27 Nisan 2015 Pazartesi

En Çok Yapılan 5 Fondöten Hatası

Şimdilerde çok fazla fondöten kullanmasam da evlenmeden önce sivilce sorunumun olduğu dönemlerde sıklıkla kullandım. Bu yüzden o dönemdeki araştırmalarım sonucunda doğru fondöten kullanımını öğrendim. En çok yapılan 5 fondöten hatasını sizinle paylaşıyorum.

En Çok Yapılan 5 Fondöten Hatası
En Çok Yapılan 5 Fondöten Hatası

1. Cilt rengine göre yanlış fondöten seçmek; En çok yapılan hataların başında gelmekte olup bizi vezir ya da rezil yapacak bir konu. Doğru renkte fondöten seçimi. Aslında size bir taktik vermek istiyorum. Ten renginizden koyu bir fondöteni asla seçmeyin. Evet açık olabilir. Bu sizi kurtarabilir. Ancak koyu renk bir fondötenle yaptığınız hiçbir makyaj güzel olmayacaktır. Makyajda her zaman aydınlık bir görüntü arayışı vardır. Eğer hangi fondöten rengini seçeceğinizi bilemiyorsanız o zaman ten renginizden bir ya da iki ton açın fondötenlere yönelebilirsiniz.

2. Boynu unutmak; Makyajı tamamlayan unsurlardan biri de boyundur aslına bakarsanız. Çünkü yüzünüze fondöten sürüp boynunuza sürmezseniz sizden bir takım rengi bile çıkar. :) Yani boynunuza da fondöten sürmeyi unutmamalısınız.

3. Elle fondöten sürmek; Bana göre de en çok yapılan hatalardan birisidir. Ben de daha kullanmayı bilmiyorken elimle sürüyordum eskiden. Ancak sivilcelerimin ve izlerimin kenarları çizgi çizgi oluyordu. Fondöten fırçası ile sürdüğünüzde ise bu sorunu en aza indirirsiniz.

4. Cilt tipine göre fondöten seçmemek;  Cilt tipine göre fondöten seçmek de oldukça önemli. Kuru bir cildiniz varsa o zaman nemlendirici özellikli likit bir fondöten seçmeniz sizin için çok daha iyi olacaktır. Parlak, yağlı bir cildiniz var ise mat bitişli fondötenleri tercih etmelisiniz.

5. Nemlendirici kullanmamak; Nemlendirici özellikli bir fondöten bile olsa kullanacağınız öncesinde cildinizi güzel bir gündüz nemlendiricisi ile nemlendirmeyi unutmayın. Fondötenin cilde daha iyi tutunmasını sağlayacak ve izlerin görünümünü azaltacaktır.

Siz bu maddelere uyuyor musunuz fondöten kullanırken?

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. Sevgiler. :)

26 Nisan 2015 Pazar

Balıklı Tırnak Tasarımı

Pazar günü neşem nail art elbette. Ancak bu eski tasarımımı daha önce yazma fırsatı bulamamıştım. Simdi sizlere bu çok beğenilen balıklı tırnak tasarımımı sunuyorum. :)

Balıklı Tırnak Tasarımı
Balıklı Tırnak Tasarımı

Balıklı tırnak tasarımını yapmak için bir adet kalem. Normal kalemden bahsediyorum. Yani ben burada balıkların kafasını yapmak için pilot kalemin arkasını kullandım. Baloncuklar için de çeşitli noktalama kalemlerinden yararlandım. Ve gözleri için yine noktalama kalemleri kullandım. Artık balıkları istediğiniz boyuta göre mevcut nail art ürünlerinizi kullanabilirsiniz. Bu tamamen hayal gücünüze kalmış. 

Taban ojem; China Glaze electropop aquadelic,
Beyaz ve siyah ojem; Pastel,
Kırmızı ve pembe ojem ise Golden rose color expert serisinden.
Top coat olarak Flormar plus quartz 003 ü kullandım. Bu parıltılı şeffaf oje tam da benim istediğim görüntüyü verdi. Deniz altının o rengarek gün ışığı yansımalarını tırnaklarıma hediye etmiş oldu. :)

Siz nasıl buldunuz? Ve denemek ister miydiniz? Yorum yazmayı unutmayın. :) 

25 Nisan 2015 Cumartesi

Golden Rose Color Expert 37 Numaralı Oje

Merhabalar. Bugün bir oje postu ile sizlerleyim. Blog ismimden de ve daha önceki paylaşımlarımdan anlayacağınız üzere oje hastasıyım. Bugün de Golden Rose Color Expert 37 Numaralı Ojeyi sizlerle buluşturmanın vaktidir diye düşündüm. Golden rose'un özellikle color expert serisi her ojeseverin beğenisini topladı. Kalın uçlu bir fırçaya sahip olması ojenin sürümünü kolaylaştırıyor aslında. Ve yoğun kıvamlı ojeler genellikle kalın fırçalı oluyor.

