30 Kasım 2015 Pazartesi

Natura Keratin Free Plus Me İle Evde Keratin Bakımı

Herkese merhaba. Bugün geçen haftalarda denediğim Natura Keratin Bakım setinden bahsetmek istiyorum.. Keratin bakımı yıpranmış saçlar için oldukça gerekli bir işlem. Ben de saçlarımı hep uzun kullandığım için zaman zaman ihtiyaç duyuyorum. Keratin bakımı saçları onarıyor, besliyor ve bakımını yapıyor. Keratin bakımının diğer bir adı ise saç botoksu. Saçlardaki keratin miktarı azaldıkça saç güçsüzleşiyor ve çabuk yıpranıyor. İşte keratin bakımı tam bu noktada devreye giriyor. Natura Keratin Bakım Setlerini ihtiyacınıza göre alabilirsiniz. 

Natura Keratin Keratin Bakım Setinin İçinde Neler Var? (Benim Kullandıklarım)
(Groomed Keratin Bakımı Spreyli Set​i İçeriği);
1-Natura Keratin Arındırıcı Şampuan 120 ML
2-Natura Keratin Bakımı Free Plus me 125 ML
3-Groomed Keratin Sonrası Sülfatsız Şampuanı 300 ML
4-Groomed Keratin Sonrası Sülfatsız Saç Kremi 300 ML
5-Groomed Argan Yağı 60 ML

Natura Keratin Free Plus Me İle Evde Keratin Bakımı
Natura Keratin Free Plus Me İle Evde Keratin Bakımı



Natura Keratin Free Plus Me İle Evde Keratin Bakımı



Nasıl Kullandım?

Öncelikle arındırıcı Natura Keratin arındırıcı şampuanla saçlarımı iki kere yıkadım. Daha sonra havlu ile saçlarımın nemini aldm. Saç kurutma makinesi ile hafifçe kuruttum. Saçların çok kuru olmaması gerekiyor bu işlem için. %80 kadar kuruması yeterli. Yani saçlar hafif nemli olacak. Daha sonra saçlarımı 5 parçaya ayırdım. Çünkü saçlarım çok fazla benim. Sizin saçlarınız az ise 3 parçaya ayırmanız yeterli. Ürünü saçlarıma uygularken eldiven kullandım. Daha sonra her bir tutama fırça ile Natura Keratin Free Plus Me sürdüm. Bone taktım ve 30 dakika bekledim. Bu esnada hafif bir şekilde saç kurutma makinası tuttum. 20 dk tutmak yeterli oluyor. Ardından saçlarımı duruladım. Kullanım klavuzunda hepsi yazıyor zaten. Ürün açıklamalarıyla birlikte tarafınıza ulaşacak. Su temiz akana kadar duruladım saçlarımı. Daha sonra fön makinası ile kuruttum ve kendimce fön çekmeye çalıştım. Saçlarında kalıcı fön etkisi isteyenler bu aşamadan sonra saçlarını düzleştirmeliler. Ben bu kadarla yetindim. Keratin bakımım bu şekilde tamamlanmış oldu. Saçlarım bakımına kavuştu.Keratin bakımı sonrası kullanılması gereken şampuan önemli. Sadece keratin bakımı sonrası için üretilmiş olmalı. Setin içinde geliyor zaten. Saçlarınızı boyarsanız da fön etkisi azalma gösterebilir. Kalıcı fön etkisinin iki ay sürdüğü söyleniyor. Ayrıca Natura Keratin Free Plus Me formaldehit ve paraben içermiyor. Ama içerisinde silikon var elbette. Hamilelerin dikkatli kullanması gerekiyor. Doktor kontrolü altında kullanabilirler. Saçları kıvırcık ya da rastalı olanlarda brezilya fönü etkili olmuyor. 

Naturakeratin.com.tr sitesinden ürünleri temin edebilir, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. 

