30 Haziran 2015 Salı

ONYÜZMİLYONOJE'DEN YAZ ÇEKİLİŞİ (KAPANDI)

Herkese merhaba. Bu harika yaz aylarında harika bir çekilişle karşınızdayım. Bu seferki çekilişime hem instagramdan hem de blogdan katılabileceksiniz. İstediğiniz yerden ya da her iki platformdan da katılabilirsiniz. Şansınız daha da artmış olur. Sponsorsuz bir çekiliştir.


Hediyelerim;

1- Aussie 3 minute miracle light sac kopugu 
2- Bilkar salyangoz ozlu kil maskesi
3- Seranem el bakim kremi
4- Ceradolin yag bazli losyon
5- 12 farkli renkte nail art susleme taslari
6- Flormar 9 lu makyaj firca seti
7- Cilekli balmi
8- Flormar reflection rl 02 red lips lip gloss
9- Pastel Nude ruj 533
10- Dermokil kil maskesi
11- Farmasi perfection smile lipgloss 04
12- Tatlis kizli cimbiz
13- Flormar mavi tekli far
14- Ojeler; She (201, 304, 309) Wet n wild night powl, Flormar silk sattin mini dress, essence sparkling suggar effect 02 baby, Flormar feather look purple martin
15- Bir suru tester

Şartlar;

- Zorunlu olan tek şart gfc takibi arkadaşlar. Bloğumu gfc den takip ediyor olmalısınız. Bu siteye katılın yazan butondan izeyicim olabilirsiniz.

Ek haklar;
Beni istagram hesabımdan takip etmek +2 hak (İnstagram hesabım)
Beni twitterdan takip etmek+2 hak (Twitter hesabım)
Sosyal medya paylaşımlarınızın her biri +1 er hak
Çekilişi görselle birlikte bloğunuzda paylaşmanız +3 hak 
Youtube dan takip etmek +1 hak getirecek size.

Yurt içi katılımları kabul edebiliyorum. 18 yaşından küçükseniz lütfen ailenizden izin alın. Çekilişi random.org ile belirleyeceğim. Çekiliş Temmuz sonu bitecek. 

İzleyici isminizi takip ettiğiniz hesapların ve paylaşımların linklerini yorum olarak yazmalısınız. Ayrıca size ulaşabileceğim aktif mail adresinizi de elbette.

İnstagram'dan katılmak için instagram profilimde paylaştığım fotodaki şartları yerine getirmelisiniz.


Herkese bol şans. :)

21 Haziran 2015 Pazar

Silk'n Silhouette İle #Evimdegüzellik Deneyimlerim

Herkese keyifli Pazarlar diliyorum. Bugün Babalar günü ve tüm gönlü geniş babaların babalar gününü kutluyorum. :)

Silk'n Silhouette ile olan deneyimlerim sürerken sizlere bir yazı daha hazırlamak istedim. Öyle ki bu ürünü hala almaya karar veremeyenleriniz olabilir. Ürünü kullanmamın 7. haftasını bitirdim. Ve sizinle de aldığım sonuçları paylaşmak istiyorum.


Silk'n Silhouette
Silk'n Silhouette

Ürünü kullanırken bir yandan da Tavsiye Kanalı'nın hazırlamış olduğu plana bağlı kalarak biraz da kendimden bir şeyler katarak elimden geldiğince uygulamaya çalıştım. Bize gönderilen kartlarda haftalık öneriler mevcut. O öneriler gerçekten sonuç olmada inanılmaz iş görüyor. Örneğin bu hafta Ananas, kabak çorbası, karpuz, enginar ve bol yürüyüş ile merdiven çıkmak önerilmiş. Karpuz yemek, yürüyüş yapmak ve merdiven çıkmak ayrıca her zamanki sporum ip atlamak bu haftaki görevlerim arasındaydı.

Silk'n Silhouette'i kullanmaya başladığımdan beri cildim daha pürüzsüzleşti. Ayrıca sıkılaştığını hissedebiliyorum. Özellikle kalça ve baldır bölgelerimden çok güzel sonuçlar aldım. Göbek kısmım ise  daha önce de belirttiğim gibi hamilelik çatlaklarımda şaşırtıcı güzel gelişmeler oldu. Ayrıca cildimin daha gergin olduğunu hissediyorum. 10 haftayı tamamladığımda daha da iyi sonuçlar gelecek. Tüm bunları evimin rahatlığında yapabilmem gerçekten harika bir şey. Selülit jeli biraz daha geç kurusa sanki daha iyi olurdu. Jelsiz uygulama yapılamıyor çünkü. Ama sanırım bu tarz jellerde bu durum hep mevcut. 

