22 Temmuz 2015 Çarşamba

Flormar Jelly Look Torres Blue Oje

Selam! :) En kıymetlilerim ojelerim ile bugünkü yayınımda sizlerleyim.  Flormar Jelly Look Torres Blue fotoğrafları içinizi açabilir. :) Flormar'ın Jelly look serisini çok seviyorum. Salmon Pink den sonra bu renge aşık oldum. Zaten bitişleri on numara. Jel tırnak yapılmış gibi parıl parıllar. Renk olarak ise hayatımda gördüğüm en güzel mavilerden birini şişeye koymuşlar sanki. Bu ojeyi gördüğünüz yerde alın derim.


Flormar Jelly Look Torres Blue Oje
Flormar Jelly Look Torres Blue Oje



Flormar Jelly Look Torres Blue Oje
Flormar Jelly Look Torres Blue Oje

Flormar Jelly Look serisinin fırçaları bu şekilde tombul. Bu sayede sürmek de kolaylaşıyor ojeyi. Kıvamı oğun. Ama tek katta bu leziz parlaklığı yakalayamıyorsunuz. İki kat ideal. Kuruma hızları da oldukça iyi bence ama ben yine de top coat kullanıyorum. Ayrıca ojeyi aldığım gün İnstagram'dan paylaştıpımda bir sevgili takipçimin uyarısını sizlerle paylaşmak istiyorum. Parlatıcı üzerine uygulanmazsa o yoğun rengi tırnaklarda bırakabiliyormuş. Ben base coat kullanıyorum oje sürmeden önce zaten ancak sizler de bu durumla karşılaşmamak için önden bir parlatıcı uygulayabilirsiniz.

Flormar Jelly Look Torres Blue Oje fırçası
Flormar Jelly Look Torres Blue Oje ırçası

Fiyatı 4 küsür TL idi. Gratis'ten aldım. Ancak Flormar ürünleri her yerde. Tüm ojeseverlere tavsiyemdir. Alın, aldırın! :)

Mutlu günler diliyorum. 





The Balm - Cindy-Lou Manizer

Herkese sevgi ve selamlarımla bugünkü yazımı huzurlarınıza sunuyorum. Daha üç kere kullandığım ancak hakkında çabucak fikir sahibi olduğum bir ürün var şimdi sırada. The Balm- Cindy-Lou Manizer. The Balm ürünlerinin ambalajlarına ve elbette ki ürünlerine bayılıyoruz tabi ki. Ancak indirimlerde hiç bir paletini bulamıyorum ne yazık ki. Bu konuda muzdaribim. Neyse ki bu indirimde Cindy lou'yu kapmış durumdayım. 

The Balm - Cindy-Lou Manizer
The Balm - Cindy-Lou Manizer

The Balm aydınlatıcılar Betty Lou, Cindy Lou ve Mary Lou olmak üzere üç çeşit. Betty Lou'yu direk eledim. Mary lou ve Cindy Lou arasında çok kararsız kaldım seçerken. Oradaki spot ışıklardan mıdır nedir bir anda Cindy- lou bana daha cazip geldi. Ancak Mary Lou'nun da aydınlatıcılığı ve ışıl ışıl duruşunu unutamayacağım sanırım. Belki beyaz tenli olduğum için Cindy lou bana daha uygun ancak Mary Lou da da aklımın bir köşesinde elbette. Eğer bronz ya da esmer tenli iseniz sanırım Mary Lou size daha çok yakışacak. Aydınlatıcılığı ise kat be kat daha fazla. Pembe alt tonlulara ise Cindy lou daha iyi gidecek gibi. Cindy Lou daha çok allığa benzer bir izlenim bıraktı bende kullandıkça. Aydınlatıcılığı ise oldukça doğal duruyor. Yine de bendeki duruşunu sevdim diyebilirim.


