21 Nisan 2015 Salı

Merhabalar.! Bugün bloğumun konuğu Pure Beauty BB Krem.  Daha önce de bloğumda belirttiğim gibi ben bir bb krem canavarıyım. Çok sorunlu bir cildim olmadığı için fondotene başvurmuyorum. onun yerine bb kremler işimi zaten görüyor. Şimdi bir de yaz da geliyor zaten bb kremlerin de tam mevsimi diyebiliriz.

Pure Beauty BB Krem'in sadece tek renk seçeneği bulunmakta. Ama sanıyorum ki bunun bir sebebi var. Şöyle ki; İlk elime aldığımda ufak bir deneme yaptım. İlk sıktığımda rengi bana koyu gibi geldi ancak tamamen yedirerek uygulama yaptığımda rengin cildimde tamamen eşitlendiğini farkettim. Tabi yine de renk seçenekleri aramıyor değiliz ama ürünü yine de ben cildimdeki duruşunu sevdim. Ben açık tenliyim ama buğday tenlilere ve hatta esmerlere de gideceğini düşünüyorum. Cilde güzel bir ışıltı da veriyor aynı zamanda.

Pure Beauty BB Krem
Pure Beauty BB Krem
Pure Beauty BB Krem Spf42 güneş koruması içeriyor aynı zamanda. Yani yaz ayları için biçilmiş kaftan diyebilirim. Eğer cildiniz problemli ise sıcak günlerde Pure Beauty BB Kremi sürüp kapatmak istediğiniz kısımlara kapatıcı uygularsanız sizin için kurtarıcı bir ürün olacaktır diye düşünüyorum.

Pure Beauty BB Krem'i bileğime uyguladım. Burada görebilirsiniz. Yapısı hayli yoğun. Ancak o yoğun yapıyı dağıtmak ve uygulamak o kadar kolay ki. Çok az ürün kullanarak tüm cildinize uygulama yapabilirsiniz. Gördüğünüz gibi damarların rengini bile eşitledi. 


Pure Beauty BB Krem
Pure Beauty BB Krem
Pure Beauty BB Krem paraben, lanolin ve alkol içermiyor. Bu kesinlikle hepimiz için bir artı elbette. Cildeverdiği ışıltı güneşte bambaşka bir hal alıyor. Harika bir görüntü bırakıyor bence. Bu ürünü kesinlikle denemelisiniz. 
Pure Beauty BB Krem
Pure Beauty BB Krem
 Pure Beauty BB Krem 30 ml lik tüplerde Watson'slarda satışta. Fiyatı 20 TL civarı sanıyorum ki. Ürünü incelemek ,ve almak  isterseniz Pure Beauty BB Krem bağlantısına tıklayabilirsiniz. 



PAYLAŞ

15 yorum:

  1. Benim gibi bb krem canavarını okumak çok hoşuma gitti :) bnde kullanıyorum pure beauty arada sırada bitmesini istemediğimden :))) çok güzel yazmışsın teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. BB çıktığı günden beri kullanıyorum. Asıl canavar benim galiba. Ama bu markayı hiç kullanmadım denemek isterim. Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. bende fondoten yerine bb krem tercih edenlerdenim bunuda bi deneyim 2 ayda bir değiştirip duruyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Dış rengine de bayıldım ama :) Ne güzel cıvıl cıvıl bir pembeymiş :) Paylaşımın için çok teşekkürler, heleki yaz aylarında fondoten hiiiiç çekilmiyor :)
    Tanıştığıma çok sevindim :)

    Bende bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  5. Hiç denemedim ama ambalajın rengine vuruldum.Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  6. iyi fiyatı da her cebe uygun bence. teşekkürler güzel yazı için

    YanıtlaSil
  7. fiyatı uygun güzel bir ürün

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullanın. Bilgiler için teşekkürler...))

    YanıtlaSil
  9. Ambalajı çok şirin gerçekten.Denemek isterim.Sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Denemek isterim fiyatı cazipmiş.

    YanıtlaSil
  11. bb krem vazgecilmezlerimden. denenecekler listesinde

    YanıtlaSil
  12. CC kremi severek kullanıyorum ama bunu hiç denemedim..

    YanıtlaSil
  13. ben de bu markanın cc kremini kullanıyorum testerinda bb krem koyu duruyo diye almamıştım ama bunun koruma faktörü cc kremden daha fazla bu arada bloğuma izleyici olarak katılmanızı isterim :)
    http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  14. Markanın cilt bakımına yönelik ürünlerini kullanmıştım daha çok. Watsons'a gidince bir deneyeyim...

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)