Kuruma hızı gayet iyi. Ve tek katta bile opaklık sağlayabiliyor. Ama ben ojede mükemmel sonuç aradığım ve tam rengi görmek istediğim için en az iki kat uyguluyorum. Burada da 2 kat uygulanmış halini görebilirsiniz. Aslında alttaki ikinci fotoğrafta rengi daha iyi yansıtabildim. Rengi mor ve parlak. Yani morluğu güneşteki yansımalarda daha çok belli oluyor.

Golden Rose Color Expert 37 Numaralı Oje
Golden Rose Color Expert 37 Numaralı Oje


Burada işaret parman tırnağımda gerçek rengi görebilirsiniz. Golden Rose Color Expert 37 Numaralı Oje ışıltılı bir mor renge sahip. Üzerine golden renklerde ojenizle kuru fırça tekniğiyle süslemeler yapabilirsiniz. Çok güzel ve inanılmaz ışıltılı oluyor. Yüzük parmak tırnağımda bu tekniği uyguladım. Güneşte muazzam duruyor. Gün ışığında da öyle elbette.

Golden Rose Color Expert 37 Numaralı Oje
Golden Rose Color Expert 37 Numaralı Oje


Daha önce Golden Rose Color Expert 36 Numaralı koyu bordo ojeyi yorumlamıştım. Aklınızda fikir oluştırması açısından o yazımı da inceleyebilirsiniz. Kalıcılığı ise gerçekten tatmin edici. Uzun süre sizi idare edecektir. Ayrıca nail art yapıyor ve stampada kullanılacak yoğun ojelerden arıyorsanız Golden Rose Color Expert serisi tam da baski setine göre bir seri. Seride tam 9 adet renk var. İncelemek isterseniz Golden Rose Color Expert oje serisi bağlantısına tıklayabilirsiniz. :)

24 Nisan 2015 Cuma

Sadece Makyaj Tutkunlarının Anlayabileceği 13 Durum

Hep makyajdan ya da ürünlerden bahsedip duruyoruz. Bugün de böyle eğlenceli bir yazı hazırlamak istedim. :) Umarım hoşunuza gider. 

1. Eyeliner kuyruğu; Ne kuyruklar geldi geçti. Ama kalın, ama ince hepsi bizimdiler. :)
En kötüsü de iki gözü de eşitleyememekti. Kabus gibi yemin ediyorum. :))


Sadece Makyaj Tutkunlarının Anlayabileceği 13 Durum


2. Ağlamak; Sizi üzdülerse akan makyajı tazeleyip hiçbir şey olmamış gibi devam ettiğiniz oldu mu hiç? Peki yanağına yalancıktan ben yapan kimler?



3. Before/After; Makyajdan önceki ve sonraki hali fotoğraflamak adettendir. :)



4. Öpücük; Ruju sürüp şöyle bir öpücük attık mı tamamdır. :))



5. Makyaj yaptırmak; Makyaj yaptırırken şımarmak da neyin nesiydi? :)



6. Takma kirpikler; Bazen takma kirpik o kadar uzundur ki kessen nasıl keseceksin? Kıyılır mı? Gerçi benim kesmişliğim vardır. Kesmesen olur mu ki? Bilemedim. Ama takma kirpikler bir makyaj tutkununun vazgeçilmezleri arasındadır her zaman. 



7. Şipşak makyaj; "5 dakikada makyaj" diye bir durum da var elbette. Hiç olmazsa bir ruj sürmek gerek. Yanakları azcık cimcirip ufak bir tebessümle makyajını tamamlayabilirsin elbette. Vaktin olmasa da bunu hakediyorsun seygili makyajsever. :)



8. Onyüzmilyon makyaj malzemesi; Evde bir sürü makyaj malzemesi varken yeni çıkan ürünlere dayanamayanlara makyaj tutkunu denir. Evet. :)



9. Gözler; O göz çıksa da o kalem çekilecek! :))



10. Pıt pıt; Parmak uçlarımızla hafifçe pıt pıt yapıyoruz.



11. Ağlayamamak; Ağlamamak için şekilden şekile girdiğimiz doğrudur. 



12. Yaş almak makyaja engel değil; 30 sene sonra ben. :))



13. Makyaj mutluluktur.



Sevgiler. 
:)




23 Nisan 2015 Perşembe

Hc Hair Care Ovex Saç Maskesi

Öncelikle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlu ve mutlu olsun. Tüm çocukların kalbi sevgiyle dolsun. Hepsine kocaman kocaman sarıldım. Umarım hepimiz için keyifli bir bayram olur. :)

Hc Hair Care ürünlerini artık zaten duymayan kalmadı. Hemen hemen hepimizin severek kullandığı markalar arasında. Daha önce Tria kolay tarama spreyinini yorumlamıştım. 


