30 Eylül 2015 Çarşamba

PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ’NE GERİ SAYIM HEYECANI BAŞLADI!



Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği Altın Kelebek Ödülleri, bu kez Pantene sponsorluğunda organize ediliyor. 42.’si düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu yıl da sanat camiasının önemli isimlerini bir araya getirecek. Kırmızı Halı’dan sahneye kadarki süreçte sürprizlerin yaşanacağı, yıldızlar geçidine dönüşecek olan tören, birçok yeniliğe ve ilklere de ev sahipliği yapacak.
Yıldızı Parlayanlar onlar oldu
Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde bu yıl yeni bir kategori daha var: “Pantene Yıldızı Parlayanlar”. Senelerdir saç bakımına getirdiği yeniliklerle Türkiye’de ve dünyada öne çıkan Pantene, bu özel gece için ise Türkiye’nin yıldızı parlayan genç isimlerine eşlik ediyor olacak. 42 yıllık Altın Kelebek tarihinde bu yıl ilk kez verilecek “Pantene Yıldızı Parlayanlar” ödülünün sahipleri Hande Erçel, Bensu Soral ve Nilay Deniz oldu.
Gecenin yıldızı sen ol, Pantene saçının farkını kırmızı halıda da göster! 
42. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde televizyon ve müzik dünyasının en iyileri senin vereceğin oylarla parlayacak! www.pantenealtinkelebekodulleri.com’a gir ve sen de en sevdiğin sanatçılara oyunu ver. Ayrıca “benim de saçlarım güçlü ve sağlıklı görünüyor” diyorsan, “Gecenin Yıldızı Ol” kısmına başvur. Kişisel bilgilerini gir ve fotoğrafını yükle. Pantene Altın Kelebek Özel Jürisi’nin seçimleriyle bu büyülü gecede benzersiz deneyimler yaşayacak 15 şanslı kişiden biri de sen ol! Üstelik kendini bir yıldız gibi hissedeceğin gecede, sahne arkasında yıldızların heyecanına tanık olma ve en sevdiğin sanatçıya sahnede ödülünü verme şansı yakala. Pantene saçının farkını kırmızı halıda da göster!
Bu heyecanı kaçırma!
Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet, Kanal D ve Pantene’in ev sahipliği yapacağı Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, 4 Ekim Pazar akşamı Kanal D’den canlı olarak yayınlanacak.
www.pantenealtinkelebekodulleri.com
#pantenealtınkelebek
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nin tanıtım filmi  ve kamera arkası görüntüleri için tıkla.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

29 Eylül 2015 Salı

Absolution La Creme Du Teint (Organik Sertifikalı Cilt Tonu Düzenleyici)

Bugün benzersiz bir ürünle karşınızdayım. Öyle bir ürün düşünün ki kimyasallardan uzak, organik ve doğal. Hem cilt tonunu düzenleyen hem de cilt bakımı yapan bir ürün; Absolution La Creme Du Teint. Absolution ürünleri ile daha önce tanışmıştım. Yüz kremini hala kullanmaktayım. Ama BB kremini ilk kez deniyorum. Beni yakından takip ediyorsanız BB kremleri fazlasıyla tükettiğimi biliyorsunuzdur. Bu ürün de tam yerine ulaştı diyebilirim. Absolution ürünleri ülkemizde sadece Yaşam Dükkanı'nda bulunuyor. Yaşam Dükkanı'nda satılan diğer bütün ürünler gibi doğal ve organik Absolution La Creme Du Teint. Bana da denemem için seyahat boyu olan 15 ml lik Light rengini ulaştırdılar. Ben de keyifle denedim ve şimdi sizlere ürün hakkındaki değerlendirmelerimi iletiyorum.