The Balm - Cindy-Lou Manizer
The Balm - Cindy-Lou Manizer



Duruşunu burada elimin içinde göstermeye çalıştım. Gün ışığında çekmeme rağmen görüyorsunuz ki aydınlatıcılığa dair pek de bir iz yok. Eğer siz de kararsız kalırsanız kesinlikle Mary lou'yu öneriyorum. Ben de Mary Lou'yu almadığım için biraz pişmanlık yaşasam da allık niyetine kullanacağım bir ürünüm daha olduğu için seviniyorum. Bir sevmediğim yanı da tüm çizgilerime giriyor olması. 

The Balm - Cindy-Lou Manizer duruşu
The Balm - Cindy-Lou Manizer duruşu

The Balm ürünlerini Gratis'lerde bulabilirsiniz. İndirimlerde The balm ürünlerini kaçırmayın der kaçarım. Sevgiler..:)

20 Temmuz 2015 Pazartesi

Relips Dudak Dolgunlaştırıcı

Herkese selam. Bugün sizlere benim de uzun zamandır merak ettiğim bir üründen bahsetmek istedim. Şu dudak dolgunlaştırıcı aletleri siz de duymuşsunuzdur. Vakum yardımıyla dudaklar şişiyor. 

Relips dudak dolgunlaştırıcı aparatlara merhaba diyelim. Böyle pembiş pembiş dudak şeklinde ürünler bunlar. Aslında dudak şekillendiriciler olarak geçiyorlar. Üç çeşidi var. Çilek, ahududu ve kiraz. Tombul ve büyük olana Çilek,  küçük olana ahududu, geniş olanına da kiraz adını vermişler. Her birinin işlevi farklı. Relips Ahududu ile dudak sınırlarınızı belirginleştirip, dudak çukuru gibi özellikle büyütmek istediğiniz bölgeleri istediğiniz şekle kavuşturabilirsiniz. Relips Kiraz'ı dudaklarınızın birleştiği noktaya uygulayarak daha dolgun bir görünüm sağlayabilirsiniz. Relips Çilek ile İstediğiniz şekle kavuşan dudaklarınızın tümünü kusursuz bir biçimde dolgunlaştırabilirsiniz.

Relips Dudak Dolgunlaştırıcı
Relips Dudak Dolgunlaştırıcı

Elbette ki ürünü denedim ve bendeki sonuçlarını sizlere sunmak isterim. Ben ürünü doğru kullandığım sürece sevmeye başladım. Ama haftada bir uygulama yapıyorum genelde. Ya da bir yere gideceksem uyguluyorum.  Belki bir Angelina Jolie olamıyorsun ama fena da sayılmaz. :) Çilek olanını denedim. İşte sonuç;

Relips Dudak Dolgunlaştırıcı Çilek
Relips Dudak Dolgunlaştırıcı Çilek

Burada gördüğünüz dudaklarımın Relips uygulanmış ve parlatıcı sürmedenki hali. 
Relips Dudak Dolgunlaştırıcı uygulama
Relips Dudak Dolgunlaştırıcı uygulama

Gerçekten dolgunlaştırıyor. Süresi ise bende 2 saati geçmedi. Yalnız uyarılarımı da yapmadan geçmeyeceğim çünkü kullanımı pek de kolay değil. Yanlış kullanımda morarma ve çatlaklara sebep olabiliyor. Ürün elinize ulaştığında zaten bir kullanma klavuzu ile beraber geliyor. Kimlerin kullanmaması gerektiği, nasıl kullanıldığı ve karşılaşılabilecek sorunlar yazılmış. Eğer siz de böyle bir ürün alacaksanız kullanım talimatını iyice okuyup ya da doktorunuza sorarak kullanmanızda büyük fayda görüyorum. Benim tavsiyem ise ürünü çok sık kullanmamanız. Yani bir gün içerisinde defalarca kez uygularsanız zaten dudaklarınız acımaya başlayacak. Ayrıca kılcal damarlarınıza da zarar verebilirsiniz. Günde bir kere olmak koşulu ile dışarı çıkmadan ya da makyajınızdan önce uygulayabilirsiniz. Her kullanımda dudaklarınızda 30 sn den fazla bekletmeyin. Zaten kullanma talimatında hepsi yazıyor.

