14 Eylül 2015 Pazartesi

Essence'in yeni makyaj koleksiyonu Nauti Girl denizden ilham alarak bizi keyifli bir yelken turuna çıkarıyor. Denizin stilini yansıtan bu koleksiyonda elbette ki dayanıklılık esas alınmış. Denize girseniz dahi akmayacak ve çıkmayacak makyaj ürünlerinden oluşuyor diyebiliriz. Ben de Essence ekibinin bana yolladığı paketin içeriğinden bahsedeceğim size. Ürünler için detaylı yorumlarım ilerleyen günlerde buralarda olacak.

Bendeki Essence Nauti Girl ürünleri bu şekilde. Essence Nauti Girl allık, kendinden kalemtraşlı nauti girl suya dayanıklı göz kalemi, suya dayanıklı kaş boyası ve parfüm.

Essence Nauti Girl Özel Makyaj Koleksiyonu
Essence Nauti Girl Özel Makyaj Koleksiyonu

Essence Nauti Girl kaş boyası (solda) ve suya dayanıklı göz kalemi(sağda) swatchlarını görüyorsunuz burada da. Ürünleri suda test etmediğim için şu an dayanıklılık konusunda yorum yapamayacağım ama susuz ortamda gayet dayanıklılar. Özellikle kaş boyası elimle ovduğum halde eser bozulma göstermedi.


Ürünler içinde en sevdiğim ürün allık oldu sanırım. Daha bir kere kullandım ancak ben ambalajına ve görüntüsüne hayran oldum diyebilirim. 

Essence Nauti Girl allık
Essence Nauti Girl allık

İşte Essence Nauti Girl allık da bu şekilde şeftali- kırmızı rengiyle gönüllere taht kuracak gibi. :)


Ürünler hakkında detaylı yorumlarımı daha sonra paylaşacağım. Ancak bu koleksiyon bir harika dostum demeden de geçemeyeceğim. Özellikle rujlarını çok merak ediyorum. Essence ürünlerini Gratis'lerden ve renklidukkan.com dan online olarak alabilirsiniz. Herkese güzel bir hafta diliyorum. 



PAYLAŞ

7 yorum:

  1. allık gerçektende çok güzelmiş canım sana da yakışmış rujları çok ince yapılı ve parlak yapıda.Kısa sürede kayboluyorlar ben sevmedim

    YanıtlaSil
  2. allık çok hoş olmuş canım. :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel görünüyorlar.Essence ürünlerini severek kullanıyorum .Şu sıralar şeftali tonlarında allık arayışı içindeyim.Essence'in yeni çıkardığı bu allığı bir denemeliyim sanırım :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de allığı çok beğendim ayrıca kaş boyası da söylediğine göre çok iyi bi bakmak lazım kalıcı oluşu çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  5. ilk defa bir koleksiyondan hiç bir şey almadım çok cezbetmedi bu daha güzel koleksiyonlar vardı gelebilecek bence..

    YanıtlaSil
  6. Merhaba blogunu takibe aldım. Benimde naçizane kozmetik üzerine bir blogum var :)
    Senide kendi keşif etkinliğime bekliyorum. Uğrarsan sevinirim :)

    www.beautybygizzy.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  7. çok güzelmiş ya çok yakışmış..

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)