Absolution La Creme Du Teint
Absolution La Creme Du Teint

Absolution La Creme Du Teint cilt bakımını ve makyajı bir arada sunan benzersiz bir ürün. İçeriğinde bulunan Tamanu yağı, Polinezya halkı tarafından meşhur iyileştirici ve reaktif cildi düzenleyici bir yağ. Hücresel onarımı aktive ederek yara izleri ve lekeler ile savaşırken aynı zamanda cildi güneşe karşı koruyormuş. Tamanu yağının en düşük konsantrasyonlarda dahi SPF 18-22 arası değere sahip bir güneş koruyucu olduğu bilimsel çalışmalar ile gösterilmiş. Yani bakımın yanı sıra ciltte iyileştirici özelliği de oldukça vurgulanmış. Ve çok hassas ciltler için bile uygun bir ürün.

Absolution La Creme Du Teint
Absolution La Creme Du Teint

Üründe light ve Medium olmak üzere iki renk seçeneği mevcut. Seyahat boyunda sadece light rengi var. Ama sürdükten bir kaç dakika sonra hemen cilt rengini alıyor. Aşağıda da gördüğünüz gibi ten rengimde herhangi bir değişme olmadı. Cilt tazeleniyor ve daha sağlıklı, ışıltılı bir görünüme kavuşuyor. 

Absolution La Creme Du Teint
Absolution La Creme Du Teint ciltteki duruşu

Absolution ürünleri; %99,34 oranında doğal içerik / İçerikte yer alan bitkilerin %99,1'i organik tarım ile elde edilmiş, Ecocert sertifikalı ürünler. Paraben, PEG, Fitalat, Parfüm ve Suni renklendirici içermiyor. Ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor.

Absolution La Creme Du Teint cilt tonu düzenleyici ürünü incelemek isterseniz aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Absolution La Creme Du Teint 


28 Eylül 2015 Pazartesi

Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paleti

Herkese merhaba. Bugünkü konuğum Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paleti. Renkler aslında bir hayli yazı çağrıştırsa da bu renklerde bir far paletim olmadığı için tercihimi Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paletinden yana kullandım. Fiyat performans açısından çok çok iyi bulduğum bir marka olan Wet n wild bu palette de gözümü kara çıkarmadı diyebilirim. Daha önce Comfort Zone far paletini almıştım ve hala severek kullanıyorum.  Gelelim renklere; Mavi ve pembelerin yoğun olarak bulunduğu 8 ayrı renkten oluşuyor bu palet. Koyu olan ve sarı renkli olan farlar ise makyajı daha da zenginleştiriyor elbette. 


Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paleti
Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paleti

Bu fotoğrafta renkleri daha net görebilirsiniz. 

Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paleti
Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paleti

Burada da renkleri göstermeye çalıştım. Ancak hepsi görseldeki renkleri tamı tamına veriyor diyemeyeceğim. Burada bazsız olarak uygulanmış hali var ancak Özellikle iki renk bazlı da bazsız da pek pigmentli değiller. Sol taraftaki üstten iki far burada da gördüğünüz gibi varla yok arasında bir haldeler. Ama eğer bu sorunu dert etmezseniz ve diğer renkler bana yeter derseniz bu farı alabilirsiniz. Çünkü özellikle soldan üçüncü pembe ve sağdan en alttaki mavi harika iş çıkardılar makyajımda. Sarı ise oldukça ışıltılı. Ve gayet güzel renk veriyor. Işıltılı siyah ise makyajın tamamlayıcısı olacak nitelikte diyebilirim. Derinlik vermek istediğiniz her bölgeye sürebilirsiniz. 

Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paleti swatch
Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paleti swatch

Paletin arkası da bu şekilde. 


Ve son olarak yaptığım makyajı burada görebilirsiniz. Kaşlarımı doldurmayı unuttuğumu saymazsak fena bir çalışma olmamış bence ama biraz aceleye geldi diyebilirim. Yine de renkleri gösterebildiğimi düşünüyorum. Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paletini Gratis'ten 20 küsür TL ye alabilirsiniz. Tam rakamı ne yazık ki hatırlayamıyorum. Ancak indirim zamanları da Wet n wild da indirim olmuyor. Çünkü zaten fiyatları çok uygun. Her zaman gidip alabilirsiniz. Buraları yorumsuz bırakmayın. :) Sevgiler..

Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paleti
Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paleti ile göz makyajı



22 Eylül 2015 Salı

Yves Rocher Tüm Doğallığı ile Bir Tık Uzağınızda

Türk kadınları makyaj yapmayı seviyor. Bu bilimsel olarak da kanıtlanmış bir konu. Mesela Fransız kadınları doğallığa ve cilt bakımına önem verirken, biz Türk kadınları, cildimize bakmak yerine, koyu renkte makyaj yapmayı, gündüz vakti bile ağır fondöten kullanmayı seviyoruz ve maalesef hala makyajımızı silmeden yatıyoruz.

Oysa cilt bakımına gereken önemi versek ve makyaj ürünlerinde doğal içerikli ürünleri tercih etsek, belki de ilerleyen yaşlarda estetik cerrahlara hiç yolumuz düşmeyecek. İçeriğinin ne olduğu belli olmayan, sahte ürünler kullanmak, belki gününüzü kurtarabilir, ancak ileri vadede cildinize vereceği zararı bugünden tahmin etmeniz imkansızdır.

1959 yılında, Fransa’nın Bretagne bölgesinde Fransız kimyager Yves Rocher tarafından kurulmuş ve o zamandan beri 55 hektarlık organik tarım sahasında tüm ürünlerinin baz maddeleri olan bitkileri üreten Yves Rocher firması, 2010 yılından beri de Türkiye’de 22 mağaza ile başladığı yolculuğuna, bugün hemen hemen her ilde açtığı 128 mağazası ile devam ediyor. Firma 88 ülkede, 400 satış noktasında 13500 çalışanı ile kadınlara ürünlerini sunarken satış rakamlarıyla da Fransa’da kozmetik sektöründe 1 numaraya oturuyor.

Yves Rocher, etnobotanik uzmanları ve biyologlardan oluşan AR-GE kadrosu ile 1100 ayrı bitkisel içerik ve 50’den fazla ürününe de dünya çapında patent almış durumda. Firma, tüm ürünlerinin içeriğinin bitkisel olmasına özen gösteriyor ve bu bitkileri yetiştirirken de sertifikalı organik tarım yapıyor. Türü tükenmekte olan bitkilerin ve GDO’lu bitkilerin kullanımını reddediyor, en önemlisi ise ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmiyor. Geri dönüşümlü ambalajlar kullanıyor, bunu da sürdürülebilir ormanlardan elde ediyor.

“Bitki yaşayan bir varlıktır” mottosundan hareketle, bitkilerin yaşam enerjisini, çiçekleri ve yaprakları koparıldığında bile kendilerini yenileyebilme özelliğini ürünlerinde de kullanıyor. Firma, üzerinden para kazandığı bitkilere ihanet etmeyerek, ekolojik dengeyi ve biyolojik çeşitliliği korumak için verdiği önemi kanıtlamak adına, 1977 yılında bir botanik bahçesi kurmuş ve burada dünyada türü tükenmekte olan bitkileri yetiştiriyor.

Ürün gamı anti-aging ürünlerden, cilt bakım ve temizleme ürünlerine, makyaj malzemelerinden parfümlere kadar çok çeşitli ve yurt dışında sattığı her çeşit ürünü Türk kadınlarının ve hatta erkeklerinin hizmetine sunmuş durumda. Ayrıca internet üzerinden de satış yapıyor ve 85 TL üzerindeki alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ve 3-6 taksit fırsatı sunuyor.




*Basın Bülteni.


18 Eylül 2015 Cuma

Watson's Ve Gratis Bayram İndirimi Alışverişim

Kozmetik marketlerde bayram indirimleri meşhurdur. Gratis 17-20 Eylül tarihlerinde geçerli olan bayram indirimine dün başladı. Watson's da bugün Watson's kartlılara özel indirimlere bugün başladı. Ben de bugün her ikisinden de alışveriş yaptım. Elbette Gratis ağırıklı oldu bu alışverişim. Gelin hep beraber neler almışım bakalım.

Watson's Ve Gratis Bayram İndirimi Alışverişim
Watson's Ve Gratis Bayram İndirimi Alışverişim

Golden Rose velvet matte 10 numarayı aldım. Velvet matte serisini çok severek kullandığım için her alışverişimde bir tane alacağım mutlaka. 