Siz de almaya karar verirseniz Hepsiburada.com dan ürüne ulaşabilirsiniz. Ayrıca sizler de #evimdegüzellik çerçevesinde yapılacak olan yarışma ve kampanyalara katılmak için Tavsiye kanalını ve bloğunu takip etmeyi unutmayın. Yine sosyal medyada #evimdegüzellik hastagini aratarak tüm kullanıcı yorumlarına ulaşmanız mümkün.


16 Haziran 2015 Salı

Pastel Profashion Kaş Farı (Medium) Yorumlarım

Selam. Bugün sizlere Pastel markasının yeni ürünlerinden Pastel Profashion Kaş Farı (Medium) nı yorumlayacağım. Tazecik "Pastel Profashion Eyebrow Duo" kaş farı ikili setlerden oluşuyor. ve 3 renk seçeneği var. Light, medium ve dark. Ben Medium olan setinden deneyimledim. Setin içeriğine gelecek olursak; Vaks ve fardan oluşuyor. Ek olarak bir de açılı kaş fırçası bulunmakta. 

Pastel Profashion Kaş Farı
Pastel Profashion Kaş Farı

Burada sol tarafta gördüğünüz vaks. Sağ tarafta ise kaş farı bulunmakta. Vaks kaşı sabitlemek için uygulanıyor. Ardından kaş farını boşlukları doldurmak için uygulamanız gerekiyor. Vaksın kıvamı tam orta karar. Ne çok yoğun ne çok kaygan. Sürerken oldukça kolay uygulanıyor. 

Pastel Profashion Eyebrow Duo
Pastel Profashion Eyebrow Duo

Buradaki görselde ise sol taraftaki uygulama öncesi sağ taraftaki ise uygulama sonrasına ait fotoğraflar. Bu fotoğrafta doğal bir görünüş sergilediğine de şahit olabilirsiniz. Belki biraz daha yoğun uygulayabilirdim. Kesinlikle abartı durmazdı. Ayrıca dağılma veya akma gibi bir sorunla da karşılaşmadım. Akşama kadar benimle birlikte kaldı. :)

Pastel Profashion Eyebrow Duo uygulama
Pastel Profashion Eyebrow Duo uygulama

Ürüne ulaşmak için Pastel Profashion Eyebrow Duo Medium Kaş farı linkine tıklayabilirsiniz. Fiyatı 12,90 TL. Yorumlarım burada sona erdi. Herkese sevgiler. :)


Ürün Pastel tarafından deneyip yorumlamam için gönderilmiştir.

13 Haziran 2015 Cumartesi

Oht Peptide 3 Kozmetik Ürünleri Narecza.com'da

Merhaba. Bugün sizlere Oht Peptide 3 markasından bahsetmek istiyorum. Öncelikle ürünlerin nasıl çalıştığını aktarayım size. Oht Peptide 3 kozmetik ürünlerinin içeriğinde bulunan yeni nesil peptidler bitkisel kök hücre teknolojisi ilave edilerek geliştirilmiş. Oht Peptide 3 Amerika'dan ülkemize gelen bir kozmetik markası. Amerikanın en çok satan ürünlerinden biri olan OHT Peptide 3, ender bulunan İsviçre elmasının kök hücrelerinden faydalanılarak hazırlanan bir ürün. Peptid aminoasitlerin birbirine bağlanmasıyla oluşan kısa bir polimer. Ve Antik Yunancadan gelmekte. 

İki aminoasit arasındaki bağa peptid bağı denir. Proteinler ise polipeptit molekülleridir. Polipeptidler uzun, peptidler ise kısadır. Kırışıklık ve yaşlılık belirtilerinin meydana gelmemesi için peptide bağlarının kurulması son derece önem taşıyor. Bu bilgiyle yola çıkarak oluşturulan teknoloji Oht peptide 3 markası ile buluşmuş.

Peptidler, cildin iyileşme sürecinde çok önemli bir rol oynarlar. Yaş, çevresel faktörler, sigara ve diğer dış etkenlere bağlı olarak, peptitler zamanla vücutta azalır ve sonucunda ciltte belirgin elastikiyet kaybı, kırışıklık, yaşlılık belirtileri ve ciltte ton farklılıkları ortaya çıkar. Bu etkilerinden dolayı son yıllarda peptidler dermokozmetik ürünler içerisinde yer alan en işlevsel ve önemli madde olarak kabul edilmektedir. 

Peptide içeren kremler elastikiyeti artırıp, kırışıklıkları azaltıyor. Aynı zamanda cilde canlı bir görünüm kazandırıyor. Yani tam anlamıyla bir anti-aging ürünü. 

