20 Mayıs 2015 Çarşamba

Bloğumun bugünkü konuğu  Miss W Beaute des Ongles Oje (No 04 / Kırmızı). Daha önce Miss W markasından bahsetmiştim. Şimdi ise kırmızı ojesinden bahsedeceğim. Uzun zamandır kırmızı tonlarda ojeler sürmüyordum ve sürdüğüm zaman tırnaklarıma bakmaya doyamadım. Harika ve capcanlı bir kırmızı tonu var. 

Burada da duruşunu görebilirsiniz.
 Miss W Beaute des Ongles Oje (No 04 / Kırmızı)
 Miss W Beaute des Ongles Oje (No 04 / Kırmızı)

 Miss W Beaute des Ongles Ojeler 7,5 mllik tatlış şişelerde bulunuyor. 9 adet rengi var. Bir de tırnak sertleştiricisiyle tırnak ürünlerinde karşımıza çıkıyor Miss W

 Miss W Beaute des Ongles Oje (No 04 / Kırmızı)
 Miss W Beaute des Ongles Oje (No 04 / Kırmızı)

Yapısı orta kıvamlı. Kuruma olayına bayıldım. Tek kat bile yeterli geliyor aslına bakarsanız. Ama iki katla muhteşem parlaklığını ve rengini görebiliyorsunuz ojenin. 


Fırçası ince ve biraz küçük. İlk etapta o incelik biraz gözümü korkuttu. Çünkü oje yapısı iyi olmazsa küçük ve ince fırçalar dezavantaj oluyor. Çizgilenme yapabiliyor. Fakat bu ojede öyle bir olumsuz durumla karşılaşmadım. 



 Bende bu seriden bir de 08 numaralı kahverengi oje var. Ayak tırnaklarımda uyguladım. çünkü ayaklarıma koyu tonları sürmeyi seviyorum. 

İçeriği hakkında da biraz bilgilendireyim sizi. Tüm Miss W ürünleri gibi Paraben, toluen, formaldehit, reçine ve fenoksietanol içermiyor. 

Siz de bu güzel oje serisini incelemek ya da satın almak isterseniz aşağıdaki bağlantıya tıklayıp ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.


Ayrıca organik ve ecocert sertifikalı diğer Miss W ürünleri için Yasamdukkani.com.tr yi ziyaret etmeyi unutmayın. 

Sevgiler..

PAYLAŞ

4 yorum:

  1. nasıl güzel bir renk o öyle bayıldımmm watsons yada gratis magazalarında varmı canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Gülşah cım sadece yaşam dükkanında var. Sevgiler. :)

      Sil
  2. Ojenin paraben içerip içermemesi ne derece önemli emin olamıyorum, artık bu paraben işi bana biraz pazarlama stratejisi gibi gelmeye başladı, sonuçta tırnak deri gibi değil, parabeni emip alt katmanlara iletecek... Ama renk güzel...

    YanıtlaSil
  3. renkler de tırnaklarda gayet güzel :) kırmızı ojeyi çok severim. bu güzel yazı için teşekkürler. (apaydindunyam.blogspot.com.tr) Bloğumu ziyaretiniz beni mutlu edecek. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)