30 Ekim 2015 Cuma

Kırmızı Ruj İle Göz Altı Morlukları Nasıl Kapatılır?

Selam. Evet başlık hayli ilginç. Ben de ilk gördüğümde çok şaşırmıştım. Ama makyaj sınır tanımıyor. Gerçekten makyaj yaparak bir çok cilt kusurunu örtebiliyoruz. Kırmızı Ruj İle Göz Altı Morlukları Nasıl Kapatılır? sizlere yeni keşfettiğim bu fikri derlediğim fotoğraf ve videolarla göstermek istedim. Makyaj ve güzellik youtube kanalı olan Deepica Mutyala böyle bir video hazırlamış. Ben de baştan sona merakla izledim. Gözaltı morluklarından şikayetçi iseniz siz de mutlaka izlemelisiniz. Deepica Mutyala videosunda kırmızı rujla göz altı morluklarını mükemmel bir şekilde kapatıyor.


Sırf gözaltlarını değil yüzünüzde mor görünen yerlere de aynı uygulamayı yapabilirsiniz. 

Kırmızı Ruj İle Göz Altı Morlukları Nasıl Kapatılır?
Kırmızı Ruj İle Göz Altı Morlukları Nasıl Kapatılır?
Benim göz altlarım çok sorunlu olmasa da sizlerle bu bilgiyi paylaşmak istedim. Umarım işinize yarar. Sevgiler. 


29 Ekim 2015 Perşembe

En Etkili 8 Hızlı Saç Uzatma Yöntemi

Arkadaşlar bugün blogda çok önemli bir konuyu işliyorum. Saçlar Hızlı Ve Sağlıklı Nasıl Uzatılır?  Pratik Hızlı Saç uzatma yöntemleri nelerdir? Benim saçlarım şu anda neredeyse belime gelmek üzere. Sizlere kendi uyguladığım yöntem ve tekniklerden bahsedeceğim. Kimi saçlar hızlı uzarken kimileri yavaş uzayabiliyor. Ancak bazı bakım yöntemlerini uygulayarak saçlarınızı hızlı uzatabilirsiniz

Öncelikle saçlar neden uzamaz ya da yavaş uzar? Biraz bundan bahsetmek istiyorum; Saçları sık sık boyamak, Düzleştirici kullanmak, Kuruyken saç taramak, Dengesiz beslenme, Stres. Tüm bunları sık sık yapıyorsanız zaten saçlarınızın yavaş uzaması ya da uzayamaması normal. 

Saçlar Hızlı Ve Sağlıklı Nasıl Uzatılır?
Saçlar Hızlı Ve Sağlıklı Nasıl Uzatılır?


Şimdi doğru bakımla saçları daha kısa sürede uzatmanın yollarından bahsedeceğim. Sanırım maddeler halinde yazsam iyi olacak;

1. Doğru beslenme; Gerekli vitamin ve mineraller vücuda girmezse saçlarımız da beslenemiyor ve sağlıksız bir hal alıyor. Bol bol meyve ve sebze yemek ile bu sorunun önüne geçebilirsiniz.

2. Düzenli aralıklarla saçları kestirmek; Sık sık değil ama saç uçlarını rahatlatmak için ve kırıkların gitmesi adına saçları arada bir kestirmek gerekiyor. Saçınıza yaptığınız bakım veya aldığınız vitaminler kırık saç uçlarını onarmaya çabalamak yerine kırık olmayan saç uçlarını besleyecek. Bunu bir düşünün. 

3. Saçlara doğal maske uygulamak; Bunun için en doğal yöntem zeytinyağıdır. Zeytinyağı hem pratik hem de kolay ulaşılabilir bir yağ. Bu yüzden mümkün oldukça banyodan yaklaşık 20 dakika önce zeytinyağı maskesi uygulayın.

4. Saçların ısı görmesinden kaçının; Sürekli düzleştirici kullanmak ya da fön çektirmek saçların koruyucu katmanına zarar veriyor. Saçlar dış etkenlere karşı tamamen savunmasız kalıyor. Bunun yerine sadece gerekli zamanlarda çok sık olmamak kaydı ile bu işlemleri yaptırabilirsiniz.

5. Kimyasal içerikli saç boyalarından uzak durun; Ben de organik boya kullanıyorum. Çünkü beyazlarım var saçlarımda. Boyamamak elbette ki en güzeli ancak mecbursanız bile organik içerikli boyaları tercih edin.