Hc Hair Care Ovex bir saç maskesi. içeriğindeki aktif bileşenler sayesinde en zor saçlarda bile günler süren yumuşaklık parlaklık ve kolay tarama vaadediyor. 

Hc Hair Care Ovex Maske
Hc Hair Care Ovex Maske
Hc Ovex'i ilk kullandığımda bile etkisini gördüm. Uzun süredir kullandığımı da belirtmeliyim.  Zaten saç bakımını kökten uca gerçekleştirdiği için saçlarım ağırlaşmadan sağlıklı bir parlaklığa kavuştu. Ayrıca saçlarımın kolay taranmasına da vesile oldu. Zaten saçlarınızn bakımını ihmal etmezseniz saçlarınızı taramanız kendiliğinden kolaylaşacak. Ve saçlarınız daha kolay şekil alacak.

Hc Ovex hızlı saç kurtarma ve canlandırma terapisi olarak kendisini tanımlamış. Gerçekten de eğer saçlarınızla ilgili sorunlarınız varsa ve hızlı sonuç almak istiyorsanız Hc Hair Care Ovex ürününe başvurabilirsiniz.

Hc Hair Care Ovex Maske
Hc Hair Care Ovex Maske

Yapısı yoğun bir krem kıvamında. Saçlarınız için krem görevi de görüyor aynı zamanda. Banyoda bile etkisini görüp mest olabilirsiniz. 

Kullanımı; Saçlarınızı şampuanla yıkayın. Daha sonra nemini elinizle sıkarak veya bir havlu ile alın. Ardından Ovex'ten saç uzunluk ve miktarına göre yeterli gelecek miktarda alın. Saç deriniz hariç tüm saçınıza uygulayın. 5 dakika bekleyin. Durulayın.
Hc Hair Care Ovex Maske
Hc Hair Care Ovex Maske


 Burada da içeriğini görebilirsiniz. Sağ taraftaki görselde de ürünün ayrıntılı açıklaması yer alıyor. Saçlarım çok uzun olduğu için kırıklarım oldukça fazlaydı. Hc Hair Care Ovex Maske ile tanıştıktan sonra saç uçlarımdaki kırılmalarda iyileşme farkettim. Bu ürünü şiddetle tavsiye ediyorum. Mutlaka deneyin. 


Hc Hair Care Ovex Maske
Hc Hair Care Ovex Maske
Ürün ambalajı 200 ml kavanoz ve  20 ml lik tüp ambalajlarda satılıyor. 200ml kavanoz fiyatı 50 TL civarında sanıyorum ki. Ürünü incelemek isterseniz Hc Hair Care Ovex Saç Maskesi bağlantısına tıklayabilirsiniz. 

22 Nisan 2015 Çarşamba

Göz Altı Morlukları İçin En Etkili 5 Doğal Yontem

Hamileliğimden sonra benim de zaman zaman yaşadığım problemler arasında göz altı morlukları. Bugün sizlere benim de evde uygulayıp sonuç aldığım yöntemlerden bahsetmek istedim.

Göz altı morluklarının; uykusuzluk, stres, hamilelik, bazı kozmetik ürünler, yaş alma, regl dönemi, demir eksikliği, dengesiz beslenme gibi sebepleri olabiliyor. Bazen de hiç sebepsiz genetik olarak bu geni taşıyabiliyoruz. 

Göz Altı Morlukları İçin En Etkili 5 Doğal Yontem
Göz Altı Morlukları İçin En Etkili 5 Doğal Yontem


Göz altı morluklarından kurtulabilmek için 5 doğal yöntem;

1. Salatalık dilimleri; Benim en çok uyguladığım yöntemdir. Oldukça pratik ve rahatlatıcı oluyor benim için. Hem de oldukça etkili. Salatalıkları kabuğunu soymadan dilimleyerek iki gözünüze de yerleştirin. Gece yatmadan önce 10 dakika kadar bekletmeniz yeterli. Salatalık hücreleri ferahlatarak canlılık kazandırıyor. 