Peptide içeren kremler
Peptide içeren kremler

------------------------------------------------------------------

Oht peptide 3 göz kremi, göz çevresindeki morluk ve kırışıklıklar için özel olarak üretilmiş. Ayrıca göz altı torbalarında da gözle görülür bir iyileşme sağlıyor.

Oht peptide 3 göz kremi
Oht peptide 3 göz kremi

------------------------------------------------------------------

Oht peptide 3 serum ise cilt tedavilerinde kullanılan yardımcı bir serumdur. Güneşten kaynaklanan lekelenmelerde, ton farklılıkları oluşan cilt yüzeylerinde, deri yüzeyindeki ince çizgilenmelerde, genişlemiş yada tıkanmış gözeneklerde, siyah noktalarda, gözle görülür kusurlu yüzeylerin yapılandırılmasına ve yenilenmesine tahriş etmeden yardımcı olan bir serumdur. OHT Peptide 3 Serum cildin ölü tabakasını soyarken, cilde ferahlık hissi verir, cildi yumuşatır ve derinin yeniden yapılanmasını hızlandırır.

Oht peptide 3 serum
Oht peptide 3 serum
Oht Peptide 3 kozmetik ürünlerinden verimli sonuç alabilmek için kullanım talimatlarına uymak son derece önem teşkil ediyor. 






Tanıtım yazısıdır.

8 Haziran 2015 Pazartesi

Bebak İle Bahar Çekilişinin Talihlisi

Selam. :) Bebak sponsorluğunda bir bahar çekilişimiz vardı hatırlarsanız. İşte o çekilişin kazananı belli oldu. Kontroller sonucu ek haklarla beraber toplamda 415 geçerli katılım oldu. Veee kazanan Ecefobi. Tebrik ediyorum.



Kazanan arkadaşım 3 gün içinde dönüş yapmaz ise yeni bir kazanan belirleyeceğim. Bu çekilişe olan ilgi için çok teşekkür ederim her bir katılımcıya. Yepyeni sürprizlerim olacak yakında. Sevgiler..

5 Haziran 2015 Cuma

Naturtint Organik Saç Boyası Deneyimim / Fındık Kabuğu

Herkese selam. Yine bir saç boyama deneyimim ile karşınızdayım. Bu sefer Naturtint Organik Saç Boyasını sizlerle paylaşacağım. Naturtint hem organik hem de bitkisel bir boya. Aynı zamanda da bir saç bakım ürünü. Amonyak, rezorsin ve paraben içermiyor.

Naturtint Organik Saç Boyası / Fındık Kabuğu
Naturtint Organik Saç Boyası / Fındık Kabuğu

İçerdiği ayçiçeği, buğday özü, keten tohumu ve limon özü sayesinde saçları besliyor ve koruyor. Saçları iki ton açıp iki ton kapatma özelliğine sahipmiş. Boyama sırasında ısıtma gerektirmiyor. Özel organik kremi ve şampuanı da çıkıyor içinden.

Bu kolajda sağ alttaki fotoğrafta eski rengini görüyorsunuz saçlarımın. Saçlarımı her seferinde farklı boyalarla boyamamdan sebep karman çorman bir renge sahipti. Ancak Naturtint organik saç boyası neredeyse tüm saçlarımı tek renk haline getirdi. Bu gerçekten büyük bir artı. 


Burada ise daha belirgin bir şekilde rengi göstermeye çalıştım. Ayrıca kutudaki rengin doğru rengi yansıtması da beni gerçekten oldukça şaşırttı. Normalde çoğu saç boyasında kutudaki saç rengi gerçeği yansıtmıyor. Beyazlarım konusuna gelecek olursak yine beni şaşırtan bir boya olduğunu söylemem gerek. Tahminimden çok çok daha fazla kapatıcılıkla karşılaştım. Daha önce başka marka organik saç boyası denemiştim ve beyazlarımı kapatmamıştı ne yazık ki. Ama eğer beyazlarınız için daha net sonuç almak isterseniz belki bu renkten biraz daha koyu bir boyayla karıştırarark boyama yapabilirsiniz. Diğer bir artısı da boyanın son derece konsantre olması. Yani bir buçuk tüp boya saçlarıma yetti de arttı bile. Normalde iki tüp saç boyası ancak yetiyordu. Çoğu zaman uçlara boya kalmıyordu bile. Ama Naturtint organik saç boyasında böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Doya doya sürdüm diyebilirim.



Kutu içeriği; Saç boyası, Saç boyası uygulama aplikatörü, saç kremi, şampuan, bilgi broşürü, eldiven.