6. Saçlarınızı banyoda tarayın; Saçlar kuruyken taramak onların kırılmasına sebep olur. Banyodayken saç taramak çok daha kolaydır. Ya da kolay tarama spreylerini kullanabilirsiniz. 

7. Banyoda saç diplerine masaj yapmayı unutmayın. Saç derinize yaptığınız masajla birlikte deriye yerleşen kirleri tamamen uzaklaştırmış olacaksınız. Yüzeysel bir temizlik hiçbir işe yaramayacaktır. 

8. Stresten uzak durun; Evet hayat bazen zor olabiliyor ama stres yapmamak da saçların dökülmesini engelleyici unsurlardan.

Benim uyguladığım yöntemler bunlar. Umarım işinize yarar. Sizin de bu konuyla ilgili söylemek ya da eklemek istedikleriniz varsa lütfen yorum kısmını boş bırakmayın. Sevgiyle kalın.


28 Ekim 2015 Çarşamba

The Balm Nude Tude Far Paleti Yorumum Ve Yaptığım Makyajlar

Herkese merhaba. Bol fotoğraflı The Balm Nude Tude Far Paleti yazım ile sizlerleyim bugün. Birkaç aydır severek kullandığım bu palet beni benden aldı diyebilirim. Bu zengin palet ile çok çeşitli makyajlar yapabiliyorum. Tabi hepsini fotoğraflama şansım olmadı ama bugün iki adet makyaj da bonus olarak yazı sonunda olacak. 

Evet. Meşhur The Balm Nude Tude Far Paletimiz bu; Gördüğünüz gibi 12 adet renk var. İçerisinde mat ve ışıltılı farlar var. Soft pembelerden toprak tonlarına, siyahlardan kızıllara kadar hemen hemen tüm renkler aynı palette diyebilirim. The Balm dan tek bir palet almak gerekirse The Balm Nude Tude Far Paleti sizin eliniz ayağınız olabilecek özellikte bir palet diyebilirim. Bu paletin biraz fazla tozutması dışında hiçbir kötü yanı da yok.


The Balm Nude Tude Far Paleti
The Balm Nude Tude Far Paleti


Renkleri altışarlı olarak daha yakından çektim. Paletin solundaki 6 adet açık renk far; Sassy, Snobby, Stubborn, Stand-offish, Selfish, Sultry. Bu kısımda en çok Sassy ve Sultry rengini kullanıyorum. Sassy ile kaş kemiği ve göz pınarları ışıl ışıl oluyor. Ama hepsinin rengi bir harika diyebilirim.



Burada da paletin sağ tarafındaki 6 adet iddialı koyuları görüyorsunuz. Sophisticated, Seductive Sexy, Silly, Serious, Sleek. Ve işte bu baştan çıkarıcı renkler de bu paletin içinde. :)


Bu paletle ister koyu ister doğal çalışılabiliyor anlayacağınız. Silly rengi de çok tatlı mesela. İçinde simler var. Kahve, kızıl ve sim. Muhteşem bir uyum olmuş bence. Çok çok başarılı renkler. Koluma swatchladım ancak bunlar bazsız görüntüeri. Bazla beraber çok daha güzel ve flaş oluyorlar. 

The Balm Nude Tude Far Paleti swatch
The Balm Nude Tude Far Paleti swatch

Gelelim yaptığım makyajlara; Biri koyu biri ise doğal. Koyu olan bu makyajımda Sassy, Sultry, Silly, Sexy ve Sleek renklerini kullandım. Ayrıca burada Kiss in parçalı takma kirpiklerinden göz bitimimdeki kirpik diplerime taktım. Onun yazısı ayrıca gelecek.


The Balm Nude Tude Far Paleti ile makyaj
The Balm Nude Tude Far Paleti ile makyaj

Daha doğal tonlarda çalıştığım bu makyajda ise Sassy, Stubborn, Stand-offish, Sultry ve Sleek renklerimi kullandım

The Balm Nude Tude Far Paleti ile makyaj örneği
The Balm Nude Tude Far Paleti ile makyaj örneği

Gratis bayram indirimlerinde eğer bulabilirseniz The Balm Nude Tude Far Paletini mutlaka sepete atın. Pişman olmayacaksınız. Normal fiyatı 47 TL civarı. Herkese şimdiden iyi tatiller. :)

27 Ekim 2015 Salı

Güneş Gözlükleriniz İçin Pratik Yeniden Tasarlama Fikirleri

Herkese merhaba. Hiç güneş gözlüklerinizi süslemek geldi mi aklınıza? Benim geldi ve böyle güzel görseller derledim sizler için. Belki hoşunuza gider ve yaz için harika olabilir diye düşünüyorum. 

