23 Mart 2015 Pazartesi

Merhabalar. :)

Bugün daha önce de ürünlerini kullanıp memnun kaldığım bir marka var. Aslında www.hepsiville.com sabun, krem ve banyo setlerinin olduğu bir online alışveriş marketi. Ve Bursa merkezli bir firma. Soapville ise sabun gruplarına verdikleri bir marka ismi. Soapville'nin selülit önleyici ve tedavi edici olan lifli sabunlarından greyfurtlusunu kullanmıştım. Gerçekten de çok memnun kalmıştım. okumak isterseniz Selülit Oluşumunu Engelleyen Soapville Lifli Sabunlar / Greyfurt
isimli yazıma tıklayabilirsiniz. Ayrıca orada sabun çeşitleri hakkında daha detaylı bilgi yer alıyor. Bugün soapville parfümlü sabun serisinden j'adore bloğumun konuğu oldu. 

Soapville Parfümlü Sabun / J'adore
Soapville Parfümlü Sabun / J'adore

Soapville parfümlü seride şu an 4 çeşit sabun yer alıyor. Her biri farklı parfüm içeriklerini bünyesinde barındırıyor. Dior j'adore parfüm ise bu sabunun ilham kaynağı. Yani bu sabunu kullandığınız zaman J'adore parfüm kullanmış gibi oluyorsunuz. Duşta ve duştan çıktıktan sonra da harika kokuyor. Eğer Ja'dore parfüm kullanıyorsanız bu sabunla cildinizde bu kokuyu daha da kalıcı hale getirebilirsiniz. Bence bu buluş harika. Ancak bu seride bence daha çok sabun olmalı. Sabun konusunda Soapville kesinlikle en iyiler arasında yer alıyor benim gözümde. Eğer denemediyseniz mutlaka kendinize göre bir sabun bulabileceğiniz bir cennet. Çünkü çok fazla çeşidi var. 

Soapville Parfümlü Sabun / J'adore
Soapville Parfümlü Sabun / J'adore


Bu parfümlü sabun serisinin bir özelliği de sivilce, cilt kırışıklıkları, vücut çatlakları ve tıraş sonrası bakımda onarıcı etkilerinin olması. Her cilt tipine de uygun. İsterseniz sadece elleriniz için kullanabilirsiniz. Ya da banyoda tüm vücudunuz için kullanabilirsiniz. Bu tamamen sizin bir sabundan neler beklediğinize kalmış. Soapville Parfümlü Sabun / J'adore fiyatı 13,90 TL


Soapville'nin tüm sabun çeşitlerini bulabileceğiniz link; www.hepsiville.com

Ürünü incelemek isterseniz; Soapville parfümlü sabun serisi linkine tıklayabilirsiniz.



PAYLAŞ

10 yorum:

  1. Cok ilginç ve güzel bir sabun,,,
    Gül'e Gül'e kullan onyüzmilyonoje'm!:)

    YanıtlaSil
  2. Kokusunun kalıcı olması , aynı zamanda güzel olması hoşuma gitti. Diğer sabun çeşitlerine de baktım. Bilgiler için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. İyi günlerde keyifle kullanın...

    YanıtlaSil
  4. Bir sabunun kokusu bu kadar kalıcıysa valla helal olsun derim. Güzel günlerde kullanın..
    Sevgilerle

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler bilgilendirme için, farklı sabun çeşitlerini denemeyi seviyorum. Listeye ekledim...

    YanıtlaSil
  6. Sabunu görüntüsü bile çok farklı. Sitede güzel ürünler olduğu kesin. Bakacağı. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel bir sabun... Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  8. sabunun görüntüsüne bayıldımmm

    YanıtlaSil
  9. Değişik bir sabunmuş güle güle kullan çeşitlerine hemen bakıyorum :) teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil
  10. Parfümlerin devam ürünlerine bayılıyorum.Bu yüzden çok iyi bir fikir olmuş bence.Bir La Vie Est Belle'ye hayır demezdim :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)