7 Ağustos 2015 Cuma

Herkese selam! Bugün sizlere Carrot Care Şampuan ve Saç Kreminden bahsetmek istedim. Çoğu ünlünün de favorisi olan bu markayı ben de deneyimleme fırsatı buldum. Her iki ürünü de kullanıp bitirdiğim için çok daha sağlıklı yorum yapacağım elbette. İsminden de anlaşılacağı üzere içeriğinin baş kahramanı havuç yağı. Havuç yağında bulunan A,C,E vitaminleri saç derisinin bakımını yaparak daha sağlıklı saçlara ulaşmanızı sağlıyor. Ayrıca hızla uzayan saçlar vaadediyor.

Carrot Care Şampuan Ve Saç Kremi
Carrot Care Şampuan Ve Saç Kremi

Carrot Care şampuan ve saç kreminin bir özelliğin daha ise bu karton kutularda sunuluyor olması. Dökülme ve bulaşma derdi olmadan yanınıza alıp istediğiniz yere götürebiliyorsunuz. Örneğin ben tatile ürünleri bu kutularda götürdüm. Çok da memnun kaldım.

Carrot Care Şampuan Ve Saç Kremi kutuları
Carrot Care Şampuan Ve Saç Kremi kutuları

Türkiye'de ilk kez havuç özünden bir şampuan ve saç kremi yapılmış. O da Carrot Care elbette. Bize de keyifle kullanmak düşüyor. 


Carrot Care Saç Kremi içeriği
Carrot Care Saç Kremi içeriği

Carrot Care Şampuan içeriği
Carrot Care Şampuan içeriği


Her iki üründen de memnun kaldım. Kokusu oldukça hafif ve rahatsız edici değil. Ancak kuruduktan bir süre sonra koku etkisini kaybediyor. Özellikle kremi saçlarınıza sürdüğünüzde anında sonuç alıyorsunuz. Benim saçlarım hem uzun hem de yoğun. Yani zor açılan bir saç. Carrot Care ürünleri saçlarıma çok iyi geldi. Parlaklığı inanılmaz arttı. Uzama konusu ise pek yorumlayamadığım bir konu. Çünkü benim saçlarım zaten çok çabuk uzuyor. 

Siz de Carrot Care ürünlerine sahip olmak ya da ünlü yorumlarını okumak ya da incelemek isterseniz www.carrotcare.com adresine uğrayabilirsiniz. Carrot Care Şampuan 49,00 TL. Carrot Care saç kremi 39,00 TL

PAYLAŞ

2 yorum:

  1. güle güle kullan benimde merak ettiğim bir şampuan ama artık pek cesaretim yok şampuan değiştirmeye :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)