28 Kasım 2015 Cumartesi

Evde 5 Dakikada Kendi Ojeni Yarat /Kendin Yap





Evde 5 Dakikada Kendi Ojeni Yarat
Evde 5 Dakikada Kendi Ojeni Yarat

Herkese merhaba. Bugün yine bir video ile karşınızdayım. Evde 5 Dakikada Kendi Ojeni Yarat. Ya da Evde oje nasıl yapılır? videosu. Tamamen bir kendin yap projesi aslında. Bir çoğumuz ojeleri çok seviyoruz ama benim bile hala aradığım ve bulamadığım renk tonları var. Kıyafetinizle kombinleyebileceğiniz bir ojeniz yoksa aradığınız tonlarda çok kısa sürede siz de kendi ojenizi yapabilirsiniz. Evdeki malzemelerle yaptığım ojeyi sizlerle de paylaşmak istedim. Çünkü çok güzel oldu. :) Pırıl pırıl bir mavi oje yarattım. Üstelik bunu yapmam sadece 5 dakika. sürdü. Videoda biraz hızlandırılmış halini göreceksiniz tabi. Eğer siz de kendi istediğiniz renkte ojeler yapmak isterseniz Evde 5 Dakikada Kendi Ojeni Yarat isimli videomu izlemeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın. :)


27 Kasım 2015 Cuma

Bu Kış Bot Ve Çizme Modelleri İçin Sporjinal.com'a Uğrayın!

Herkese merhaba. Spor giyim ve aksesuarlarla ilgili iseniz sporjinal.com sizin için iyi bir seçim olabilir. Sporjinal.com kadın, erkek ve çocuklar için spor giyim ve aksesuar seçenekleriyle karşımıza çıkıyor. Sporjinal'de Adidas, Lacoste, Cat, Puma, Reebook, U.S. Polo, Converse gibi pek çok kaliteli markayı bir arada bulabilirsiniz. Ayrıca siteden canlı destek alabiliyorsunuz. Sitede gezinirken hemen sol tarafta Canlı Destek kutucuğu çıkıyor. Oradan müşteri hizmetleri ile canlı canlı görüşme yapabiliyorsunuz. Sitede spor ekipmanları da bulabilirsiniz aynı zamanda. Spor ekipmanları menüsüne tıkladığınızda spor alanlarına göre ürünler kategorilenmiş olarak karşınıza çıkıyor. Top, yüzücü gözlüğü, tenis raketi, bone, tekmelik, dizlik ve aklınıza gelebilecek bütün spor ekipmanlarını kolaylıkla bulabiliyorsunuz.

Malum kış soğukları hemen hemen kendini göstermeye başladı. Hepimiz kışlık giyeceklerimizi gözden geçirmeye başladık. Peki bu kış ayağımıza ne giyeceğiz? Nereden alışveriş yapalım?  derseniz size bir öneri;  Sporjinal.com da pek çok markayı bir arada bulabileceğiniz çok güzel Kadın bot ve çizme modelleri var. İçlerinde kendi zevkinize uygun modeller bulabileceğinize inanıyorum. 


Ozellikle bazı çizme ve botlarda çok güzel indirimler var şu anda. Kategorilere, markalara veya yüksek fiyattan düşük fiyatlara göre sıralama yaptırabiliyorsunuz. Ayrıca Yeni ürünleri ve indrimleri keşfetmeniz için site sizi hızlı bir şekilde yönlendirebiliyor. Yani aradığınız ürünü bulmak konusunda zamanınızı size grei veriyor diyebiliriz. Bot ya da çizme almadan önce mutlaka bakın derim. :) Hepinize mutlu günler.

Leopar Oje Deseni Nasıl Yapılır?/Leopard Nail Design


Leopar Oje Deseni Nasıl Yapılır?
Leopar Oje Deseni Nasıl Yapılır?

Leopar Oje Deseni Nasıl Yapılır?
Leopar Oje Deseni Nasıl Yapılır?


Yepyeni videom yayında. Leopar oje deseni nasıl yapılır? Birçoğumuzun aksesuarlarda severek kullandığı bir desen leopar deseni. Pek tabi bunu tırnaklara da taşımak lazım diye düşündüm. Herkesin yapabileceği kolay bir çalışma leopar oje deseni. Siz de yapmak isterseniz videoyu izlemeniz yeterli. Ben videoda noktalama kalemi kullandım ama siz kürdanla da yapabilirsiniz. :) Lütfen videomu beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın. :) İyi seyirler. 










