26 Kasım 2015 Perşembe

Türkiye’nin ilk içerik pazarlaması etkinliği olan Contentzone, SEOzeo kalitesiyle 28 Kasım tarihinde Şişli Marriott Hotel’de gerçekleştiriliyor. Türkiye’de ve dünyada adını duyurmuş en başarılı içerik pazarlama uzmanları SEOzeo ev sahipliğinde düzenlenen bu organizasyonda görkemli sunumlar gerçekleştiriyor.

SEO’nun olmazsa olmalarından biridir içerik pazarlaması. Contentzone etkinliğinde içerik pazarlamanın ne kadar önemli ve etkili olduğuna dair hem Türkiye’den hem de yurtdışından katılacak konuşmalar ile ayrı ayrı değinilecek. Distilled bünyesinde çalışan içerik uzmanı Hannah Smith, Hubspot’un uzman çalışanı Anum Hussain, 2016 yılında oluşacak e-mail pazarlama dinamikleri hakkında bilgi verecek olan Tamara Gielen, Content Marketin Award 2013 ödülünü kazanmış Nenad Snic ve ünlü blog yazarı Ian Cleary bu konferansta yerini alacak uzman konuşmacılar arasında.

Türkiye’den katılan isimler arasında başarısı ile fark yaratmış icerik.com kurucusu Tuğçe Seven ve farklı tarzıyla dikkat çeken yemek.com ürün müdürü Batuhan Apaydın konuşmacı olarak Contentzone etkinliğinde katılımcılara engin bilgilerini sunacaklar. 


Daha fazla bilgi için ve biletler için seozeo.com.tr adresine giriş yapmanız yeterli. Etkinlik süresince katılımcılara simültane çeviriler ile yardımcı olunacak. Molaların zengin ikramlarla gerçekleştirileceği etkinlikte hem keyif alacak hem de SEO anlamında uzmanlarla tanışma fırsatı bulacaksınız.




Basın Bültenidir.

PAYLAŞ

1 yorum:

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)