The Balm ürünlerinde %40 indirim vardı Gratis'te. The Balm standı yine çöle dönmüştü. Ne Nude Tude ne de Nude Dude vardı. Balmsai bile yoktu. Ben de sadece Hawaii'i alıp ayrıldım. Neden bilmiyorum ama indirimin ikinci günü öğlen bile olmamışken ürünlerin bir çoğunun bitmesi gerçekten çok sinir bozucu. Her bayram aynı dert.

Watson's Ve Gratis Bayram İndirimi Alışverişim
Watson's Ve Gratis Bayram İndirimi Alışverişim

Gosh ürünlerinde %50 indirim vardı ben de merak ettiğim dört renkli allığını ve bir de 160 numara rujunu aldım. Yeni çıkan far paletlerinden de istediğim rengi kalmamıştı. Ayrıca Rt allık fırçasını da çok istiyordum ancak o da yoktu. 

Watson's Ve Gratis Bayram İndirimi Alışverişim
Watson's Ve Gratis Bayram İndirimi Alışverişim

Hesapta olmayan Essence; Fiyatları zaten çok uygun. İndirim yoktu sanırsam. Nude 05 numaralı ojesini ve 19 numara tekli farını aldım. 

Watson's Ve Gratis Bayram İndirimi Alışverişim
Watson's Ve Gratis Bayram İndirimi Alışverişim

Gelelim Watson's a. Buradan sadece Maybelline jel eyeliner aldım. Watson's karta özel indirimle beraber 15,75 TL ye almış oldum. Bakalım deneyenler pek memnun. Ben de ürünleri denedikten sonra blogda paylaşacağım elbette.

Watson's Ve Gratis Bayram İndirimi Alışverişim
Watson's Ve Gratis Bayram İndirimi Alışverişim

Sonuç olarak küsüratlarını tam hatırlayamasam da ürünlerin fiyatlarını ekliyorum.

Gosh Allık; 15,00 TL
Golden rose velvet matte ruj; 9,90 TL
Gosh ruj; 9,90 TL
The Balm Hawaii Palet 21,90 TL
Maybelline jel eyeliner; 15,75 TL
Essence tekli far; 6,50 TL
Essence nude oje; 6,20 TL

Peki siz bu indirimde Watson's ve Gratis'ten neler aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz. Yorum yazmayı unutmayın. Sohbet ederiz. :)

Güzellik, kozmetik ve makyaj deneyimlerimi paylaştığım İnstagram hesabım'a (@onyuzmilyonojee) beklerim.

17 Eylül 2015 Perşembe

Wet n Wild Shine E402 Tickled Pink Oje

Selam! Pembiş oje sevenlere özel harika bir pembe tonu var bugün blogda. Wet n Shine Wild E402 Tickled Pink. Yaz kış pembelerden vazgeçemeyenler için şeker gibi bir oje Ticled Pink. Gratis'in Wet n Wild standında gezinirken gözgöze gelebileceğiniz türden harika bir ton. Yalnız dikkat! Oldukça yoğun bir yapısı var. İki kat süreyim dedim ama her iki katı da yoğun sürünce hafif jel tırnak görünümünü aldı. İnce ince iki kat yeterli olacaktır. Kuruması ve kalıcılığı on numara. Kuruduktan sonra da oje asla matlaşmıyor. Pırıl pırıl parlamaya devam ediyor. Siz de bu tonlarda uygun fiyatlı bir oje arıyorsanız mutlaka denemelisiniz. Gratis'ten 3 küsüR TL ye alabilirsiniz. Sizi görsellerle başbaşa bırakıp kaçıyorum. :)