H&M Russet Spice Oje

Herkese merhaba. Bugun H&M Russet Spice Ojeyi bloguma konuk ediyorum. H&M Bursa'da yok. Bu yüzden anneme Ankara'lardan siparis verdigim bir oje H&M Russet Spice. Yani ozel bir oje benim icin. Fiyati 13 TL sanıyorum. İcerisinde yogun isiltilar var. Güneşte ve gün ışığında mükemmel duruyor. Kiremit kırmızısı renginde. Yani turuncu-kırmızı bir rengi var. Oldukça sıcak bir renk. Kuruma hızını çok çok iyi buldum. Benim için bu çok önemli bir kriter. Tek katta da güzel duruyor ama ben iki kat surmeyi tercih ediyorum genelde. Işıltılar ikinci katta tamamen belli oluyor ve saten bir gorüntü veriyor. Hadi gelin görsellere geçelim;


İste H&M Russet Spice Ojenin duruşu;

H&M Russet Spice Oje
H&M Russet Spice Oje

Fırçası yelpaze şeklinde ve tırnak diplerinize bu sayede kolaylıkla oje sürebiliyorsunuz. Bu ozelliğini de çok sevdim. Ayrıca tırnak üzerindeki kusurları da çok iyi kapatıyor.

H&M Russet Spice Oje
H&M Russet Spice Oje

Ojeyi dün sürmüştüm. Bugün de biraz süsledim. :) Siz nasıl buldunuz? 

H&M Russet Spice Oje
H&M Russet Spice Oje



26 Kasım 2015 Perşembe

Contentzone 28 Kasım’da Türkiye’de Düzenleniyor!

Türkiye’nin ilk içerik pazarlaması etkinliği olan Contentzone, SEOzeo kalitesiyle 28 Kasım tarihinde Şişli Marriott Hotel’de gerçekleştiriliyor. Türkiye’de ve dünyada adını duyurmuş en başarılı içerik pazarlama uzmanları SEOzeo ev sahipliğinde düzenlenen bu organizasyonda görkemli sunumlar gerçekleştiriyor.

SEO’nun olmazsa olmalarından biridir içerik pazarlaması. Contentzone etkinliğinde içerik pazarlamanın ne kadar önemli ve etkili olduğuna dair hem Türkiye’den hem de yurtdışından katılacak konuşmalar ile ayrı ayrı değinilecek. Distilled bünyesinde çalışan içerik uzmanı Hannah Smith, Hubspot’un uzman çalışanı Anum Hussain, 2016 yılında oluşacak e-mail pazarlama dinamikleri hakkında bilgi verecek olan Tamara Gielen, Content Marketin Award 2013 ödülünü kazanmış Nenad Snic ve ünlü blog yazarı Ian Cleary bu konferansta yerini alacak uzman konuşmacılar arasında.

Türkiye’den katılan isimler arasında başarısı ile fark yaratmış icerik.com kurucusu Tuğçe Seven ve farklı tarzıyla dikkat çeken yemek.com ürün müdürü Batuhan Apaydın konuşmacı olarak Contentzone etkinliğinde katılımcılara engin bilgilerini sunacaklar. 


Daha fazla bilgi için ve biletler için seozeo.com.tr adresine giriş yapmanız yeterli. Etkinlik süresince katılımcılara simültane çeviriler ile yardımcı olunacak. Molaların zengin ikramlarla gerçekleştirileceği etkinlikte hem keyif alacak hem de SEO anlamında uzmanlarla tanışma fırsatı bulacaksınız.




Basın Bültenidir.

24 Kasım 2015 Salı

Favori Ojelerim

Merhabalar. Bugün favori ojelerimi konuştum. Youtube kanalıma da yükledim. Herkesin kolaylıkla ulaşabileceği ve uygun fiyatlı ojeleri seçtim genellikle. Videomu izlemeyi unutmayın. Sevgiler. :)






23 Kasım 2015 Pazartesi

Kadına Dair Ne Varsa Esra'nın Portresinde

Herkese merhaba. Her gün keşfettiğim sitelere bir yenisi ekleniyor. Kadın'a dair ne varsa www.esraninportresi.com da. Moda, Trendler, Güzellik, Saç Modelleri, Kendin Yap Fikirleri, Beslenme, Diyet, Evlilik, İlişkiler, Düğün, Anne- Çocuk ve daha pek çok konu üzerine yazılmış makaleler var. Hepsi de ilginizi çekecek. İçerik olarak çok geniş bir yelpazeye sahip. Eminim herkes bu platformda kendine dair bir şeyler bulacak. 