Gördüğünüz gibi sadece güneş gözlüğü japon yapıştırıcısı ve aksesuarlar gerekiyor. Bijuterilerden inci taşlar, yıldız zımbalar ya da kendi zevkinize göre aksesuarlar alıp güneş gözlüklerinizi işte böyle süsleyebilirsiniz. Hem çok eğlenceli hem de harika bir fikir bence. Aldığınız aksesuarları güneş gözlüğünüzün çerçevesine yapıştırıyorsunuz. Sonrasında sahilde güneşin keyfini çıkarabilirsiniz. Hem de ilgi çekici olmaz mı? :)

Bu tasarımda bakınız oje bile kullanılmış. :) Yani yaratıcılıkta sınır yok.


Rihanna'nın daha önce taktığı İncili Channel güneş gözlüğünün görünümüne ulaşmak hiç de zor değil. Hem de elimizdeki 


Katty Perry de eğlenceli kişiliğiyle böyle bir güneş gözlüğü takmış. 


Bu da bonus olsun. Miley Cyrus da çılgınlığı ile ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. Ve taktığı gözlüğe bakın. 


Tüm bu fikirlerle sıradan güneş gözlüklerinizi bir tasarım harikasına dönüştürebilirsiniz. Tabi biraz sezon yazısı olmadı ama idare edin. Fikir iyi kabul edelim. :)
Sevgilerimle.

26 Ekim 2015 Pazartesi

Su Transferli Sticker İle Tırnak Süslemesi Nasıl Yapılır?

Merhabalar. Yeni bir haftaya başladık. Hepimiz için ok çok iyi geçmesini temenni ederek bugünkü blog yazıma başlıyorum. Bir oje ve nail art tutkunu olarak Su transferli stickerları çok merak ediyordum. Dün deneme fırsatı buldum. Ben çok beğendim bakalım siz de beğenecek misiniz? :) 

İşte bu tatlış oje deseni çıktı ortaya. Tabanda kullandığım oje Wet n wild shine tickled pink.

Su Taransferli Sticker Tırnak Süslemesi
Su Taransferli Sticker Tırnak Süslemesi

Su transferli stickerlarla tırnak süslemesi nasıl yapılır?

Aşağıda gördüğünüz gibi stickerlar bir jelatinin içinde geliyor. Küçük bir kase su hazırlayın. Kullanmak istediğiniz stickeri makasla kesin ve üzerindeki jelatin kılıfı çıkarın. Daha sonra suyun içine atarak 10-20 saniye kadar bekletin. Stickerı kenarından tutarak sudan çıkarın. Sticker suyun etkisiyle kağıttan kolayca kayıyor hale gelecek. Parmağınızla stickerı kaydırın ve çıkarın. Daha sonra tırnağınıza istediğiniz pozisyonda yerleştirin. Bu işlemi yapmadan önce tabandaki oje veya parlatıcınızın tamamen kuruduğundan emin olun. Ve işlem sonunda üzerine mutlaka top coat uygulayın. Bu şekilde sticker sabitlenecek ve artık kaymayacak. Ve tırnağınızın üzerinde belli bile olmayacak sticker olduğu. Sanki siz çizmişsiniz gibi doğal duruyorlar. Artık onları çıkarma vakti gelinceye dek güzel oje deseninizin keyfini çıkarabilirsiniz. :)

Su Taransferli Sticker Tırnak Süslemesi
Su Taransferli Sticker Tırnak Süslemesi
Bu tırnak süslemelerini instagramda satış yapan @deniizbutik (https://instagram.com/deniizbutik/) ten alabilirsiniz. Bu 20 adetlik stickerın fiyatı ise 3,00 TL.


Videosu da çekldi. :)



Keyifli haftalar dilerim. Bir sonraki yayında görüşmek dileğiyle. :)

25 Ekim 2015 Pazar

Bioplante Organik Kozmetik Ürünleri

Herkese keyifli hafta sonları dilerim. Bugün Bioplante Organik Kozmetik Ürünlerinden bahsetmek istiyorum. Bioplante denemem için bir paket göndermişti. Pakette Bioplante şampuan, saç kremi, diş macunu ve el kremi vardı. Ben de ürünleri yarılamış olarak bugün karşınıza çıkıyorum. Zaten organik ürün deyince akan sular duruyor. Hem organik hem de uygun fiyatlı olsun derseniz de Bioplante Kozmetik sizin için biçilmiş kaftan. 