2. Patates dilimleri; Aynı salatalık dilimleri gibi dilimleyip 10 dk gözlerinizde bekletmeniz yeterli olacak. Etkisi büyük gerçekten de.

3. Sallama Çaylar; İki adet sallama çayı soğuk suya batırın. Sıkıp suyunu boşaltın ve gözlerinize yerleştirin. Bu işlemleri geçe yatmadan önce yapmak daha etkili olacaktır.

4. Limon dilimleri; Limonu yarım ay şeklinde dilimleyin ve göz altlarınıza yerleştirin. 10 dk kadar bekleyin ve yüzünüzü durulayın.

5. Soğuk süt;  Soğuk sütün içine pamuğunuzu batırın ve gözlerinize yerleştirin. 10 dk bekletin. Sonuçlar tatmin edici.

Bu beş yöntem de oldukça etkili. Ama sabahları hiç vaktim yoksa ve evden çıkmam gerekiyorsa buz presi yapıyorum ben de. 5 defa 3 er saniye kadar tutuyorum. O da gerçekten etkili.

Siz göz altı morluklarınız için neler uyguluyorsunuz? Paylaşın hadi konuşalım. Sevgiler.. :)

21 Nisan 2015 Salı

Pure Beauty BB Krem

Merhabalar.! Bugün bloğumun konuğu Pure Beauty BB Krem.  Daha önce de bloğumda belirttiğim gibi ben bir bb krem canavarıyım. Çok sorunlu bir cildim olmadığı için fondotene başvurmuyorum. onun yerine bb kremler işimi zaten görüyor. Şimdi bir de yaz da geliyor zaten bb kremlerin de tam mevsimi diyebiliriz.

Pure Beauty BB Krem'in sadece tek renk seçeneği bulunmakta. Ama sanıyorum ki bunun bir sebebi var. Şöyle ki; İlk elime aldığımda ufak bir deneme yaptım. İlk sıktığımda rengi bana koyu gibi geldi ancak tamamen yedirerek uygulama yaptığımda rengin cildimde tamamen eşitlendiğini farkettim. Tabi yine de renk seçenekleri aramıyor değiliz ama ürünü yine de ben cildimdeki duruşunu sevdim. Ben açık tenliyim ama buğday tenlilere ve hatta esmerlere de gideceğini düşünüyorum. Cilde güzel bir ışıltı da veriyor aynı zamanda.

Pure Beauty BB Krem
Pure Beauty BB Krem
Pure Beauty BB Krem Spf42 güneş koruması içeriyor aynı zamanda. Yani yaz ayları için biçilmiş kaftan diyebilirim. Eğer cildiniz problemli ise sıcak günlerde Pure Beauty BB Kremi sürüp kapatmak istediğiniz kısımlara kapatıcı uygularsanız sizin için kurtarıcı bir ürün olacaktır diye düşünüyorum.

Pure Beauty BB Krem'i bileğime uyguladım. Burada görebilirsiniz. Yapısı hayli yoğun. Ancak o yoğun yapıyı dağıtmak ve uygulamak o kadar kolay ki. Çok az ürün kullanarak tüm cildinize uygulama yapabilirsiniz. Gördüğünüz gibi damarların rengini bile eşitledi. 


Pure Beauty BB Krem
Pure Beauty BB Krem
Pure Beauty BB Krem paraben, lanolin ve alkol içermiyor. Bu kesinlikle hepimiz için bir artı elbette. Cildeverdiği ışıltı güneşte bambaşka bir hal alıyor. Harika bir görüntü bırakıyor bence. Bu ürünü kesinlikle denemelisiniz. 
Pure Beauty BB Krem
Pure Beauty BB Krem
 Pure Beauty BB Krem 30 ml lik tüplerde Watson'slarda satışta. Fiyatı 20 TL civarı sanıyorum ki. Ürünü incelemek ,ve almak  isterseniz Pure Beauty BB Krem bağlantısına tıklayabilirsiniz. 



15 Nisan 2015 Çarşamba

Essence Ürünleri Artık Renklidukkan.com'da

Bugün sizlere güzel bir haberim var. 
Eczacıbaşı güvencesi ile açılan renklidukkan.com'da rimelden ojeye, pudra fırçasından, parfüme toplam 7 farklı kategoride tüm essence ürünleri özel fiyatlarıyla sizleri bekliyor. 