Wet n Wild Shine E402 Tickled Pink Oje
Wet n Wild Shine E402 Tickled Pink Oje

Wet n Wild Shine E402 Tickled Pink Oje
Wet n Wild Shine E402 Tickled Pink Oje

Wet n Wild Shine E402 Tickled Pink Oje
Wet n Wild Shine E402 Tickled Pink Oje





14 Eylül 2015 Pazartesi

Essence Nauti Girl Özel Makyaj Koleksiyonu

Essence'in yeni makyaj koleksiyonu Nauti Girl denizden ilham alarak bizi keyifli bir yelken turuna çıkarıyor. Denizin stilini yansıtan bu koleksiyonda elbette ki dayanıklılık esas alınmış. Denize girseniz dahi akmayacak ve çıkmayacak makyaj ürünlerinden oluşuyor diyebiliriz. Ben de Essence ekibinin bana yolladığı paketin içeriğinden bahsedeceğim size. Ürünler için detaylı yorumlarım ilerleyen günlerde buralarda olacak.

Bendeki Essence Nauti Girl ürünleri bu şekilde. Essence Nauti Girl allık, kendinden kalemtraşlı nauti girl suya dayanıklı göz kalemi, suya dayanıklı kaş boyası ve parfüm.

Essence Nauti Girl Özel Makyaj Koleksiyonu
Essence Nauti Girl Özel Makyaj Koleksiyonu

Essence Nauti Girl kaş boyası (solda) ve suya dayanıklı göz kalemi(sağda) swatchlarını görüyorsunuz burada da. Ürünleri suda test etmediğim için şu an dayanıklılık konusunda yorum yapamayacağım ama susuz ortamda gayet dayanıklılar. Özellikle kaş boyası elimle ovduğum halde eser bozulma göstermedi.


Ürünler içinde en sevdiğim ürün allık oldu sanırım. Daha bir kere kullandım ancak ben ambalajına ve görüntüsüne hayran oldum diyebilirim. 

Essence Nauti Girl allık
Essence Nauti Girl allık

İşte Essence Nauti Girl allık da bu şekilde şeftali- kırmızı rengiyle gönüllere taht kuracak gibi. :)


Ürünler hakkında detaylı yorumlarımı daha sonra paylaşacağım. Ancak bu koleksiyon bir harika dostum demeden de geçemeyeceğim. Özellikle rujlarını çok merak ediyorum. Essence ürünlerini Gratis'lerden ve renklidukkan.com dan online olarak alabilirsiniz. Herkese güzel bir hafta diliyorum. 



13 Eylül 2015 Pazar

Golden Rose Fantastic Color 173 Oje

Golden Rose Fantastic Color 173 Oje i konuk ediyorum bloğumda bugün. Çikolata rengi oje seven beri gelsin. :) Ben bu ojeyi alalı baya oluyor. Watson's tan almıştım. Bi ara kullandım ancak nedense son zamanlarda sık kullanılanlarım arasına giremedi. E tabi yaz aylarında pek de tercih etmedim sanırım. Ama şimbi biraz biraz sonbahar renklerini ararken gözüm Golden Rose Fantastic Color 173 e takılıverdi. Çok acı bir kahve tonu yok. Sütlü çikolata kıvamında bir rengi var. Yapısını çok çok seviyorum bu serinin. İki katta hatta kalın bir tek katta bile opak bir görünüm elde edebiliyorsunuz. Kuruma hızı da çok çok iyi. Golden rose oje fiyatları da zaten oldukça makul. Bu sonbaharda aklınızda bulunsun.

Bu fotoğrafları çektiğim sırada yani bugün Bursa'da deli gibi yağmur yağıyordu. Sonbahar kendini iyice hissettirdi. Yaz kış rengarenk olmayı sevsem de arada kahvelere bürünmek pek keyifli olacak. :)

Ve işte görseller. 
Golden Rose Fantastic Color 173 Oje
Golden Rose Fantastic Color 173 Oje

Golden Rose Fantastic Color 173
Golden Rose Fantastic Color 173 Oje

Golden Rose Fantastic Color 173 Oje
Golden Rose Fantastic Color 173 Oje

Yorum bırakmayı unutmayın. Sevgilerimle. 