Bioplante Organik Kozmetik Ürünleri

Bioplante Şampuan; Tüm saç tipleri için uygun tek çeşidi var. Saçlara doğal bakım sağlıyor aynı zamanda. İçeriğinde organik elma sirkesi, Organik ıhlamur çiçeği suyu ve Vitamin-E var. Organik elma sirkesi; Saça parlaklık veriyor ve daha canlı görünmesini sağlıyor. Organik ıhlamur çiçeği suyu saçı besliyor ve sağlıklı uzamasına yardımcı oluyor. E vitamini saça sağlamlık kazandırarak zarar görmesini önlüyor. İçeriğinde kimyasal olmaması da rahatlıkla kullanabileceğimiz anlamına geliyor. Anti-aging özelliği var. Yaşlanmayı önlüyor. İçeriğinde; Elma sirkesi, Gliserin, ıhlamur çiçeği suyu, e vitamini, ayçiçeği tohumu yağı bulunuyor. Ayrıca günşin uv ışınlarına karşı da cildi koruyor.

Bioplante Saç Kremi; Melisa özlü bu kremin içeriği de şampuan içeriğiyle aynı. Doğal bakım sağlıyor. Banyoda bu iki ürünü kullandığınızda zaten daha kokusundan ne kadar doğal olduğunu anlıyorsunuz. Tamamen bitkisel kokular yayıyorlar.


Bioplante El Kremi (Limon ferahlığı); Bu kremi elinize sürdüğünüzde hemen yanıbaşınızda limon kesilmiş ve siz de o kokuyu alıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Yapısı biraz ince. Fakat emilimi kolay ve hemen etkisini gösteriyor. 


Bioplante Diş macunu; Portakal ve bergamot özlü bu diş macunu gerçekten dişleri çok güzel temizliyor. Plak oluşumunu önlüyor ve mikroplara karşı koruma sağlıyor. Bioplante organik diş macunu diş minesini güçlendirmeye yardımcı olup ferahlatıcı özelliği sayesinde kötü kokuları önlüyor. İçeriğinde Florür, şeker, SLS ve gluten bulunmuyor.





Tüm bu ürünleri kesinlikle piyasadaki kimyasal içeren ürünlerle karşılaştırmayınız. Kokuları size parfümsü gelmeyebilir. Fakat organik ürünlerin hepsi böyle bitkisel kokuyor zaten. Bioplante kozmetik ürünleri Natrue sertifikasını da almayı başarmış. NATRUE doğal ve organik içeriğe sahip kozmetik ürünlerle ilgili standartları belirleyen ve ticari amaç gütmeyen uluslararası bir kuruluş. 2007 yılı Ekim ayından itibaren kozmetik standartlarını belirlemenin yanı sıra, sertifikaya hak kazanan ürünleri de teşvik etmeye başlamış en saygın kuruluşlardan biri. Kullandığınız bir üründe Natrue logosu varsa, o üründe doğal ve organik içeriklerin yüksek oranda bulunduğunu gösteriyor. GDO, sentetik kokular, renklendiriciler, petrokimyasal maddeler, PEG'lerin kullanılmadığını da aynı zamanda. Ayrıca Bioplante kozmetik ürünlerinde BIO logosu da göreceksiniz. Bu logoya sahip olan ürünlerde kullanılan hammadelerin yüksek kalitede organik içeriklerle desteklenerek üretildiğini garanti ediyor.

Bioplante Organik Kozmetik ürünlerini google da aratarak pek çok organik kozmetik satan sitede bulabilirsiniz. Ayrıca Bioplante Kozmetik'in İnstagram hesabından ürünler hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Hem de pek yakında organik makyaj malzemeleriyle de karşımıza çıkacak Bioplante. Makyajseverlere bu haberi de verdikten sonra okuduğunuz için teşekkür edip bir başka yayında görüşmek üzere yazımı noktalıyorum. Sevgilerimle. :)

24 Ekim 2015 Cumartesi

Daha Pürüzsüz Ciltler İçin Yeşil Çay Maskesi

Yeşil çay sağlıklı içecekler arasında yer alıyor. İçildiğinde vücuda olan faydaları saymakla bitmiyor. Ben her ne kadar kokusunu ve tadını sevmesem de ara ara içmeye çalışıyorum. Ama yeşil çayın aynı zamanda akne ve kuru ciltten muzdarip olanlar için çok yararlı olduğunu biliyor muydunuz? Ben de bilmiyordum ancak küçük bir arastırma sonucu böyle bir faydası olduğunu öğrendim. Yeşil çay gözeneklerin içine yerleşen kir gibi iltihap ve serbest radikalleri ciltten uzaklaştırarak cildi koruyor. 