Essence ürünlerini seviyor ve ulaşamıyorsanız artık renklidukkan.com ile bir tık uzağınızda. Her ürününe kolaylıkla ulaşamayan biri olarak bu haber benim için de ilaç gibi oldu. Dudak, göz,yüz, tırnak, aksesuar, cilt ve parfüm kategorilerinde 500'den fazla Essence ürününün yer aldığı renklidukkan.com a Türkiye'nin her yerinden tek bir tıkla ulaşılabilir, güvenli ve kolay bir şekilde alışverişinizi yapabilirsiniz. Üstelik 40 TL ve üzeri alışverişlerinizde şu an kargo bedavaymış. :)


14 Nisan 2015 Salı

Hepsiville Sponsorluğunda 3 Kazananlı Hediye Çekilişi

Herkese merhaba. Hepsiville ile tam 3 kişinin kazanacağı bir hediye çekilişi hazırladık. Katılımcılar arasından random.org ile 3 kişi belirlenecek ve kazanan her 3 kişi görseldeki hediyelerin sahibi olacak. :)

Hepsiville Sponsorluğunda 3 Kazananlı Hediye Çekilişi
Hepsiville Sponsorluğunda 3 Kazananlı Hediye Çekilişi 

Hediyeler; 

1 adet Bitkisel Menekşe özlü Sabun
1 adet Gliserinli Kavun ve Salatalık özlü sabun
1 adet organik Vücut kremi Kavun özlü
1 adet Bahar kokulu Vücut köpüğü
1 adet patlayan köpüklü el temizleme jeli

Katılım İçin Zorunlu Şart;

Bloğumun gfc den izleyicisi olmanız. Sağ taraftaki Takipçiler kısmından "Bu siteye katılın" butonuna tıklayarak bloğumun izleyicisi olabilirsiniz.


Ek Haklar İçin İse;

Hepsiville'yi her sosyal medya hesabından takip edişiniz size +1 er ek hak getirecek.


Sosyal medya hesaplarınızın her birinden yaptığınız paylaşımlar +1 er ek hak getirecek.

İnstagram hesabımı takip etmeniz +1 hak

Bloğunuzdan çekilişin fotoğraflı paylaşımı +2 hak getirecek.

Çekiliş Nisan Sonu sonuçlanacak. Yurtiçi katılımlar geçerli. Kargo masrafı firma tarafından karşılanacak. Çekilişi random.org ile ben gerçekleştireceğim. 18 yaşından küçükseniz lütfen ailenizden izin alarak katılınız. Tüm takip ve paylaşım linklerinizi, gfc takip isminizi ve aktif mail adresinizi yorum olarak yazmayı unutmayın. Herkese bol şans. :)



13 Nisan 2015 Pazartesi

Tırnaklara Yağmur Efekti Nasıl Yapılır?

Yine bir nail art var bugün blogda. Tırnaklara Yağmur Efecti Nasıl yapılır? Bir çok nail artistte gördüğüm yağmur efectli tırnaklar çok hoşuma gitmişti. Ben de yaz gelmeden yapmak istedim. Oldukça kolay ve herkesin yapabileceği bir tasarım. İnstagram hesabımda paylaşmıştım. Burada da nasıl yaptığımı anlatacağım. Beğeneceğinizi umuyorum. :)



Tırnaklara Yağmur Efecti Nasıl yapılır?
Tırnaklara Yağmur Efecti Nasıl yapılır?

Tırnaklara Yağmur Efecti Nasıl yapılır?
1. Tırnağınızın doğal yapısını korumak için oje sürmeden önce mutlaka base coat uygulayın.
2 Mat ojeniz varsa opak olacak şekilde en az iki kat sürün. Yoksa seçeceğiniz herhangi birojeyi uyguladıktan sonra matlaştırıcı top coat uygulayabilirsiniz. Ben Kalyon'un matlaştırıcısını kullanıyorum. Yazısını da yazmıştım. Ancak burada Flormar'ın matte serisinden M03 Elegant grey'i kullandım.
3. En son üzerine Pastel'in parlatıcısı ile yağmur gibi noktalar yaptım. Sonra bir kere daha üzerinden geçtim. Yani noktaları iki kat parlatıcı ile yapmış oldum. Kuruması biraz uzun sürdü ama değdi. 

Hepsi bu kadar. Vaktiniz varsa bu güzel ve kolay tasarımı yapabilirsiniz. Gayet hoş duruyor. :)

Tırnaklara Yağmur Efecti Nasıl yapılır?
Tırnaklara Yağmur Efecti Nasıl yapılır?

Yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler. :)

Arkadaşlar bir yıl sonra gelen edit. :) Bu oje deseninin videosunu çektim izlemek isterseniz aşağıda bulabilirsiniz. :)

10 Nisan 2015 Cuma

Nyc Expert Last Fine Red Wine 235 Numaralı Oje

Bugün hava biraz daha güzel ancak hafta sonu bozacakmış. Bu haberi vermek istemezdim ama gerçekten yazı çok özledim arkadaşlar. Bilmiyorum siz de aynı durumda mısınız ama bir an önce gelse çok iyi olur. :/

İnstagram takipçilerimden bloğumda artık oje yazısı paylaşmadığıma dair yorumlar gelmeye başladı. Ben de farkettim ki son dönemde ne oje ne de bir nail art yazısı paylaşmamışım. Şimdi ise harika bir oje tanıtımı ile sizlerleyim. Nyc Fine Red Wine 235 Numaralı Oje. Nyc markasının ojelerinin kalbimde taht kurduğunu söylemiştim daha önceden. Ve bunlara bir yenisi daha eklendi. Kırmızıdan hafif bordoya da göz kırpan bir rengi var. Bu oje Nyc'nin Expert Last serisinden. Expert Last serisinde tam 19 adet renk seçeneği mevcut.


Nyc Expert Last Fine Red Wine
Nyc Expert Last Fine Red Wine


Ayrıca kuruması da gerçekten oldukça hızlı. Bazı ojeler yalancıktan kururlar. Kuruduktan sonra yatağa yatarsın. Sabah bir kalmıştın tüm ojelerde yastık izleri. Ama Nyc ojeler öyle değil. Kurudu mu tam kuruyor ve sizi yanıltmıyor. Üstelik top coat kullanmadan mükemmel bir parlaklığa kavuşuyor. Kalıcılığı da iyi. Zaten iddiası 10 güne kadar dayanıklılık gösterdiği yönünde. Ancak ben bunu test edemedim ne yazık ki ojeleri en fazla üç gün tutuyorum tırnağımda. Sürerken dalgalanma yapmıyor. Ve tırnak kusurlarını da güzel kapatıyor.  Nyc ojelerini kesinlikle tavsiye ediyorum. Alın alın sürün arkadaşlar.

Burada plaka ve baskı yöntemiyle denediğim bir nail art çalışmamı da görebilirsiniz. Çiçekleri çok beceremesem de palmiyeme laf söyletmem. :)))

Nyc Expert Last Fine Red Wine
Nyc Expert Last Fine Red Wine


Sişesi 9,7 ml. Nyc ojelerin fiyatları 3 ila 4 TL arasında olması lazım. Ürünleri Watson's mağazalarında bulabilirsiniz. Ürüne ulaşabileceğiniz bağlantı linki; www.watsons.com.tr

 Siz Nyc ojeleriyle tanıştınız mı?

9 Nisan 2015 Perşembe

Rimmel London Scandaleyes XX-Treme Maskara

Rimmel London Scandaleyes Maskara'yı yorumluyorum bugün. Rimmel London çok sevilen bir marka. Birçok ürününü de denemiş biri olarak ben de çok memnunum. Rimmel London Scandaleyes Maskarayı da çok severek kullanıyorum. 


Rimmel London Scandaleyes XX-Treme Maskara
Rimmel London Scandaleyes XX-Treme Maskara

Özellikle fırçası tam da benim istediğim gibi. Kirpikleri tarayarak muntazam bir şekilde uzatıyor. Fırça çift taraflı. Bir tarafı kavisli. Ve kavisli olan kısım kirpiklere hacim kazandırma işlevini görüyor. Düz tarafı ise kısa kirpikleri de belirginleştirmek için tasarlanmış. Ve "Vaatlerini gerçekleştiriyor mu?" diye kendi kendime sorduğumda "evet" dedim. Kesinlikle iddia ettiği her şeyi gerçekleştiriyor. Benim bir rimelden beklentilerim öncelikle topaklanmaması, akmaması ve kirpiklerimi tane tane ayırabilmesi. Rimmel London Scandaleyes XX-Treme Maskara tüm bunları başarıyor. Ayrıca uzun süre de dayanıklı diyebilirim. 

Rimmel London Scandaleyes XX-Treme Maskara
Rimmel London Scandaleyes XX-Treme Maskara

Temizleme konusuna gelecek olursak gayet kolay temizlendiğini söylemeliyim. Gözleriniz kan çanağı olmadan temizliğini yapabiliyorsunuz. Rimmel London Scandaleyes Maskara 12 ml. Ve açıldıktan sonra kullanım süresi 1 yıl. 