Üç ayrı çeşidini tek tek de alabiliyorsunuz. Ya da hepsini birden set halinde isteyebiliyorsunuz. Ürüne ulaşabileceğiniz adres ise; www.relips.com Burada kullanımıyla ilgili videolar mevcut. Ayrıca ürünleri de direk siteden alabiliyorsunuz. İnstagram'dan ise @relipscom hesabı yine kendilerine ait orijinal hesap. Oradan da yetkililere ulaşmanız mümkün. 

Doğal halimiz elbette ki çok daha güzel ancak arada kaçamak yapabiliriz bence. Sevgiler. 
  




Ürünler Relips tarafından denemem ve yorumlamam için gönderilmiştir. 




15 Temmuz 2015 Çarşamba

Bikini Tırnak Tasarımı

Selam herkese. Yepyeni, tazecik hem de yaz temalı tırnak tasarımımı sizlerle paylaşıyorum bugün. Bikinilerden ilham aldım. İnce uçlu nail art fırçamla bikinileri yaptım ve diğer tırnaklarıma da nail art plakalarımla palmiye ve denizatı yaptım. Noktalama kalemlerimle de bikinilerdeki puantiyeleri gerçekleştirdim. Yaz bitmeden böyle bir tasarım yapmak istiyordum zaten. Ortaya böyle bir şey çıktı. :) Elbette çizgilerim mükemmel değil ancak., dibinize kadar girmedikleri sürece bu tarz tasarımlar uzaktan pek bir hoş duruyorlar. :)


Bikini Tırnak Tasarımı
Bikini Tırnak Tasarımı 
Ayrıca Bursa Botanik Park'ta da fotoğraflarını çektim tırnaklarımın. Çiçeklerin arasında pek bi güzel durdular. :) 
Bikini Tırnak Tasarımı
Bikini Tırnak Tasarımı

Bikini Tırnak Tasarımı
Bikini Tırnak Tasarımı


Kullandığım ojeler;
Bikinilerdeki taban ojem; Pastel nude caramel
Pembe bikini; Golden rose color expert 45
Mavi bikini; China glaze electropop quadelic
Plaka baskılar; Golden rose color expert 36
Ve son olarak Kalyon matlaştırıcı uyguladım. 

Yayınımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Sevgiler, saygılar. :)

Solenne Susuz Manikür Keyfi

Selam. :) Bugün sizlere Solenne Susuz Manikür Keyfi deneyimimden bahsetmek istedim. Solenne ürünlerini sıklıkla kullanıyordum zaten. Özellikle tırnak balsamı benim vazgeçilmezlerimden biri oldu diyebilirim. Solenne Susuz manikür keyfi ise benim için bonus oldu. Sürekli tırnak tasarımı yaptığım için tırnak bakımıma önem vermek durumundayım. Bu kadar oje sürüyorken de ipin ucunu bırakmak hiç bana göre değil. 

Solenne Susuz Manikür Keyfi
Solenne Susuz Manikür Keyfi
Solenne susuz manikür keyfi tek kullanımlık bir manikür seti aslında. Peki susuz bu iş nasıl oluyor derseniz gelin hep birlikte ürünü tanıyalım. Setin içinde 1 adet tırnak itici, 1 adet tırnak törpüsü, 1 adet tek kullanımlık havlu, 1 çift manikür eldiveni var. Tüm ürünler tek kullanımlık. 

Solenne Susuz Manikür Keyfi uygulama
Solenne Susuz Manikür Keyfi ygulama

Burada da içeriğini ve kullanım önerilerini görmeniz mümkün. Benim yorumlarıma gelecek olursak; Eldiven içeriğini çok beğendim. Kullanım sonrası ellerim ve tırnak etlerim yumuşacık oldu. Ama tabi manikür devamlılık isteyen bir olay. Bu yüzden bu setlerden aylık bir kaç tane alarak el ve tırnak bakımınızı yapabilirsiniz. Ben uzun zamandır tırnak etlerimi kesmiyorum. Zaten çok da önerilen bir şey değil. Tırnak etlerinizi itip gerekli bakımı yaptığınızda tırnaklarınız zaten biçimli ve bakımlı hale geliyor. 

