6 Mayıs 2015 Çarşamba

Benim gibi uzun saç kullanan tüm kadınların ortak sorunu haline gelen saç ucu kırılmaları ile yıllardır savaş veriliyor. Zaman zaman denediğimiz ürünlerle önüne geçebiliyoruz. Dove Saç uçlarını Onarıcı Saç Bakım Serisi de bunlardan biri. Ben neredeyse yarıladım bu seriyi ve yorum yapabilecek kıvama geldiğimi düşünüyorum. Aslına bakarsanız üçüncü kullanımımdan sonra sonucu açık bir şekilde gördüm. Yine de bir müddet daha kullanmayı uygun buldum. Üçüncü kullanımda saçlarımda görülür şekilde bir iyileşme gördüm. Dediğim gibi uzun saçlı biriyim ve saçlarımı da sürekli kestirme taraftarı değilim. Bu yüzden bu seri bana ilaç gibi geldi diyebilirim. 

Dove Saç Uçlarını Onarıcı Saç Bakım Serisi
Dove Saç Uçlarını Onarıcı Saç Bakım Serisi

Bu seride üç ürün var. Şampuan, saç kremi ve bakım kürü. Biraz özelliklerine değinecek olursak oldukça yenilikçi bir içerikle karşımıza çıktığını söylemeliyim. Polielektrolit Kompleks yani PEC teknolojisi bir kaç saç ürününde daha dikkatimi çekmiş olsa da henüz Türkiye'de yaygınlaşmadığını biliyorum. Pozitif ve negatif yükler sayesinde çatallaşan saç uçlarının birbirine mıknatıs gibi bağlanacağını öngören bu teknoloji oldukça şaşırtıcı. Dove Saç uçlarını onarıcı Şampuan ve saç kremini kullansanız bile güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Ama saç onarıcı kürü ile de tamamlandığında bu seri size istediğiniz saç uçlarına sahip olabilme  şansı veriyor. Ben de kullandıktan sonra gerçekten onarıcı etkisini gördüm. Sizler de saç uçlarınızdaki o kırıklarla mücadele konusunda bu seriyi deneyebilirsiniz.

Ayrıca bakım kürü saçların kolay taranması konusunda da oldukça etkili. Bu seride en çok dikkatimi çeken ürün saç bakım kürü oldu. Nemli veya kuru saça uygulanabiliyor ve durulanmıyor. Ben çoğunlukla nemli saçıma uyguluyorum. Yani banyodan sonra saçlarımın nemini bir havluyla alıyor ve orta kısımlarından uçlarına doğru sürüyorum. Benim saçlarımın kırıkları çatallaşmış boyutta değil. Ancak yine de gözle görülür kırılmalar söz konusuydu. Şunu söyleyebilirim ki bu ürünleri kullandıktan sonra kırıklarımın onarıldığını farkettim. 

Bu seri aynı zamanda uygun fiyatlarıyla da her kesimden insanın kullanabileceği bir seri. Fiyatları şöyle; Şampuan (600ml): 11,95 TL, Saç Kremi (600ml) ;11,95 TL, Saç Bakım Kürü (125ml); 16,95 TL 
Bu seriyi Watson's mağazalarında bulabilirsiniz.

PAYLAŞ

4 yorum:

  1. Dove şampuanlar saçlarımı hep yağlandırıyor ama saç uçlarına uygulanan bakım kürünü merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullanın hediye olarak mı geldi bu ürünler acaba size :)

    YanıtlaSil
  3. Ben bu serinin şampuanını kullandım,gerçekten saçlarımı onardı ancak kepek yaptı bende.Ve daha çabuk yağlanmaya başladı saçlarım.Derhal bıraktım.
    Bloguma göz atmak isterseniz beklerim:ciddiolamiyorum.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)