parlatıcı ve sabitleyici bulunuyor. İlk önce renk veren ruju sürüp ardından da parlatıcı sürüyorsunuz.


Rimmel London Provocalips Kalıcı Likit Ruj- 550 Play With Fire
Rimmel London Provocalips Kalıcı Likit Ruj- 550 Play With Fire

İki fırçanın ucu da aynı şekilde ve açılı. Bu yüzden sürmek kolaylaşıyor. Ama bir yandan da kendi deneyimlemelerime göre yoğun renk verdiği ve kolay sürüldüğü için dudak dışına taşırma riski çok fazla. Bu yüzden sürerken yavaş ve dikkatli olmak gerekiyor. Sabitleyici, parlatıcı kısım sürüldüğünde de anında etkisini göremedim. Kuruması için biraz beklemek gerekiyor. Çünkü ilk üç dakika içinde parmağımı dokundurduğumda az da olsa bulaşma meydana geldi. 

Rimmel London Provocalips Kalıcı Likit Ruj- 550 Play With Fire
Rimmel London Provocalips Kalıcı Likit Ruj- 550 Play With Fire

Gelelim 16 saat kalıcı olması konusuna. Kalıcı mı? Evet uzun süre dudakta kalıyor. Bu konuda vaadini yerine getiriyor. Ancak zamanla yani şöyle iki-üç saat sonra bu kalıcılık dudakta ağırlık yapıyor. Yani dudağınızda bu ruju sonuna kadar hissediyorsunuz. Bu benim için pek iyi bir durum değil. Ancak kalıcı rujların çoğunda bu durum başgösteriyor. Yapısını bu açıdan çok sevemedim. Ancak makyajınızı tazelemeye vakit bulamadığınız günlerde imdadınıza koşacaktır diye tahmin ediyorum.
Bir de parlaklığı çok kalıcı değil. Hemen değil elbette ama 16 saat boyunca da parlak durmuyor dudaklar. 

Dudakta duruşunu aşağıda görebilirsiniz. Bu rengi özellikle beyaz tenlilerde çok güzel duracaktır. Burada ruju sürmemin üzerinden yaklaşık 15-20 dakika geçmişti.



Bu ürünü kimler almalı? Eğer "Benim için kalıcılık ve yoğun renk çok daha önemli." diyenlerdenseniz bu ruju almaktan çekinmeyin. Ama tam tersi rujun yapısına, dudakta bıraktığı dokuya ve dudakları kurutmamasına önem veriyorsanız sanırım sizin için doğru ruj bu değil.

Ben bu ruju genel olarak benimsedim. Çünkü kimi zaman gerçekten saatlerce dudağımda kalmasını istiyorum rujumun. Tazelemeyi unutuyor ya da vakit bulamıyorum genelde. Bir de dudaklarımı kuruttuğunu hissetmeye başladığım andan itibaren üzerine lip balm uyguluyorum. Biraz da olsa kuruluğunu gideriyor.

Fiyat olarak uygun. 19,90 TL. Tüm Watson's mağazalarında satışta. 8 farklı renk seçeneği var. Renk seçeneklerine bu linkten bakabilirsiniz. Şu sıralar her rengini bulamayabilirsiniz. Çünkü şu an deli gibi satılıyor. 

PAYLAŞ

7 yorum:

  1. Rujun rengi gerçekten güzel ve ikili kullanımı da ayrıca üstün bir özellik. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. çok hoş bir ürün kalıcı olması ise harika sık sık tazeleme derdi yok bilgi ve paylaşım için teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel durmuş. Ellerinize sağlık. :)

    YanıtlaSil
  4. ruj tazelemeyi ben de hep unutuyorum da düğünümde unutmasaymışım iyi olacakmış :))

    YanıtlaSil
  5. Max Factor'un da var bu tarz bir ruju. Kalıcılıkları gayet iyi...

    YanıtlaSil
  6. Blogunuz ne kadar sade ve Iç açıcı çok beğendim Ruj da ayrıca güzel :)) sevgiler http://gulumsetenhobiduragim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)