Daha Pürüzsüz Ciltler İçin Yeşil Çay Maskesi
Daha Pürüzsüz Ciltler İçin Yeşil Çay Maskesi


İşte evde yapılabilecek yeşil çay maskesi tarifi;

Birkaç organik poşet  yeşil çayı iki dakika kadar çay yapar gibi kaynamış suyun içinde bekletip çıkarıyoruz. Ve cildimize yerleştirip on dakika kadar masaj yaparak yüzümüzde gezdiriyoruz. Ya da yeşil çay yapraklarını yine kaynamış suda beklettikten sonra çıkarıp yüzümüze masaj yapıyoruz. Yani yeşil çayı hem içip hem de poşetini ya da yaprağını bu şekilde değerlendirebilirsiniz. Ciltteki toksinleri bertaraf etmek için birebir.

23 Ekim 2015 Cuma

Flormar Revolution Perfect R16 Burgundy Mission Ruj

Selamlar. Bugün uzunca bir ismi olan Flormar Revolution Perfect R16 Burgundy Mission Ruju bloğuma konuk ediyorum. Yeni ruj denemelerini seven biriyim. Bu yüzden her makyaj ürünü alışverişimde mutlaka bir ruj ediniyorum. Flormar Revolution Perfect R16 Burgundy Mission Ruju da alalı baya oluyor. Renginden dolayı biraz sonbahar kış ezgileri taşıyor. Rengi bordoya yakın.


Flormar Revolution Perfect R16 Burgundy Mission Ruj
Flormar Revolution Perfect R16 Burgundy Mission Ruj

Burada duruşunu görebilirsiniz. Mat bitişli bir ruj gibi görünse de aslında içinde ışıltı barındıran bir ruj. Ve kalıcılığı da çok çok iyi. 

Flormar Revolution Perfect R16 Burgundy Mission Ruj swatch
Flormar Revolution Perfect R16 Burgundy Mission Ruj


Sürümü biraz zor. Yani dudak kenarlarını geçerken oldukça dikkatli olmak gerekiyor. Tabi tüm koyu renk rujlarda bu durum olağan aslında. Dudak kalemi ile kullanılması çok çok daha uygun. Ve oldukça dikkat çekici bir ruj


Flormar Revolution Perfect R16 Burgundy Mission Rujun fiyatı şu an 21,90 TL. Fiyat performansı açısından da çok çok iyi bulduğum bir ruj. Ama renk olarak dudağımda tahminimden biraz daha açık tuttu. Siz bu seriden hiç ruj denediniz mi? 


22 Ekim 2015 Perşembe

Cadılar Bayramı (Hallowen) Nail Art Örnekleri

Merhabalar. Cadılar bayramı ülkemizde değil elbette ama pek çok ülkede kutlanıyor. Bunun üzerine bloggerlar ve youtuberlar hallowen makyajı ya da tırnak tasarımları yapıyorlar. Ben de bugün ünlü Nail artistlerin yaptığı Hallowen tırnak tasarımlarından derlediğim bir blog yazısı ile sizlerleyim. Belki ben de birkaçını denerim ancak yeni yeni telaşlarım ve heyecanlarım olduğu için eskisi kadar tasarım yapamıyorum. Yapsam da çok basit ve kolay olanları tercih ediyorum.

İşte benim sizler için seçtiklerim;

Cadılar Bayramı (Hallowen) Nail Art Örnekleri
Cadılar Bayramı (Hallowen) Nail Art Örnekleri




Cadılar Bayramı (Hallowen) Nail Art Örnekleri
Cadılar Bayramı (Hallowen) Nail Art Örnekleri

Cadılar Bayramı (Hallowen) Nail Art Örnekleri
Cadılar Bayramı (Hallowen) Nail Art Örnekleri


Cadılar Bayramı (Hallowen) Nail Art Örnekleri
Cadılar Bayramı (Hallowen) Nail Art Örnekleri



Aslında yapılışları çok kolay. Ve bu tarz konulu nail artlar çok daha eğlenceli oluyor. Sosyal medyada da daha çok ilgi gördüğü kesin. Siz hangisini beğendiniz?


