12 Temmuz 2015 Pazar

Herkese selam. Oriflame markasının The One ojelerinden birkaçı ile karşınızdayım. Oriflame markasının ojelerini ilk kez kullandım. Oriflame The One Sundance, Deep Sea, Fuchsia ojelerini denedim. Çok beğendim. Yapıları ve renkleri harika. Bu seride daha pek çok rengi bir arada bulabilirsiniz. Bunlar serinin yeni renklerinden elbette. Gelin hep birlikte bakalım nasıl duruyorlar?

Oriflame The One Oje Serisi
Oriflame The One Oje Serisi

İlk dikkatimi çeken oje ise tatlı sarı renginde olan Sundance oldu. Ayrıca İnstagramda da paylaşmıştım. Harika beğeniler aldı. Herkes markasını sordu elbette. Bu renkler yazın kapış kapış diyebilirim. Aşağıda sürülmüş halini görebilirsiniz. :) Bu arada iki kat uyguladım The One ojeleri. 

Oriflame The One Sundance
Oriflame The One Sundance

Oriflame The One Sundance
Oriflame The One Sundance
Burada da Fuchsia rengini görmektesiniz. Bu renklerle de aram iyidir. Tırnakları pek tatlış gösteriyor. Bebiş gibi oldular. :)

Oriflame The One Fuchsia

Lacivert tonları da ojede tercih edilen renkler arasında. Özellikle kışın oldukça kullanışlı oluyor ve pek çok elbiseye de yakışıyor. Pek güzel süremesem de bu renge de bayıldım.

Oriflame The One Deep Sea
Oriflame The One Deep Sea


Fırçaları kalın. İki katta opaklaşıyorlar. Kuruduktan sonra top coat kullanmasanız da harika parlaklıkta bir görüntüye sahip oluyorlar. Ben çok sevdim kendilerini. Ama favorim elbette Sundance oldu. Oldukça başarılı bir oje serisi ile karşımıza çıkıyor Oriflame. Siz de bu seriden ojelere sahip olmak isterseniz Oriflame kataloğunu inceleyebilirsiniz. Sevgiler. :)


PAYLAŞ

10 yorum:

  1. Oranj ojeye bayıldım.

    YanıtlaSil
  2. O sarı nasıl harika bir şey öyle mimoza gibi! Keşke mağazalarda da satılsa kim bulacak uğraşacak Oriflame ile şimdi :(

    YanıtlaSil
  3. cıvıl cıvıl renkler.. Harika.. Güle güle kullanın. Sevgiler..:)

    YanıtlaSil
  4. Hepsi güzel de en çok sarıyı sevdim

    YanıtlaSil
  5. Pembe ve lacivert renklerine bayıldım. Ne kadar güzel.

    YanıtlaSil
  6. Hepsi çok güzel, renklerin canlılığı beni şaşırttı ;))

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)