26 Ekim 2015 Pazartesi

Merhabalar. Yeni bir haftaya başladık. Hepimiz için ok çok iyi geçmesini temenni ederek bugünkü blog yazıma başlıyorum. Bir oje ve nail art tutkunu olarak Su transferli stickerları çok merak ediyordum. Dün deneme fırsatı buldum. Ben çok beğendim bakalım siz de beğenecek misiniz? :) 

İşte bu tatlış oje deseni çıktı ortaya. Tabanda kullandığım oje Wet n wild shine tickled pink.

Su Taransferli Sticker Tırnak Süslemesi
Su Taransferli Sticker Tırnak Süslemesi

Su transferli stickerlarla tırnak süslemesi nasıl yapılır?

Aşağıda gördüğünüz gibi stickerlar bir jelatinin içinde geliyor. Küçük bir kase su hazırlayın. Kullanmak istediğiniz stickeri makasla kesin ve üzerindeki jelatin kılıfı çıkarın. Daha sonra suyun içine atarak 10-20 saniye kadar bekletin. Stickerı kenarından tutarak sudan çıkarın. Sticker suyun etkisiyle kağıttan kolayca kayıyor hale gelecek. Parmağınızla stickerı kaydırın ve çıkarın. Daha sonra tırnağınıza istediğiniz pozisyonda yerleştirin. Bu işlemi yapmadan önce tabandaki oje veya parlatıcınızın tamamen kuruduğundan emin olun. Ve işlem sonunda üzerine mutlaka top coat uygulayın. Bu şekilde sticker sabitlenecek ve artık kaymayacak. Ve tırnağınızın üzerinde belli bile olmayacak sticker olduğu. Sanki siz çizmişsiniz gibi doğal duruyorlar. Artık onları çıkarma vakti gelinceye dek güzel oje deseninizin keyfini çıkarabilirsiniz. :)

Su Taransferli Sticker Tırnak Süslemesi
Su Taransferli Sticker Tırnak Süslemesi
Bu tırnak süslemelerini instagramda satış yapan @deniizbutik (https://instagram.com/deniizbutik/) ten alabilirsiniz. Bu 20 adetlik stickerın fiyatı ise 3,00 TL.


Videosu da çekldi. :)



Keyifli haftalar dilerim. Bir sonraki yayında görüşmek dileğiyle. :)

PAYLAŞ

2 yorum:

  1. Vaayyy!! Harika! Gerçekten, abartısız, bayıldım. Tebrik ederim. <3 Benim için yapması değil, ama bakması çok keyifli. İyi ki sizin gibiler var ve gözlerimiz bayram ediyor sayenizde. <3
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)