21 Ekim 2015 Çarşamba

Ev Dekorasyonunda Bir Dev: Evmanya.com

Herkese merhaba. Kimler ev dekorasyonuna meraklı? O zaman buyrun bu yazım sizin için. Ev dekorasyon her kadının hobileri arasında yerini almıştır hep. Birbirinden şık ve rengarenk seçenekleriyle Evmanya.com bizlere bir tık uzağımızda. Evmanya.com kategoriler üzerinden istediğimiz ürüne kolayca ulaşıp alışverişimizi kolayca yapabilmemiz için tasarlanmış. Böylece ev dekorasyon ürünleri arasında kaybolabiliyoruz. :) Şahsen ben girdiğimde 1 saat çıkamıyorum. Siz de bu tarz şeylere meraklıysanız Evmanya.com'a davetlisiniz. 



Aşağıdaki fotoğraf da sitenin mobil görüntüsü. Çok güzel şeyler var. Aklınıza gelebilecek tüm dekorasyon ürünlerine ulaşabilirsiniz. Nevresim, mutfak eşyası, perde, biblolar, mobilya, tablolar, saatler ve daha bir çok dekorasyon ürünü var. Üstelik sıra dışı tasarımlarla karşımıza çıkıyor tüm bu ürünler. Bir girin bakın derim ben. :)


Sevgilerimle.. :)

Bitenler Kulübü

Herkese selam. Sonunda çok üşendiğim "Bitenler" yazım ile karşınızdayım. Tabi biten ürünlerimi ne kadardır beklettiğimi hatırlamıyorum ancak şu an bu yazıyı yazıyor olmak bile benim için harika. :) Tabi bitirdiğim ıslak mendil ya da pamuklar burada yok. Ve bazı bitirdiklerimi de attığımı söylemeliyim. 

 Biten ürünlerimi toplu olarak bu fotoğrafta görebilirsiniz.

Biten asetonlarım; Şelale, Parmex, Sally hansen. İçlerinde en çok memnun kaldığım Sally Hansen oldu. Kokusunun çok rahatsız etmemesi ve çıkarma özelliği iyi bir asetondur kendisi. Şelale aseton çilek kokulu diyor. Bu tarz parfümlü ya da kokulu asetonlar ne yazık ki tercihim olmayacaklar bir daha . Çünkü aseton kokusunu bastırayım derken çok daha ağır bir koku ile karşılaşabiliyor insan.


Carrotcare Şampuan ve saç kreminin ikinci tüplerini bitirdim. Yazısını da blogda yazmıştım. Çok çok memnun kaldığım ürünler arasındalar. İkinci tüpler bitti ve düşüncelerim değişmedi. 


Palmolive Termal spa duş jeli de bitti.Çok güzel bir ürün. Ben bitince tekrar alırım diyordum ama Palmolive in diğer duş jellerini de merak ettiğim için başka ürünler tercih ettim. Ama herkese tavsiye ederim. Hem peeling yaparak cildi yeniliyor hem de çok güzel temizliyor. Kokusu ise enfes. Bebak acıbadem sütü ise devamlı kullandığım ürünlerden. Cilt ve makyaj temizliğinde kullanıyorum. Bu ürünü kullandıktan sonra ise cildim bebek poposu gibi oluyor. Harika bir ürün diyebilirim.


Ceradolin yağ bazlı cilt bakım losyonunun da ikinci tüpü bitti. Bu ürün gerçekten çok güzel. Cildi çok güzel nemlendiriyor. Ve yapış yapış bir his bırakmıyor. Emilimi de gayet güzel. Nivea nın deodorantlarını sevdiğim için genellikle tercih ederim. Bu da leke bırakmayan ter önleyici deodorantlarından. Oldukça güzel ve fresh bir kokusu var. 


Ve son olarak Dalton lip balm, Balmi lip balm, Pastel beyaz oje. Bu bitenler yazısında sadece Balmi lip bamldan memnun kalmadım. Çünkü özellikle yazın eridi bitti. Kapağı kullanışsız ve sonunda kırıldı. Sürekli açıldığı için de içi toz doldu. Bu yüzden tek çöpe giden ürünüm balmi oldu. Ancak yine de içeriğini sevdiğimi söylemeliyim. Dalton lip balm ise güzel nemlendirme sağlıyor. Ve kokusu vanilyalı. Yazısını yazmıştım hatta en çok okunan yazılarımdan biridir. Blogda ana sayfada en çok tıklananları kısmında görebilirsiniz. Pastel ojeden bahsedeyim bir de. Nail artta sık kullandığım ojeler siyah ve beyaz oluyor. Beyaz ojlerim çok çabuk bitiyor. Bu oje de az kalmış fakat kurumuş. Oje inceltici bile kar etmedi. 