Rimmel London Scandaleyes XX-Treme Maskara
Rimmel London Scandaleyes XX-Treme Maskara

Benim kirpiklerim çok uzun ve yoğun değiller ne yazık ki. Burada gördüğünüz hali ulaşabileceği son noktaya çok yakın diyebilirim. Kirpiklerimi kıvırmadım özellikle. Rimelin performansını bu şekilde daha rahat görebilirsiniz. Üst kirpiklerime tek kat, alt kirpiklerime ise çok hafif uyguladım. Ama normal zamanlarda daha yoğun uyguluyorum. En ufak bir akma söz konusu olmadı. Fiyatı 17,00 TL civarı.

Rimmel London Scandaleyes XX-Treme Maskara
Rimmel London Scandaleyes XX-Treme Maskara

Ürün Watson's mağazalarında bulabilirsiniz. Ulaşabileceğiniz bağlantı; www.watsons.com.tr
Siz Scandaleyes serisinden hangi rimelleri denediniz? 

8 Nisan 2015 Çarşamba

Pastel'den Yeni Seri - Nude Ruj 535

Pastel markası geçtiğimiz günlerde yeni nude ruj serisini çıkardı. Kabul edelim ki biz kadınlar doğallığı temsil eden bu nude tonlara aşığız. Pastel Nude oje serisi de çok söz getirmişti hatırlarsanız. Ben de hala severek kullanıyorum. Şimdi sıra Nude rujlarını kullanmaya geldi. Bende tek bir numarası mevcut. 

Pastel Nude Ruj 535

Pastel nude ruj 535
Pastel nude ruj 535


Rengini çok beğendiğimi söylemeliyim. Pastel Nude ruj serisinde tam 8 renk seçeneği mevcut. Numaraları 531 den başlayarak 538'e kadar gidiyor. Aşağıya link ekleyeceğim. Oradan bakarak istediğiniz rengi seçip alabilirsiniz. 

Pastel nude ruj 535
Pastel nude ruj 535

Eğer doğal tonlarda ruj kullanıyorsanız bu koleksiyonu görmenizi tavsiye ediyorum. 
Pastel nude ruj 535
Pastel nude ruj 535


Dudağımda duruşunu da aşağıda görüyorsunuz. Bu fotoğrafta başka hiçbir ürün kullanmadım. Normalde dudak kalemi ve öncesinde de lip balm uyguluyorum ama burada yok. Özelliklerine gelecek olursak; İnce bir yapısı var. Sürerken hayli kolaylık sağlıyor. Nemlendirme özelliği mevcut. Kalıcılığı da benden geçer not aldı. Ayrıca nemlendirme özelliğine de hayran kaldım. Sanki renkli bir lip balm havası var. Kokusu normal bir ruj kokusu. Hiçbir rahatsız edici yanına rastlamadım. 




Pastel Nude rujların tanıtım fiyatı 10,90 TL. Ürünleri yakından görüp incelemek isterseniz www.pastelshop.com bağlantısına tıklayabilirsiniz. Bu bağlantıdan direk online alışveriş yapabiliyorsunuz.

Nude tonları sever misiniz? Siz bu seriden bir ruj kullandınız mı? Yazın konuşalım. Sevgiler.. :)

6 Nisan 2015 Pazartesi

Kusursuz Bacaklar İçin Bacak Makyajı Nasıl Yapılır?

Herkese yeniden merhaba. :) Kısa bir aradan sonra bloğuma vakit bulabildim. Hayat bazen zor yanını gösterebiliyor. Ama nihayet yeniden umutla dolabildim. Yaz da geliyor. İçim kıpır kıpır. :))
İlkbahar-yaz sezonunun da gelmesiyle birlikte, geçen yaz da aklımda olan ancak bir türlü gerçekleştiremediğim bacak makyajı araştırmalarım nihayete erdi. Beyaz tenli olduğum için etek giyerken gerçekten zorlanan biriyim. Bu makyajla birlikte geçici de olsa o çok imrendiğim bronz, parlak bacaklara sahip olabileceğim. Ve tabi uygulamak isteyenler için araştırmalarımı sunuyorum.

Bacak Makyajı Nasıl Yapılır?
Bacak Makyajı Nasıl Yapılır?

Bacak makyajı Nasıl yapılır?

