25 Nisan 2015 Cumartesi

Merhabalar. Bugün bir oje postu ile sizlerleyim. Blog ismimden de ve daha önceki paylaşımlarımdan anlayacağınız üzere oje hastasıyım. Bugün de Golden Rose Color Expert 37 Numaralı Ojeyi sizlerle buluşturmanın vaktidir diye düşündüm. Golden rose'un özellikle color expert serisi her ojeseverin beğenisini topladı. Kalın uçlu bir fırçaya sahip olması ojenin sürümünü kolaylaştırıyor aslında. Ve yoğun kıvamlı ojeler genellikle kalın fırçalı oluyor.

Kuruma hızı gayet iyi. Ve tek katta bile opaklık sağlayabiliyor. Ama ben ojede mükemmel sonuç aradığım ve tam rengi görmek istediğim için en az iki kat uyguluyorum. Burada da 2 kat uygulanmış halini görebilirsiniz. Aslında alttaki ikinci fotoğrafta rengi daha iyi yansıtabildim. Rengi mor ve parlak. Yani morluğu güneşteki yansımalarda daha çok belli oluyor.

Golden Rose Color Expert 37 Numaralı Oje
Golden Rose Color Expert 37 Numaralı Oje


Burada işaret parman tırnağımda gerçek rengi görebilirsiniz. Golden Rose Color Expert 37 Numaralı Oje ışıltılı bir mor renge sahip. Üzerine golden renklerde ojenizle kuru fırça tekniğiyle süslemeler yapabilirsiniz. Çok güzel ve inanılmaz ışıltılı oluyor. Yüzük parmak tırnağımda bu tekniği uyguladım. Güneşte muazzam duruyor. Gün ışığında da öyle elbette.

Golden Rose Color Expert 37 Numaralı Oje
Golden Rose Color Expert 37 Numaralı Oje


Daha önce Golden Rose Color Expert 36 Numaralı koyu bordo ojeyi yorumlamıştım. Aklınızda fikir oluştırması açısından o yazımı da inceleyebilirsiniz. Kalıcılığı ise gerçekten tatmin edici. Uzun süre sizi idare edecektir. Ayrıca nail art yapıyor ve stampada kullanılacak yoğun ojelerden arıyorsanız Golden Rose Color Expert serisi tam da baski setine göre bir seri. Seride tam 9 adet renk var. İncelemek isterseniz Golden Rose Color Expert oje serisi bağlantısına tıklayabilirsiniz. :)

PAYLAŞ

3 yorum:

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)