29 Eylül 2015 Salı

Bugün benzersiz bir ürünle karşınızdayım. Öyle bir ürün düşünün ki kimyasallardan uzak, organik ve doğal. Hem cilt tonunu düzenleyen hem de cilt bakımı yapan bir ürün; Absolution La Creme Du Teint. Absolution ürünleri ile daha önce tanışmıştım. Yüz kremini hala kullanmaktayım. Ama BB kremini ilk kez deniyorum. Beni yakından takip ediyorsanız BB kremleri fazlasıyla tükettiğimi biliyorsunuzdur. Bu ürün de tam yerine ulaştı diyebilirim. Absolution ürünleri ülkemizde sadece Yaşam Dükkanı'nda bulunuyor. Yaşam Dükkanı'nda satılan diğer bütün ürünler gibi doğal ve organik Absolution La Creme Du Teint. Bana da denemem için seyahat boyu olan 15 ml lik Light rengini ulaştırdılar. Ben de keyifle denedim ve şimdi sizlere ürün hakkındaki değerlendirmelerimi iletiyorum.



Absolution La Creme Du Teint
Absolution La Creme Du Teint

Absolution La Creme Du Teint cilt bakımını ve makyajı bir arada sunan benzersiz bir ürün. İçeriğinde bulunan Tamanu yağı, Polinezya halkı tarafından meşhur iyileştirici ve reaktif cildi düzenleyici bir yağ. Hücresel onarımı aktive ederek yara izleri ve lekeler ile savaşırken aynı zamanda cildi güneşe karşı koruyormuş. Tamanu yağının en düşük konsantrasyonlarda dahi SPF 18-22 arası değere sahip bir güneş koruyucu olduğu bilimsel çalışmalar ile gösterilmiş. Yani bakımın yanı sıra ciltte iyileştirici özelliği de oldukça vurgulanmış. Ve çok hassas ciltler için bile uygun bir ürün.

Absolution La Creme Du Teint
Absolution La Creme Du Teint

Üründe light ve Medium olmak üzere iki renk seçeneği mevcut. Seyahat boyunda sadece light rengi var. Ama sürdükten bir kaç dakika sonra hemen cilt rengini alıyor. Aşağıda da gördüğünüz gibi ten rengimde herhangi bir değişme olmadı. Cilt tazeleniyor ve daha sağlıklı, ışıltılı bir görünüme kavuşuyor. 

Absolution La Creme Du Teint
Absolution La Creme Du Teint ciltteki duruşu

Absolution ürünleri; %99,34 oranında doğal içerik / İçerikte yer alan bitkilerin %99,1'i organik tarım ile elde edilmiş, Ecocert sertifikalı ürünler. Paraben, PEG, Fitalat, Parfüm ve Suni renklendirici içermiyor. Ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor.

Absolution La Creme Du Teint cilt tonu düzenleyici ürünü incelemek isterseniz aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Absolution La Creme Du Teint 


PAYLAŞ

3 yorum:

  1. Paylaşım için teşekkürler. Bu arada blogumda çekiliş düzenliyorum, beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Great post and amazing pictures :)...thx for sharing!

    YanıtlaSil
  3. Çok merak ettiğim bir üründü,açıklayıcı bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)