Özellikle saç modelleri benim oldukça ilgimi çekti. Saç modelleri ile ilgili yazıları çok seviyorum biliyorsunuz. Esra'nın Portresinde ise tam 9 sayfalık birbirinden güzel saç modelleri yazısı var. 


Esra'nın Portresi'nde gezinirken kendinizi kaybedebilirsiniz. :) Site tasarımı da bu konuda oldukça sade ve anlaşılır. Aradığınız bilgi neyse sizi o konuya kolayca yönlendiriyor. Konuları alt alta kısa anlatımlarıyla birlikte görebiliyorsunuz. Yazı içeriğinine girmek size kalmış. Arama kısmından aklınızdaki konuyu aratarak rahatlıkla o konuya gidebilirsiniz. Ayrıca "En Yeni Yazılar" ve "Çok Okunan Yazılar"ı da sitenin yan tarafında görmeniz mümkün. Şahsen çok okunan yazıları genellikle ilgimi çeker benim. En yeni yazıları da gündemi takip etmek adına çok yararlı buluyorum. Siz de bu keyifli siteye bir uğrayın derim. Hepinize mutlu günler.

21 Kasım 2015 Cumartesi

Penguen Oje Deseni Nasıl Yapılır? Video Anlatımlı

Merhabalar. Oje deseni yapmayı kimler seviyor? Sizi bilmem ama benim hoşuma gidiyor. Benim için hem çok güzel bir hobi. Hem de terapi gibi geliyor. Düz ojeler de pek sade pek güzel ama nail arttan da vazgeçemeyeceğim bir gerçek. Siz de benim gibi düşünüyorsanız sevimli penguenleri benimle birlikte tırnaklara yapmaya ne dersiniz? Bunun için bir video çektim. Youtube kanalıma vakit ayıramıyordum uzun zamandır. Ama yeniden bir hevesle video yükledim. Umarım beğenir ve kanalıma abone olursunuz. Size iyi seyirler. 




Nasıl buldunuz?  Yorum yapmayı unutmayın. Mutlu hafta sonları. 



20 Kasım 2015 Cuma

Parlak Saçlara Sahip Olmanın Yolları

Merhabalar. Parlak saçlara sahip olabilmek için evde uygulanabilecek yöntemlerden bahsetmek istiyorum bugün. Ben de bu yöntemlere uymaya çalışıyorum. Sonuçlarını da görüyorum. Siz de faydalanabilirsiniz. Üstelik hepsi doğal ve bunları gerçekleştirmek sizin elinizde.





Parlak Saçlara Sahip Olmanın Yolları

1. Doğru beslenin; Beslenme saçlar için çok önemli. Doğru ve dengeli beslenme ile saçları kendiliğinden parlak bir hale getirebilirsiniz. Meyve ve sebze tüketimi saçları besleyerek daha gür ve sağlıklı uzamasını sağlayacaktır. Meyve yemeyi sevmiyorsanız meyve suları tüketebilirsiniz. Hatta içtiğiniz suyun içine meyve ve sebze parçaları atarak da saçlarınızın omega 3 ve e vitamini gereksinimini sağlayabilirsiniz. Saçlar böylelikle kurumayacak ve gerekli nemi alacaktır.

2. Saçlarınıza Nazik Davranın; Saçlar oldukça hassastır. Ve siz istemeden de onlara zarar veriyor olabilirsiniz. Örneğin kuruyken saç taramak, banyodan sonra havluyla saçların nemini almak adına sert ve hızlı ovalamalarda bulunmayın. Saç maşası ve saç kurutma makeineleri de saçları yıpratır ve kurutur. Saç kurutma makinesini çok yakından uygulamayın. Saç düzleştirici kullanıyorsanız bile iyon özellikli aletleri tercih etmeye çalışın. 