Benim bitenlerim bu şekilde. Yorumlarınızı bekliyorum. Sevgilerimle. :)

20 Ekim 2015 Salı

İmpress Kendinden Yapışkanlı Takma Tırnak Nasıl Takılır?

Herkese merhaba. Bloğumda ilk defa bir takma tırnak ürününden bahsedeceğim. İmpress takma tırnaklar Beliz Kozmetik markalarından biri. Daha önce Beliz Kozmetik ürünlerinden bahsetmiştim bloğumda. Watson's ve Garatis'lerde satılıyor. Ben de sık sık görürdüm ancak ilk defa deneme şansı buluyorum. İmpress takma tırnakları kullandığınızda takma tırnaklara karşı tüm önyargılarınızdan sıyrılıyorsunuz. Duruşu ve sağlamlığı ile gerçek tırnağınızı aratmıyor ve sizi yarı yolda bırakmıyor. Dibinize kadar girmedikçe kimse takma olduğunu anlamıyor. Elbette ki el ve tırnak yapısına göre duruşları farklılık gösterebilir. Ancak bendeki duruşun yorumlamam gerekirse geçer not aldığı kesin. 

İmpress Takma Tırnak
İmpress Takma Tırnak

Bu şekilde bir ambalajı var. Yapıştırıcıyla yapıştırmıyorsunuz. Aksine kendinden yapışkanlı. Tırnağın alt kısmındaki jelatini çıkarınca yapışkanı da aktif hale geliyor. 

İmpress Takma Tırnak
İmpress Takma Tırnak

İçeriğinde bir adet temizleme mendili ve tek kullanımlık törpü çıkıyor. Tırnaklarınız uzunsa ya da takma tırnakları törpülemek istiyorsanız bu fırsatı size kendi bünyesinde size sunuyor. 



Kullanım talimatı var ancak ne yazık ki Türkçe değil. Yine de görsellerden nasıl kullanacağınızı anlayabiliyorsunuz. Ben kısaca kullanımından bahsedeyim. Tırnaklar temiz ve ojesiz olacak. Sonra içinden çıkan temizleme mendiliyle tırnaklarınızı siliyorsunuz. Ardından tırnağın altındaki jelatini çıkarıyorsunuz. Oval kısım tırnak dibinize gelecek şekilde yerleştiriyorsunuz. Nasıl yerleştirirseniz öyle kalıyor. Bu yüzden doğru ve düz olarak yerleştirdiğinizden emin olun. Tırnaklar gün içinde kesinlike çıkmıyor. İstediğiniz işi yapabilirsiniz. Ellerinizi yıkayabilirsiniz. Eğilmiyor, bükülmüyor, yırtılmıyor. Çıkarmak istediğinizde tırnağınızın aksi yönüne doğru çektiğinizde yapışkan tırnaktan kurtuluyor yavaşça. Böylelikle çıkarıyorsunuz. Tırnağınız acımıyor çıkarma işlemini yaparken. 



Burada da daha yakından görebilirsiniz.


Takma tırnakların boyu tırnağınızı geçmiyorsa tırnaklarınızı dipten kesmenizde fayda var. Tamamen dipten kestiğinizde takma tırnaklar arkadan bu şekilde görünecek. 


Bence oldukça pratik ve kısıtlı zamanlarda hayat kurtarıcı bir ürün. Siz nasıl durmuş?



19 Ekim 2015 Pazartesi

Topicrem Yüz Ve Göz İçin Yatıştırıcı Temizleme Suyu

Herkese merhaba. Bugün Topicrem Yüz Ve Göz İçin Yatıştırıcı Temizleme Suyu bloğumun konuğu. Topicrem doğal cilt bakımı ürünleriyle karşımıza çıkan bir marka. Bu ürünü Bebek, çocuk ve yetişkinler kullanabiliyor. Çünkü parfüm, paraben ve renklendirici içermeyen doğal bir ürün. Öyle ki cildinize uygulama yaptığınızda etki olarak normal bir su ile silmişsiniz gibi hissediyorsunuz. Çok hassas ciltler de kullanabiliyor. Hatta hassas ciltlere özel olarak geliştirilmiş. Yüz ve göz makyajını temizlemeye ve cildi yatıştırmaya yardımcı bir ürün. Cilde esneklik ve rahatlık kazandırıyor. Ayrıca Topicrem Yüz Ve Göz İçin Yatıştırıcı Temizleme Suyu ile cildinizi sildiğinizde cildinize güzel bir ışıltı da sağlıyor. Tazelik geliyor. Ben çoğunlukla iki üç rimel birden kullandığım için tüm göz makyajımı üç kere silerek temizleyebiliyorum bu ürünle. Durulama gerektirmiyor. Bu yüzden oldukça pratik. 