Solenne Susuz Manikür Keyfi içeriği
Solenne Susuz Manikür Keyfi içeriği

Siz de ürün hakkında daha detaylı bilgi almak için Solenne Susuz manikür bağlantısına tıklayabilirsiniz. Ayrıca İnstagram'dan da @solenneofficial profilinden yetkililere ulaşabilirsiniz.

Siz bu seti kullandınız mı? Ya da manikürünüzde hangi ürünleri kullanıyorsunuz? 

12 Temmuz 2015 Pazar

Oriflame The One Oje Serisi

Herkese selam. Oriflame markasının The One ojelerinden birkaçı ile karşınızdayım. Oriflame markasının ojelerini ilk kez kullandım. Oriflame The One Sundance, Deep Sea, Fuchsia ojelerini denedim. Çok beğendim. Yapıları ve renkleri harika. Bu seride daha pek çok rengi bir arada bulabilirsiniz. Bunlar serinin yeni renklerinden elbette. Gelin hep birlikte bakalım nasıl duruyorlar?

Oriflame The One Oje Serisi
Oriflame The One Oje Serisi

İlk dikkatimi çeken oje ise tatlı sarı renginde olan Sundance oldu. Ayrıca İnstagramda da paylaşmıştım. Harika beğeniler aldı. Herkes markasını sordu elbette. Bu renkler yazın kapış kapış diyebilirim. Aşağıda sürülmüş halini görebilirsiniz. :) Bu arada iki kat uyguladım The One ojeleri. 

Oriflame The One Sundance
Oriflame The One Sundance

Oriflame The One Sundance
Oriflame The One Sundance
Burada da Fuchsia rengini görmektesiniz. Bu renklerle de aram iyidir. Tırnakları pek tatlış gösteriyor. Bebiş gibi oldular. :)

Oriflame The One Fuchsia

Lacivert tonları da ojede tercih edilen renkler arasında. Özellikle kışın oldukça kullanışlı oluyor ve pek çok elbiseye de yakışıyor. Pek güzel süremesem de bu renge de bayıldım.

Oriflame The One Deep Sea
Oriflame The One Deep Sea


Fırçaları kalın. İki katta opaklaşıyorlar. Kuruduktan sonra top coat kullanmasanız da harika parlaklıkta bir görüntüye sahip oluyorlar. Ben çok sevdim kendilerini. Ama favorim elbette Sundance oldu. Oldukça başarılı bir oje serisi ile karşımıza çıkıyor Oriflame. Siz de bu seriden ojelere sahip olmak isterseniz Oriflame kataloğunu inceleyebilirsiniz. Sevgiler. :)


5 Temmuz 2015 Pazar

Bioblas Color&More Kumral (7.0) Saç Boyası

Merhabalar. Bugün sizlere Bioblas Kumral saç boyasından bahsedeceğim. Bioblas saç boyasını ilk kez kullanıyorum. Saçlarımda beyazlar çok olduğu için sürekli boyamam gerekiyor. Bu yüzden sık sık farklı saç boyalarını denemekte fayda görüyorum. 

Bioblas Color&More Kumral (7.0) Saç Boyası
Bioblas Color&More Kumral (7.0) Saç Boyası

Bioblas saç boyasının içeriğini aşağıda görebilirsiniz. Diğer boyalardan fark olarak bitkisel yağ kutu içeriğinde mevcut. Boyamadan önce karışımı hazırlarken bitkisel yağ ve boya, uygulama şişesinin içerisine konuluyor. Bu yağ saçlara bakım yapıyor ve besliyor. Ayrıca iki adet de saç maskesi bulunmakta. Bioblas intense maske içerdiği keratin ve seramid ile saç tellerine kolayca giriyor. Ve onarıyor. 