3. Yağ bakımı; Saçlar neme çok fazla ihtiyaç duyuyor. Doğal yağlar kullanarak saç bakımınızı ihmal etmeyin. Ilık zeytinyağı veya badem yağını tüm saçınıza sürdükten sonra sıcak havlu sararak 1 saat kadar bekletin ve yıkayın. Ayda bir ya da iki kere bu işlemi yapmanız gerekiyor.

4. Elma sirkesi; Banyoda durulama suyunuza bir miktar elma sirkesi eklerseniz saçlarınız daha da parlak hale gelecek. Her banyoda bu uygulamayı yapabilirsiniz. 

5. Silikonlu saç ürünleri; Silikon saçı ağırlaştırdığı için bu tarz ürünlerin kullanılması çok da önerilmiyor. Silikon saçları daha dayanıklı hale getirse de böyle de bir eksi yanı var. Bunun yerine doğal yağları tercih edebilirsiniz. Susam yağı ve hindiztan cevizi yağı kullanabilirsiniz. 

6. Fırça kullanımı; Saç fırçası seçimi önemli. Saçlarınızı taramak için Kıl fırçaları tercih edin. 

7. Saçlarınızı her gün yıkamayın;  Saçlar çok hassas olduğu için her gün şampuan, saç kremi veya maske uygulanması doğru değildir. Saçlar her yıkamada işlem görüyor çünkü. Yağlandıkça yıkamakta fayda var. Haftada iki kere yıkamak yeterli olacaktır.

8. Saçlarınızı ayda bir kere uçlarından aldırın; Saç uçları yıprandığı taktirde parlaklığı tamamen yok olacaktır. Kırıkları alınmış bir saç çok daha parlak durur. 


19 Kasım 2015 Perşembe

Sonbahar Yaprakları Oje Modeli

Herkese merhaba. Kış iyice bastırmadan ve sonbahar esintileri bitmeden, bir Sonbahar yaprakları oje modeli yapmadan bu sene bitmemeli diye düşündüm. Sonbahar yapraklarından esinlenerek yaptığım oje modelini sizlerle de paylaşmak istedim. Bu modeli sadece kürdan kullanarak yaptım ama yaprakları oluştırmak için biraz zorlandım diyebilirim. Çünkü çok ince çalışmak gerekiyor. Siz de denemek isterseniz daha kolay olması açısından benim yaptığımdan biraz daha büyük yapraklara çalışmayı deneyebilirsiniz.


Görsellere geçelim hemen;


Sonbahar Yaprakları Oje Modeli
Sonbahar Yaprakları Oje Modeli

Kullandığım ojeler bunlardı. Tabanda Flormar'ın cc serisinden 002 numaralı ojesini sürdüm. Diğer ojeleri de yaprakları çizmek için kullandım.


Oje yüzeyini ertesi gün Kalyon oje matlaştırıcı ile matlaştırdım. Çoğunlukla yaptığım bir şey biliyorsunuz ki. 

Sonbahar Yaprakları Oje Modeli
Sonbahar Yaprakları Oje Modeli

Sonbahar Yaprakları Oje Modeli
Sonbahar Yaprakları Oje Modeli

Umarım beğenmişsinizdir. Bu arada youtube kanalıma aylar aylar sonra tekrar video yükledim. Bu modeli değil ama Su transferli stickerlarla oje deseni nasıl yapılır videosu var. Sünger bob seviyorsanız izleyin derim. :) Ve kanalıma abone olmayı unutmayın. 

 Tekrar görüşmek üzere. :)


18 Kasım 2015 Çarşamba

Gözleri Renkli Göstermenin Yolları

Bugünkü blog konumuz Gözleri Renkli Göstermenin Yolları. Kahverengi ve siyah gözleri renkli göstermek için hiç şüphesiz makyajda da renkleri kullanmak gerekiyor. Mavi, yeşil ve bakır tonlar kullanıldığında göz rengine yansımalar yaparak gözleri renkli gösteriyor. 

Gözleri Renkli Göstermenin Yolları

1. Göz altına ve göz içine mavi, sarı,yeşil renkli kalem veya far sürmek kesinlikle çok etkili. Yine göz kapağına yapılan renkli gölgelendirmeler de göz rengini yansıtamanın bir yolu.