4 Eylül 2015 Cuma

Pastel Nude Far Paleti

Pastel geçtiğimiz aylarda  Nude makyaj serisi ile karşımıza çıkmıştı. Makyajda doğal tonlar olmazsa olmazımız. Her gün davet, kokteyl, düğün olmadığına göre günlük hayatta kullanabileceğimiz ve elimizden düşürmeyeceğimiz doğal tonlarda far paletleri lazım bize. İşte aynı bu özellikte olan Pastel Nude Far Paletini yorumlayacağım size bugün. Hatta bir göz makyajı bile yaptım. Bakalım beğenecek misiniz. Bugün bir değişiklik yapıp önce makyajla başlamak istiyorum. Bu makyajımda renkleri oldukça hafif kullandım. Ancak palette iddilalı nudeler de yok değil. Elbette pek çok makyaj örneği yapılabilir. Daha koyu, daha soft vs.. Ama burada benim tercihim böyle oldu;

Pastel Nude Far Paleti makyajı
Pastel Nude Far Paleti makyaj

Gelelim palete; Pastel Nude Far Paletinde 8 adet renk var. Üst sıradakiler mat alt sıradaki tonlar ise ışıltılı farlardan oluşmakta. Ben normalde ışıltılı farları daha çok severim ancak burada matlar da beni cezbetti diyebilirim. Pastel Nude Far Paletinin içinde bir tane fırça bulunuyor. Fırçanın bir tarafı sünger bir tarafı karıştırma ve dağıtma fırçasından oluşmakta. Renkler öyle rastgele nudeler değil. Özenle seçildikleri belli. Makyajlarda soğuk, sıcak tonların harmanlanması özellikle tercih edilir. Bu palet de bu uyumu iyi yakalamış görünüyor. Yukardaki makyajımda kırık beyazı kaş kemiğime ve göz pınarlarıma yoğun bir şekilde uyguladım. Ayrıca tüm göz kapağıma da dağıttım. Üst sıradaki şeftali rengini de göz kapağıma uyguladım. Daha sonra alt sıradaki ışıltılı şeftali ile üzerinden geçtim. Gözümün katlanma kısmına üst sıradaki kahveyi ince açılı Rt fırçası ile uyguladım. Ak,lt sıradaki acı kahve rengini de kaş kemiğime hafif uygulayarak karıştırma fırçası ile karıştırdım. Eyeliner fırçası ile de yine bu acu kahveden göz altıma eyeliner çekercesine uyguladım. :)

Pastel Nude Far Paleti
Pastel Nude Far Paleti

Bu fotoğrafta üstteki mat tonları swatchladım. Farların pigmentasyonları oldukça başarılı. Parmaklarımı bir kere sürmemle renklerin anında geçişi bir oldu. Ayrıca yapıları da oldukça yumuşak. Uygulama sırasında kesinlikle en ufak bir sıkıntıyla karşılaşmadım. 




Pastel Nude Far Paleti
Pastel Nude Far Paleti swatch

Bu fotoğrafta ise alt sıradaki ışıltılı tonları görmeniz mümkün;

Pastel Nude Far Paleti
Pastel Nude Far Paleti swatch


 Olduçka başarılı bulduğum bir far paleti oldu. öyle ki yaz-kış elimden düşürmeyeceğime eminim. Bu tonlarda palet arayanlara kesinlikle öneriyorum. Kasası da oldukça sağlam. Birkaç defa düşürmeme rağmen bana mısın demedi. Sapasağlamlar. Ayrıca paletlerdeki farların her biri 3 grammış. Bu da oldukça artı getiriyor bu palete. Hemen bitmeyecek türden yani.


Pastel Nude Far Paleti ambalajı
Pastel Nude Far Paleti ambalajı

Pastel Kozmetik'in denemem için göndermiş oldukları paketin içinde bulunuyordu Pastel Nude Far Paleti. Deneyeceğim için pek mutlu olmuştum elbette. Geç kalmış bir yazı olsa da sonunda yorumlarımı sizlerle buluşturabildim. Paleti almakta karar kıldıysanız Pastel shop online mağazadan 26,50 TL ye alabilirsiniz. Gratis ve Watson'slarda da var sanırım ama bulmak pek mümkün olmayabiliyor. Yine Pastel standlarından da deneyerek alma şansınız var. Yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler benden. :)