21 Ekim 2015 Çarşamba

Herkese selam. Sonunda çok üşendiğim "Bitenler" yazım ile karşınızdayım. Tabi biten ürünlerimi ne kadardır beklettiğimi hatırlamıyorum ancak şu an bu yazıyı yazıyor olmak bile benim için harika. :) Tabi bitirdiğim ıslak mendil ya da pamuklar burada yok. Ve bazı bitirdiklerimi de attığımı söylemeliyim. 

 Biten ürünlerimi toplu olarak bu fotoğrafta görebilirsiniz.

Biten asetonlarım; Şelale, Parmex, Sally hansen. İçlerinde en çok memnun kaldığım Sally Hansen oldu. Kokusunun çok rahatsız etmemesi ve çıkarma özelliği iyi bir asetondur kendisi. Şelale aseton çilek kokulu diyor. Bu tarz parfümlü ya da kokulu asetonlar ne yazık ki tercihim olmayacaklar bir daha . Çünkü aseton kokusunu bastırayım derken çok daha ağır bir koku ile karşılaşabiliyor insan.


Carrotcare Şampuan ve saç kreminin ikinci tüplerini bitirdim. Yazısını da blogda yazmıştım. Çok çok memnun kaldığım ürünler arasındalar. İkinci tüpler bitti ve düşüncelerim değişmedi. 


Palmolive Termal spa duş jeli de bitti.Çok güzel bir ürün. Ben bitince tekrar alırım diyordum ama Palmolive in diğer duş jellerini de merak ettiğim için başka ürünler tercih ettim. Ama herkese tavsiye ederim. Hem peeling yaparak cildi yeniliyor hem de çok güzel temizliyor. Kokusu ise enfes. Bebak acıbadem sütü ise devamlı kullandığım ürünlerden. Cilt ve makyaj temizliğinde kullanıyorum. Bu ürünü kullandıktan sonra ise cildim bebek poposu gibi oluyor. Harika bir ürün diyebilirim.


Ceradolin yağ bazlı cilt bakım losyonunun da ikinci tüpü bitti. Bu ürün gerçekten çok güzel. Cildi çok güzel nemlendiriyor. Ve yapış yapış bir his bırakmıyor. Emilimi de gayet güzel. Nivea nın deodorantlarını sevdiğim için genellikle tercih ederim. Bu da leke bırakmayan ter önleyici deodorantlarından. Oldukça güzel ve fresh bir kokusu var. 


Ve son olarak Dalton lip balm, Balmi lip balm, Pastel beyaz oje. Bu bitenler yazısında sadece Balmi lip bamldan memnun kalmadım. Çünkü özellikle yazın eridi bitti. Kapağı kullanışsız ve sonunda kırıldı. Sürekli açıldığı için de içi toz doldu. Bu yüzden tek çöpe giden ürünüm balmi oldu. Ancak yine de içeriğini sevdiğimi söylemeliyim. Dalton lip balm ise güzel nemlendirme sağlıyor. Ve kokusu vanilyalı. Yazısını yazmıştım hatta en çok okunan yazılarımdan biridir. Blogda ana sayfada en çok tıklananları kısmında görebilirsiniz. Pastel ojeden bahsedeyim bir de. Nail artta sık kullandığım ojeler siyah ve beyaz oluyor. Beyaz ojlerim çok çabuk bitiyor. Bu oje de az kalmış fakat kurumuş. Oje inceltici bile kar etmedi. 



Benim bitenlerim bu şekilde. Yorumlarınızı bekliyorum. Sevgilerimle. :)

PAYLAŞ

8 yorum:

  1. yeni alışverişlere yer açılmıs ne güzel :) aseton parmex kullanıyorum ve hiç memnun değilim kokusu mahvediyor beni sally hansen merak ettim mutlaka deneyecegim

    YanıtlaSil
  2. gelsin şimdi yeniler canım :) bende bebaktan çok memnunum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebak'ın bütün ürünleri çok güzel aslında. Yenilere de yer açıldı gerçekten. :)

      Sil
  3. Pastelin ojesini kullanıyıorum memnununum.. Gelsin yeniler..Benimkiler zor bitiyor ya.. Cimri mi kullanıyorum ki:))

    YanıtlaSil
  4. Great post and amazing pictures :)...thx for sharing!

    YanıtlaSil
  5. Ceradolini bende seviyorum :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)