Gözleri Renkli Göstermenin Yolları
Gözleri Renkli Göstermenin Yolları



2. Buradaki makyajda gördüğünüz gibi yeşil, mavi ve siyah renklerle harmanlanmış bir makyaj var. Örneğin mavi ve yeşil farlarla yapılan ombre geçişler ilk bakışta gözleri renkli gibi gösteriyor. Bu fotoğraf stüdyoda çekilmiş. Gün ışığında çok daha renkli görünecektir.

Gözleri Renkli Göstermenin Yolları
Gözleri Renkli Göstermenin Yolları



 3. Göz altına ve üstüne mavi ve yeşilin farklı tonlarını kullanarak makyaj yapıldığında da gözler bu renklerin yansımalarına maruz kalarak daha renkli hale geliyor. Özellikle renkli eyelinerlar ve ışıltılı farlar kullanarak böyle bir makyaj yapabilirsiniz.

Gözleri Renkli Göstermenin Yolları
Gözleri Renkli Göstermenin Yolları



4. Kahve ve bakır tonlarla yapılan buğulu göz makyajları da gözleri renkli gösteriyor. Ama tabi Jennifer Lopez'in göz rengi biraz sıra dışı. Yani siyah ya da koyu kahve değil. Böyle çok açık kahve kızıl göz renklerini renkli göstermek hayli kolay. Bu makyaj da göz rengini tamamen ortaya çıkarmış. 

Gözleri Renkli Göstermenin Yolları
Gözleri Renkli Göstermenin Yolları


17 Kasım 2015 Salı

M. Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up - Aydınlatıcı Makyaj Bazı

Herkese merhabalar. Bugün bloğumda çok severek kullandığım M. Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up var. Biraz türkçeleştirirsek Aydınlatıcı makyaj bazı olarak geçiyor. Bu ürünü ilk kullanmaya başladığım andan itibaren favoriler çekmeceme eklediğimi söylemeliyim. Çünkü ben fondoten kullanmayan birisiyim.(Şimdilik). BB krem kullanıyorum daha çok. Çok fazla kapatıcılık istemiyorum. Ve bu ürünün de kapatıcılık gibi bir vaadi yok zaten. Tamamen cilde aydınlık ve ışıltılı bir görüntü vermeyi hedefliyor. 


Ambalaj kutusunun ve kavanozunun çok albenili olduğunu bu fotoğrafta görebilirsiniz. Hatta fotoğrafa çok yansıtamasam da kutusu tamamen altın ışıltılarla kaplı. 
M. asam ambalajları
M. Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up

Kapağını açtığınızda koruyucu kağıt kılıfı görüyorsunuz. Kağıdı çıkardığınızda. Kayısı renkli M. Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up makyaj bazıyla göz göze geliyorsunuz. 

M. asam aydınlatıcı makyaj bazı
M. Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up



Yapısını tanecikli bir karışım gibi. Cilde çok kolay uygulanıyor. Ve sürerken elinizin cildinizde yağ gibi kaydığını hissediyorsunuz.  Cildi aydınlık ve ışıltılı bir görünüme kavuşturuyor. Nemlendirme özelliği yok. Nemlendirici üzerine uygulanıyor zaten.

M. Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up
M. Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up

Ben bileğime uygulanmış halini göstereceğim. Az miktarda ürün alarak parmaklarım yardımıyla ürünü bileğimde yayarak dağıttım. 

M. Asam Brilliant Teint makyaj bazı
M. Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up

İçeriğindeki altın ışıltılar hemen ortaya çıkıyor. Ve işte bileğimin ürünü kullandıktan sonraki hali. Oldukça ışıltılı duruyor. Ve donuk görünümü tamamen yok etmiş. Yerine canlı ve taze bir ten görünümü gelmiş. Güneşte çok daha güzel yansımaları oluyor. Bu ürünü tek başına da kullanabilirsiniz ya da üzerine kapatıcı bir ten ürününüzü kullanarak makyajınızı daha ilgi çekici hale getirebilirsiniz. Ben M. Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up makyaj bazını tek başına kullanıyorum genelde. Çok fazla ten makyajı yapan biri değilim zaten. Ama BB kremlerle birlikte de kullanıyorum zaman zaman. Yine de tek başına kullandığınızda verdiği o taze görünümü seveceğinizi düşünüyorum.

