15 Mayıs 2015 Cuma

Gül kokusunu sevenler için Naturals by Watsons Prestige Rose Vücut Losyonu bugün bloğumun konuğu. Vücut losyonları her kadının kullanmaktan keyif aldığı ürünler arasında yer alıyor. E bir de gül kokulu olunca keyfimize diyecek yok. :) Watson's bir yandan da kendi ürünleriyle de göz doldurmaya başladı. Şişesini de harika şekilde tasarlamış. Bakmalara doyamazsın. Aslında Naturals by Watsons Prestige Rose bir vücut bakım serisi. El kremi, vücut peelingi duş jeli ve vücut losyonu var bu seride.

Bu ürün yine içeriği temiz ürünlerden. Paraben, mineral yağlar, silikon ve renklendirici içermiyor. Naturals by Watsons Prestige Rose Serisi, organik gülsuyu ile geliştirilen formülü ve içeriğindeki Bulgar gülleri ile cildinizde ultra yoğun besleyici, Fransız gülleri ile yumuşatıcı ve Fas gülleri ile de cildinizin nemini dengeleyici etki yaratıyor. Sonuç, enerji veren aromasıyla en sade ve doğal şekilde size sunulan bir vücut bakım serisi.


Naturals by Watsons Prestige Rose Vücut Losyonu
Naturals by Watsons Prestige Rose Vücut Losyonu

Naturals by Watsons Prestige Rose Vücut Losyonu
Naturals by Watsons Prestige Rose Vücut Losyonu

Orta yoğunlukta ve cilde uygulandığında hemen emilebilen bir yapısı var. Ayrıca uygulama sonrası yağlı bir his bırakmıyor. Yaz için de ideal oluyor böylelikle. Nemli cilde uygulandığında daha güzel sonuç veriyor. Ben banyo sonrası kullanıyorum böyle ürünleri genelde. Böylelikle nemlendirme ve nemi hapsetme etkisini iki kat yaşatmış oluyorum. Gül kokusu oldukça hafif. Yani kullanım sırasında ve sonrasında ağır bir kokuya maruz kalmıyorsunuz. 

Ürün 490 ml. İncelemek için; Naturals by Watsons Prestige Rose vucut bakım serisi bağlantısına tıklayabilirsiniz.

PAYLAŞ

2 yorum:

  1. Cok hosmus bende bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. selam bloğunuzu ve sosyal medyada sizi takipteyim benim bloğuma da gelirseniz mutlu olurum kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr :) bu arada ısrarla gelin diyorum gelmiyosunuz kırılıyorum :(

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)