1. Bacaklarınıza Peeling Yapın; Bacak makyajına temel oluşturan en önemli kısım onlara peeling yapmaktır. Sadece makyaj yapmak istediğimiz zaman değil aslında her banyoda yapılması gerekiyor. Özellikle batıklardan şikayetçi iseniz bu şart. Peeling yapıldığı zaman bacaklar daha pürüzsüz hale geliyor ve makyajın daha da iyi oturmasını sağlıyor.

2. Vücut nemlendiricinizin içine bb krem ya da fondoten ekleyebilirsiniz; Bacaklarınıza nemlendiricinizi bu şekilde sürebilirsiniz. Kusurlarınızı kapatacaktır.

3. Işıltılı Pudra yardımıyla Bacaklarınıza Kontür Yapın; Yüzümüze kontür yaptığımız gibi bacaklarımıza da yapabiliriz. Işıltılı pudrayı bacaklarınızdaki vurgulamak istediğiniz bölgelere sürebilirsiniz. Örneğin kaval kemiğine uygulanan o ışıltılı pudra onları daha çekici kılacaktır.

4. Bacaklarınıza Aydınlatıcı Uygulayın; Bacaklarınızı daha ince göstermek için aydınlatıcı uygulayabilirsiniz. Bacaklarınız da bu sayede daha parlak ve canlı görünecek.

5. Bacak Fondoteni Kullanabilirsiniz; Vücut nemlendiricinizle karıştırmak istemiyorsanız bacak fondoteni de kullanabilirsiniz.

Bacak Makyajında Kaçınmanız Gereken Noktalar;  Bacaklarınıza yağ sürmeyin. Yağın emilimi zor ve uzun sürdüğü için mutlaka kaçınmalısınız. Diz kapaklarınıza aydınlatıcı veya ışıltılı pudra uygulamayın. Diz kapaklarınızı öne çıkarmak bacaklarınıza kemikli ve kaba bir görüntü verecektir.

Siz bacaklarınıza makyaj yapmayı düşünür müydünüz? 



3 Nisan 2015 Cuma

Rexona Invisible Black + White…

Bakımlı ve güzel bir vücut deyince en çok önem verdiğimiz şey elbette terlemeyi önleyip gün boyu kuru bir cilt ve hoş bir kokuyla kendimize güven duyarak huzurlu zaman geçirmemizdir… Bunu yaparken bize en çok gereken şeylerden biri de kıyafetlerimizde iz bırakmayan bir deodoranttır … Hem koruma süresi uzun olan hem de beyaz kıyafetlerimizde sararma, siyah kıyafetlerimizde ise beyaz iz yaratmayan bir ürün tam da ihtiyacımız olan ürün olur kuşkusuz… Sizi bilmem ama sırf bu lekeler yüzünden vazgeçtiğim çok severek aldığım gömleklerim ve kıyafetlerim oldu benim, her seferinde o deodorantı uygularken bin şekle gireriz, aman kıyafetime bulaşıp leke ve iz bırakmasın diye, işte artık bu sirk gösterilerindeki akrobatik hareketleri uygulamamıza gerek bırakmayan ve hiç bir kıyafetimize zarar vermeyen üstelik etkisi 48 saate kadar uzayan bir ürün ile tanıştırmak istiyorum sizleri…
Rexona Invisible Black + White kadın ve erkek deodorantı tüm bu isteklerimize yanıt veriyor…
Diğer bir önemli konu ise sağlık, ve bu noktada Rexona Black + White alkol içermiyor, bu da gönül rahatlığıyla kullanmamızı sağlıyor…
Rexona deodorantınızı koltukaltlarınıza  uyguladıktan sonra kısa bir süre içinde kurumasını bekleyin ve ardından gönül rahatlığıyla kıyafetinizi giyin… Ne siyahlarınızda beyaz iz ne de beyazlarınızda sarı lekeler olmadan kuru ve hoş kokulu bir ciltle günün tadını çıkarın…


Ürünün en sevdiğm yanlarından birisi de kilitli kapakları oldu, istediğiniz zaman kilitleyip çantanıza attığınızda kendi kendine sıkılması gibi bir risk olmadan gönül rahatlığıyla yanınızda taşıyabiliyorsunuz, biz hanımlar için bu çok önemli bir özellik, nasıl kolayca açılıp kapandığını aşağıdaki kısa videomda da gösterdim, umarım bu yeni keşfimi siz de dener, gönül rahatlığıyla deodorant kullanmanın tadını çıkarırsınız…
Daha fazla bilgi için; http://www.rexona.com.tr
Bu içerik http://www.yasamstil.com/ tarafından hazırlanmıştır.
Bir boomads advertorial içeriğidir.