M. asam brilliant teint makyaj bazı
M. Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up
Ürün Watson's mağazalarında satılıyor. Fiyatları 80 TL civarı. İndirimlerde uygun fiyata alabilirsiniz. 

Sizler M. Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up - Aydınlatıcı Makyaj Bazını kullandınız mı? Etkilerini nasıl buldunuz? Yorum yaparsanız sevinirim. Başka bir yazıda görüşmek üzere. Sevgiler.




16 Kasım 2015 Pazartesi

Pratik Okul Saç Modelleri Ve Yapılışları

Yepyeni saç yazısı sizlerle. Pratik okul saç modelleri ve yapılışlarını derledim. Üniversite'ye giden arkadaşlarımın çok işine yarayacak bu modeller. Ben özellikle ilk paylaştığım bandanalı saç modelini çok seviyorum. Hem pratik hem de oldukça kibar duruyor. 

Okul Saç Modelleri Ve Yapılışları
Okul Saç Modelleri Ve Yapılışları

Okul Saç Modelleri Ve Yapılışları
Okul Saç Modelleri Ve Yapılışları



Okul Saç Modelleri Ve Yapılışları
Okul Saç Modelleri Ve Yapılışları

Kurdele tokalar saça çok yakışıyor. Özellikle böyle arkadan yarım toplayarak arkadan bakılınca da çok güzel bir görüntüye ulaşılabilir. :)

Okul Saç Modelleri Ve Yapılışları
Okul Saç Modelleri Ve Yapılışları

Okul Saç Modelleri Ve Yapılışları
Okul Saç Modelleri Ve Yapılışları

İşte ilk saç modeline alternatif olan bandanalı model. Bu da saçları uzun olanlar için ideal. 

Okul Saç Modelleri Ve Yapılışları
Okul Saç Modelleri Ve Yapılışları

Okul Saç Modelleri Ve Yapılışları
Okul Saç Modelleri Ve Yapılışları

Topuzunuzu kabaca yaptıktan sonra etrafına bir fular takabilirsiniz. Bence çok tatlı olmuş.

Okul Saç Modelleri Ve Yapılışları
Okul Saç Modelleri Ve Yapılışları

Bu Okul saç modeli de daha küçükler için. :)
Okul Saç Modelleri Ve Yapılışları
Okul Saç Modelleri Ve Yapılışları

Bir başka yazıda görüşmek üzere. Sevgiler. :)

15 Kasım 2015 Pazar

Essence Nauti Girl Allık

Selamlar. Essence Nauti Girl Allık hakkındaki düşüncelerimi bulacağınız yazıma hoşgeldiniz. Essence bu yaz Nauti Girl isimli bir makyaj koleksiyonu çıkarmıştı hatırlarsanız. Daha önce bu ürünler için genel bir yazı ayzmıştım. Bu koleksiyon genellikle waterproff ürünler içeriyor. Aynı zamanda denizden ilham alınmış. Allıktaki çapa figürlü kabartmayı görebilirsiniz. Gayet güzel durmuş. Tabi bunlar sadece görsel olarak bizi etkileyen yönleri. 

Allık, kırmızıya yakın kızıl bir renkte. Özellikle yazın yanık ten üzerinde çok hoş duracağı düşünülmüş.

Essence Nauti Girl Allık
Essence Nauti Girl Allık

Essence Nauti Girl Allığın kasası da oldukça sağlam. Açılıp kapanması da oldukça kolay. 

Essence Nauti Girl Allık
Essence Nauti Girl Allık

Allığı elimin içine uyguladım. Gördüğünüz üzere. O kadar da korkulup kaçılacak bir allık değil. Ama yine de tercih meselesi elbette. İçerisindeki ışıltıları da burada rahatlıkla görebilirsiniz.


Essence Nauti Girl Allık swatch
Essence Nauti Girl Allık swatch

Ve son olarak Essence Nauti Girl Allık yanaklarımda. 


Essence Nauti Girl Allık
Essence Nauti Girl Allık 

Essence rünlerini Gratis şubelerinde ve renklidukkan.com da bulabilirsiniz.

