17 Kasım 2015 Salı

Herkese merhabalar. Bugün bloğumda çok severek kullandığım M. Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up var. Biraz türkçeleştirirsek Aydınlatıcı makyaj bazı olarak geçiyor. Bu ürünü ilk kullanmaya başladığım andan itibaren favoriler çekmeceme eklediğimi söylemeliyim. Çünkü ben fondoten kullanmayan birisiyim.(Şimdilik). BB krem kullanıyorum daha çok. Çok fazla kapatıcılık istemiyorum. Ve bu ürünün de kapatıcılık gibi bir vaadi yok zaten. Tamamen cilde aydınlık ve ışıltılı bir görüntü vermeyi hedefliyor. 


Ambalaj kutusunun ve kavanozunun çok albenili olduğunu bu fotoğrafta görebilirsiniz. Hatta fotoğrafa çok yansıtamasam da kutusu tamamen altın ışıltılarla kaplı. 
M. asam ambalajları
M. Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up

Kapağını açtığınızda koruyucu kağıt kılıfı görüyorsunuz. Kağıdı çıkardığınızda. Kayısı renkli M. Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up makyaj bazıyla göz göze geliyorsunuz. 

M. asam aydınlatıcı makyaj bazı
M. Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up



Yapısını tanecikli bir karışım gibi. Cilde çok kolay uygulanıyor. Ve sürerken elinizin cildinizde yağ gibi kaydığını hissediyorsunuz.  Cildi aydınlık ve ışıltılı bir görünüme kavuşturuyor. Nemlendirme özelliği yok. Nemlendirici üzerine uygulanıyor zaten.

M. Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up
M. Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up

Ben bileğime uygulanmış halini göstereceğim. Az miktarda ürün alarak parmaklarım yardımıyla ürünü bileğimde yayarak dağıttım. 

M. Asam Brilliant Teint makyaj bazı
M. Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up

İçeriğindeki altın ışıltılar hemen ortaya çıkıyor. Ve işte bileğimin ürünü kullandıktan sonraki hali. Oldukça ışıltılı duruyor. Ve donuk görünümü tamamen yok etmiş. Yerine canlı ve taze bir ten görünümü gelmiş. Güneşte çok daha güzel yansımaları oluyor. Bu ürünü tek başına da kullanabilirsiniz ya da üzerine kapatıcı bir ten ürününüzü kullanarak makyajınızı daha ilgi çekici hale getirebilirsiniz. Ben M. Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up makyaj bazını tek başına kullanıyorum genelde. Çok fazla ten makyajı yapan biri değilim zaten. Ama BB kremlerle birlikte de kullanıyorum zaman zaman. Yine de tek başına kullandığınızda verdiği o taze görünümü seveceğinizi düşünüyorum.

M. asam brilliant teint makyaj bazı
M. Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up
Ürün Watson's mağazalarında satılıyor. Fiyatları 80 TL civarı. İndirimlerde uygun fiyata alabilirsiniz. 

Sizler M. Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up - Aydınlatıcı Makyaj Bazını kullandınız mı? Etkilerini nasıl buldunuz? Yorum yaparsanız sevinirim. Başka bir yazıda görüşmek üzere. Sevgiler.




PAYLAŞ

2 yorum:

  1. Such a wonderful review dear! ^^

    YanıtlaSil
  2. benim de sevdiğim bir ürün kapatıcı fondöten sevenler için çok uygun olmasa da bazen sadece aydınlatıcı olarak bile sürdüğüm oluyor bunu ..

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)