Topicrem Yüz Ve Göz İçin Yatıştırıcı Temizleme Suyu
Topicrem Yüz Ve Göz İçin Yatıştırıcı Temizleme Suyu


Topicrem Yüz Ve Göz İçin Yatıştırıcı Temizleme Suyu kesinlikle gözleri yakmıyor. Dermatolojik, Oftalmolojik ve Pediatrik olarak test edilmiş. Yani güvenle kullanabileceğimiz ürünlerden. Çocuğunuz ve siz hatta ailecek kullanabilirsiniz.

Topicrem Yüz Ve Göz İçin Yatıştırıcı Temizleme Suyu içeriği
Topicrem Yüz Ve Göz İçin Yatıştırıcı Temizleme Suyu içeriği


Topicrem Yüz Ve Göz İçin Yatıştırıcı Temizleme Suyu 200 ml lik şişelerde satılıyor. Google dan arama yaptırarak dermokozmetik sitelerinin çoğunda bu ürünü bulabilirsiniz. Fiyatı 50 TL civarı ama sıkça indirim oluyor. Bu indirimleri takip ederseniz çok daha uygun bir fiyata bu güzel ve sağlığı tehdit etmeyen ürüne ulaşma şansınız olabilir.



Bu ürün ve Topicrem markasının diğer ürünlerini incelemek isterseniz Topicrem'i sosyal medyada da takip edebilirsiniz;


17 Ekim 2015 Cumartesi

Beliz Kozmetik Ürünleri

Selamlar. Bugün sizlere Beliz Kozmetik ürünlerinden bahsetmek istiyorum. Beliz Kozmetik, Biopoint, Kiss, Brodway Nails, White Glo, Denman, İmpress gibi markaların kozmetik ürünlerini hizmetimize sunuyor. Bu ürünler Watson's, Gratis ve Rossmann gibi kozmetik market zincirlerinde karşımıza çıkıyor. Beliz Kozmetik, ürünlerinden oluşan bir paket ile kapımı çaldı. İlerleyen günlerde her ürünün ayrı ayrı detaylı incelemesini yapacağım.

Beliz Kozmetik Ürünleri
Beliz Kozmetik Ürünleri

Paket içeriği bu şekilde. Biopoint marka şampuan. Kiss takma kirpik, İmpress takma tırnak ve Pot o'miracle lip balm. Hepsi çok merak ettiğim ürünler. Pek yakında kullandıkça teker teker yorumlarımı blogda paylaşacağım. Sevgilerimle..

14 Ekim 2015 Çarşamba

Essence The Gel Do You Speak Love? Oje

Bugün sizlere çok tatlı bir bordo oje ile tanıştıracağım. Essence Do You Speak Love? Soğuk ayların da gelmesiyle beraber koyu ojelere olan ilgimiz arttı. Eğer bordo bir oje arıyorsanız bu yazıma kulak verin. :) Essence markasının ojeleri çok güzel. Hem de uygun fiyatlı oluyor. Ben de bu yüzden çokça tercih ediyorum. Haydi gelin bakalım ojemizin şekli duruşu, fırçası nasılmış?

İşte Essence The Gel Do You Speak Love? Ojemizin duruşu bu şekilde. İki kat sürdüm. Kuruması da oldukça hızlı. 

Essence The Gel Do You Speak Love? Oje
Essence The Gel Do You Speak Love? Oje

Şişesi de böyle şeker işte. Görsellime neşe kattı gördüğünüz gibi. 

Essence The Gel Do You Speak Love? Oje
Essence The Gel Do You Speak Love? Oje

Fırçası ne kalın ne ince. Oje oldukça yoğun bir oje. Çok aceleniz varsa tek katta da idare eder diye düşünüyorum. 


Ojelerimı ertesi gün matlaştırdım. Kullandığım oje matlaştırıcı markası Kalyon. 


Essence ürünleri sadece Gratis'lerde ve renklidukkan.com da satılıyor. Ben gratis'ten 2 ya da 3 küsür TL ye aldım. Tam hatırlayamıyorum ama fıyatları oldukça uygun. Daha fazla oje isterim derseniz instagram hesabıma (@onyuzmilyonojee) beklerim. Sevgilerimle..:)