Boyama sonrası 40 dakika beklemek gerekiyor. Sonrasında Bioblas Color intense şampuanı uyguladım. Şampuanı yorumlamak için bir müddet daha kullanmak istiyorum. Bu yüzden Bioblas Color İntense şampuan yorumlarımı sizlerle daha sonra paylaşmak istiyorum. Saç dökülmelerini de önlüyormuş aynı zamanda.

Buradaki fotoğrafta uygulamadan bir kaç gün önceki saçlarımı görebilirsiniz.


Boyama sonrası saçlarımı da bu fotoğrafta görebilirsiniz. Saç diplerim benim için çok çok daha önemli elbette. Bioblas saç boyası beyazlarımı tamamiyle kapattığı için pek bir mutluyum. Renk çok koyu olmadığı için beyazlarımın kapanması konusunda sıkıntılar yaşayabiliyordum ancak Bioblas kumral saç boyasında böyle bir durumla karşılaşmadım. Genelde kutu üzerinde gösterilen renkle uygulama sonrası karşılaşılan renk arasında farklar olur. Ancak kutudaki renk oldukça gerçekçi. Saçlarımın rengini ve tonunu seviyorum. Bu yüzden bana en yakın olan renk Kumral oldu. Bitkisel yağı ve saç maskesini de çok sevdim. Ayrıca boyama sonrası saçlarımda olağandan daha fazla bir dökülme ile karşılaşmadım.




Ürünü deneme fırsatı sunan Biota Lab ailesine teşekkürler. Bioblas saç boyası ve renklerine ulaşabileceğiniz bağlantı linki; Bioblas Color&More Saç Boyası ve Renkleri

Sevgiler..

1 Temmuz 2015 Çarşamba

Eco Cosmetics Organik Sertifikalı El Kremi

Herkese merhaba. Eco Cosmetics Organik Sertifikalı El Kremi yorumlarımı paylaştığım yazıma hoş geldiniz. Eco Cosmetics %100 doğal içerikle karşımıza çıkan bir marka. Doğal ve organik ürünleri hiç şüphesiz içimiz rahat bir şekilde kullanıyoruz. Bu anlamda temiz içerikli Eco Cosmetics Organik Sertifikalı El Kremi benim de favori ürünlerim arasında yer aldı. 


Eco Cosmetics Organik Sertifikalı El Kremi
Eco Cosmetics Organik Sertifikalı El Kremi

Eco Cosmetics Organik Sertifikalı El Kremi ekinezya ve üzüm çekirdeği yağı içeriyor. Bu sayede el ve tırnakları besleyici özelliğe sahip. Hoş kokusu ise içeriğindeki esansiyel yağların eseriymiş. Sentetik parfüm, boya, koruyucu, PEG, paraben, petrol ürünleri, parafin ve silikon türevleri içermez. GDO içermiyor.

Eco Cosmetics Organik El Kremi
Eco Cosmetics Organik El Kremi

Ben kullandığım andan itibaren el ve tırnaklarımda güzel sonuçlar aldım. Hatta annem ve kız kardeşim de kullandılar. Onlar da çok memnun kaldılar. Sürekli nail art yapan oje süren birisi olarak bu el kremini sürekli kullanır oldum. Günde iki kere kullanmak bu ürün için yeterli bence. Nemlendirmesi ve bu nemliliğin kalıcılığı oldukça tatmin edici. Yumoş ellerle dolaşmak isterseniz tercih edebileceğiniz ürünler arasında. Ben çok memnunum ve herkese tavsiye ediyorum. Eco Cosmetics ürünlerine www.yasamdukkani.com.tr den ulaşabilirsiniz.

Direk ürüne ulaşabileceğiniz bağlantı linkini de ekliyorum. Eco Cosmetics Organik Sertifikalı El Kremi

Bu harika ürünü deneyimleme fırsatı sunan Yaşam Dükkanı'na teşekkür ederim.