Naturtint organik saç boyasındaki bileşenler ve etkileri;
Buğday proteinleri; Güçlendirme ve yumuşaklık sağlıyor.
Ayçiçeği özü; Renk koruması sağlıyor.
Keten tohumu; Nemlendirmede etkili.
Limon özü; Canlılık kazandırıyor.
Oleik asit; Parlaklık kazandırıyor.
Diğer doğal bileşenler; Biberiye yağı, ökaliptus yağı, soya, mısır, yulaf proteini özü

Saçlarınızı boyadıktan sonra 30-40 dk bekletmeniz yeterli oluyor. Sonrasında yıkıyorsunuz. Boyama esnasında hiçbir şekilde yanma ya da ağır bir kokuyla karşılaşmıyorsunuz. Kimyasal içermediği için o harika kokulu saç boyalarından değil elbette. Ama bu sizi yanıltmasın. İyi içerik her zaman daha önemlidir. Aynı zamanda saç bakım ürünü olduğu için gerçekten saçlarınızı besliyor ve onarıyor. İkinci üçüncü yıkamada aşırı bir boya akışı da görmeyeceksiniz. 5 haftaya kadar saç rengini korumayı vaadediyor. Eğer amonyaklı saç boyalarından şikayetçi iseniz Naturtint organik saç boyasına bir şans vermenizde büyük fayda var. Fiyatı 34 TL civarı diye hatırlıyorum.

Ürünü incelemek ve almak isterseniz Naturtint Organik Saç Boyası bağlantısına gidebilir, Watson's mağazalarına uğrayıp bilgi alabilirsiniz.

Bu ürün  Watson's tarafından denemem için gönderilmiştir. Teşekkür ederim.

4 Haziran 2015 Perşembe

Flormar Miracle Pen Slim Touch Onyx Black 004

Günün makyaj ürünü; Flormar Miracle Pen Slim Touch Onyx Black 004. Flormar ürünlerini sıklıkla kullanan biriyim. Özellikle ojelerini yiyorum diyebilirim. Yine sevdiğim bir ürün olan Flormar Miracle Pen Slim Touch Onyx Black 004 bugün bloğumun konuğu. 

Direk duruşuyla başlayalım. Eyeliner çekme konusunda hiç iyi değilim ama son zamanlarda biraz daha elim alıştı diyebilirim. Özellikle Flormar Miracle Pen'i kullanırken oldukça rahat hareket ediyorum.

Flormar Miracle Pen Slim Touch Onyx Black 004
Flormar Miracle Pen Slim Touch Onyx Black 004

Flormar Miracle Pen Slim Touch Onyx Black 004 ün benim için tek eksik yanı fazla siyah olmaması. Yani burada belirgin bir siyahlık görüyorsunuz ancak gözünüze far uyguladıktan sonra sürdüğünüzde buradaki siyahlığa erişemiyorsunuz. Daha tok bir duruş için bir kaç kere üzerinden geçilmesi gerekiyor. Göz makyajımda sanırım üç kere üzerinden geçtim. yine de çok siyah durmuyor gördüğünüz gibi.  Ama bu kimi zaman tercih edilebilir bir durum da aslında. Çünkü bazı makyajlarda o kadar da siyah olmak istemeyebiliyor insan. Tercih sizin tabi.

Flormar Miracle Pen Slim Touch siyah duruşu
Flormar Miracle Pen Slim Touch siyah duruşu

 Kalemin ucu bu şekilde. Ayrıca baya da bereketli geldi bana. Uzun süredir kullanıyorum. Bakalım ne zaman bitecek. Buna rağmen ucunda fazla bir deformasyon yok gördüğünüz üzere. 

Flormar Miracle Pen Slim Touch kalem ucu

Gelelim en önemli özelliğine. Ama, bozulma yapıyor mu? Kesinlikle böyle kötü bir sonuçla karşılaşmadım. Sürdüğünüz andan itibaren sabitleşiyor ve asla bozulma yapmıyor. Makyajı çıkarırken de bana zorluk yaşatmadı. 


Flormar Miracle Pen Slim Touch Siyah
Flormar Miracle Pen Slim Touch Siyah

Fiyatı şu anda çok çok düşmüş. Online sitede 5,90 lık fiyat görünüyor. Ama standlarda da aynı fiyat mı bilemiyorum. Bazen farklılık gösterebiliyor. 
Ürünü almak ve incelemek isterseniz; Flormar Miracle Pen Slim Touch Onyx Black 004 bağlantı linkinden ürüne ulaşabilirsiniz. Tam 6 renk seçeneği mevcut. 

Siz nasıl buldunuz? Eyeliner'da aradığınız tok siyahlık mı? Yazın, konuşalım..

Mutlu günler dilerim. :)