Siz nasıl buldunuz renk olarak? Yazmayı unutmayın. 

Bu arada İzleyiciler/Takipçiler alanım kayboldu. Sadece bana mı özel yoksa genel bir sorun mu bilmiyorum ama ara ara gelip ara ara kayboluyor. Anlayamadım gitti. Bununla ilgili bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.

14 Kasım 2015 Cumartesi

En Güzel Kısa Saç Modelleri

Merhaba  arkadaşlar. Küçük bir araştırma sonucu ünlülerin saçlarından derlediğim Kısa saç modellerini sizlerle de paylaşmak istedim. Ben bu ayın başında saçlarımı kısacık kestirmeyi ciddi anlamda düşünmüştüm. Tabi sonradan vazgeçtim. Çünkü daha önce böyle bir deneyim yaşamıştım. Kendime yakıştırıyorum aslında ama  yine de uzun uğraşlar sonucu uzattığım saçlarımla vedalaşamayacağıma karar  verdim. Eğer siz de böyle bir deneyim yaşamak isterseniz kendi arşivimden 9 adet Kısa saç modelini huzurlarınıza sunuyorum.

İlk olarak en en sevdiğim ve Rihanna'nın da kullandığı önleri uzun bu kısa saç modelimi paylaşıyorum. 

Kısa Saç Modelleri
Kısa Saç Modelleri

Önleri uzun kısa saç modeli de çok güzel duruyor ancak saçlarınızı böyle kısa kestirecekseniz sürekli fön çektirmeniz gerekiyor. Yıllar önce saçımı böyle kestirmiş biri olarak deneyimlerim bu yönde. Tabi bakımı çok çok kolay oluyor orası ayrı. Saçlar daha sağlıklı duruyor. Ama kısa saça çok fazla şekil veremiyorsunuz. Modeli ne ise o şekilde davranmak zorundasınız. 

Kısa Saç Modelleri
Kısa Saç Modelleri

Kısa saç modellerinin en büyük avantajı bakım kolaylığından sonra size verdiği o hava. Yani sıra dışı bir görüntüye kavuşturuyor sizi. 

Kısa Saç Modelleri
Kısa Saç Modelleri

En sevdiğim saç rengi olan kahve tonlarında da kısa saç çok güzel duruyor. Beyaz ten, kısa ve kahve saçlar. Çok leziz. Sizce de öyle değil mi?

Kısa Saç Modelleri
Kısa Saç Modelleri

İşte bu saç kısa saç modellerinde sıklıkla karşımıza çıkıyor. 

Kısa Saç Modelleri
Kısa Saç Modelleri

Saçlarınız cansız ve kısa saç kullanmak istiyorsanız bu modeller çok işinize yarayacak. Çünkü kısa saçlar oldukça havalı duruyor. Saçlar uzadıkça bakımı da zorlaştığı için hem yıpranıyor hem de oluşan yıpranmaları bertaraf etmek uzun zaman alabiliyor. 

Kısa Saç Modelleri
Kısa Saç Modelleri

Benim aklımda olan ise bu modeldi. Çünkü saçlarım oldukça sık. Eskilerin bu kısa kabarık saç modelleri gerçekten bir harika.

Kısa Saç Modelleri
Kısa Saç Modelleri

Saçları kısacık kestirip sarıya boyatmak gerçekten büyük bir değişim ama çok yapan var. Herkesin çevresinde tanıdığı böyle birileri vardır. :)

Kısa Saç Modelleri
Kısa Saç Modelleri


Taylor'un vazgecemediği o saç modeli. Gerçekten de çok güzel duruyor. Sanırım ben saçlarımı kestirirsem bir gün, bu modeli denemek istiyorum. Yüzü oval ve minyon olanlara çok yakışacağını düşünüyorum.

Kısa Saç Modelleri
Kısa Saç Modelleri

İşte benim gözümden en güzel kısa saç modelleri böyleydi. Siz de favorilerinizi yorum olarak yazmayı unutmayın. Ve böyle bir deneyim yaşadıysaınız lütfen paylaşın. Daha önce kısa saç kullanmayanlara yol gösterici olacaktır. Sevgiler.