28 Eylül 2015 Pazartesi

Herkese merhaba. Bugünkü konuğum Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paleti. Renkler aslında bir hayli yazı çağrıştırsa da bu renklerde bir far paletim olmadığı için tercihimi Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paletinden yana kullandım. Fiyat performans açısından çok çok iyi bulduğum bir marka olan Wet n wild bu palette de gözümü kara çıkarmadı diyebilirim. Daha önce Comfort Zone far paletini almıştım ve hala severek kullanıyorum.  Gelelim renklere; Mavi ve pembelerin yoğun olarak bulunduğu 8 ayrı renkten oluşuyor bu palet. Koyu olan ve sarı renkli olan farlar ise makyajı daha da zenginleştiriyor elbette. 


Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paleti
Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paleti

Bu fotoğrafta renkleri daha net görebilirsiniz. 

Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paleti
Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paleti

Burada da renkleri göstermeye çalıştım. Ancak hepsi görseldeki renkleri tamı tamına veriyor diyemeyeceğim. Burada bazsız olarak uygulanmış hali var ancak Özellikle iki renk bazlı da bazsız da pek pigmentli değiller. Sol taraftaki üstten iki far burada da gördüğünüz gibi varla yok arasında bir haldeler. Ama eğer bu sorunu dert etmezseniz ve diğer renkler bana yeter derseniz bu farı alabilirsiniz. Çünkü özellikle soldan üçüncü pembe ve sağdan en alttaki mavi harika iş çıkardılar makyajımda. Sarı ise oldukça ışıltılı. Ve gayet güzel renk veriyor. Işıltılı siyah ise makyajın tamamlayıcısı olacak nitelikte diyebilirim. Derinlik vermek istediğiniz her bölgeye sürebilirsiniz. 

Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paleti swatch
Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paleti swatch

Paletin arkası da bu şekilde. 


Ve son olarak yaptığım makyajı burada görebilirsiniz. Kaşlarımı doldurmayı unuttuğumu saymazsak fena bir çalışma olmamış bence ama biraz aceleye geldi diyebilirim. Yine de renkleri gösterebildiğimi düşünüyorum. Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paletini Gratis'ten 20 küsür TL ye alabilirsiniz. Tam rakamı ne yazık ki hatırlayamıyorum. Ancak indirim zamanları da Wet n wild da indirim olmuyor. Çünkü zaten fiyatları çok uygun. Her zaman gidip alabilirsiniz. Buraları yorumsuz bırakmayın. :) Sevgiler..

Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paleti
Wet N Wild Poster Child Modele Mignon Far Paleti ile göz makyajı



PAYLAŞ

9 yorum:

  1. iddialı gözükse de sizin gibi doğru renkleri uygulayınca çok da abes durmuyorlarmış göz de =)
    instagram :@kozmetikpsikolojisi beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. renkleri karıstırarak yaptıgın goz makyajına bayıldım çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  3. Açıkçası far paletinden çok rujlarının resimi hoşuma gitti :) Tüm rujların hakkında blog yazarmısın ?

    YanıtlaSil
  4. Paletteki renkler çok güzel. Göz makyajınızda da zaten renklerin kalitesi ve uyumu görülüyor. Güle güle kullanın.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Ben canlı renkleri becerip makyajda kullanamıyorum sizin makyajınız ne kadar güzel olmuş

    YanıtlaSil
  6. Göz makyajını çok güzel yapmışsınız, Her çantaya lazım böyle bir set.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba çok güzel bir yazı ve makyaj olmuş ellerinize emeğinize sağlık ^_^ umarım benim bloguma da bir göz atarsınız en son uygun fiyatlı makyaj fırçalarımdan bir kaçı hakkında görüşlerimi yazdım 😊

    YanıtlaSil
  8. Paletteki renkler çok canlı.Göz makyajını çok beğendim canım.Sağlıkla iyi günlerde kullan ...

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)