6 Kasım 2015 Cuma

Mac rujların ne kadar güzel olduğunu bilmeyen yok elbette. Daha önce Türkiye'de olmayan Mac Mehr Mat ruj geçtiğimiz günlerde ülkemize ayak bastı. Ben de bir tane edindim hemen. Rengi gül kurusu-pembe-kahve tonlarını barındırıyor. Yapısı mat ve oldukça kalıcı. Tam bir sonbahar rengi. Ayrıca dudakları dolgun gösteren bir ruj. Renginden dolayı yansımaları çok güzel. Bu yüzden gündüz ışığında dudak kıvrımlarını güzel yansıtıyor. 


Mac Mehr Mat Ruj
Mac Mehr Mat Ruj

Hiç kullanılmamış halini fotoğraflamıştım. Burada rengi daha net görebilirsiniz.

Mac Mehr Mat Ruj rengi
Mac Mehr Mat Ruj

Aslında elime swatchlayarak almıştım. Dudağıma sürdüğümde sanıyorum beyaz tenli olduğum için kahve tonlarını göremedim. Gül kurusu ve pembe ağırlıklıydı. Şimdi bu haliyle pek de istediğim tonu yakalayamadım. Ama genel olarak yine de çok sevdiğim ve kendime yakıştırdığım bir tondu. Size de tavsiyem dudağınızda denemeden Mac Mehr mat ruju almayın. 

Mac Mehr Mat Rujun dudakta duruşu
Mac Mehr Mat Rujun dudakta duruşu

Elime swatchladığımda daha kahve duruyor gördüğünüz gibi. Güneşteki duruşu da çok güzel görünüyor. Parlak gibi durmuş nedense ama öyle değil elbette. 

Mac Mehr Mat Rujun swatch
Mac Mehr Mat Rujun swatch

Şimdi baktığımda elimde olan bir başka ruju ton olarak benzetince karşılaştırma swatch'ı da yapmadan edemedim. Mac Mehr Avon 3D Divine wine rengi ile benzeşti. Tabi yapıları tamamen farklı. Mac Mehr mat, Avon 3d ise metalik parlaklığa sahip. Ayrıca Mac tene tamamen oturuyor. 

Mac Mehr Mat Ruj dupe
Mac Mehr Mat Ruj dupe

Mac ruj fiyatları 58 TL şu anda. Channel ruj fiyatlarını gördükten sonra makul gelebilir ancak yine de uygun fiyatlı değil elbette. İndirim ya da kampanyaları da olmuyor ne yazık ki Mac'in. Bu yüzden dilediğiniz zaman gidip alabilirsiniz. Stok yenilemesi yapıyorlar sürekli. Çünkü şu ara en çok satan rujlardan biri Mac Mehr mat ruj.

PAYLAŞ

11 yorum:

  1. Rujda bu tonu çok seviyorum.....

    YanıtlaSil
  2. Bu tonda ruj hem şu dönem çok moda,hem de tüm makyaj uygulamalarıyla uyumlu bence. Çok beğendim,alınacaklar listesine eklendi :)

    YanıtlaSil
  3. Ruj harika bir tonda. Çok doğal durmuş. Sevdim bu güzelliği.

    YanıtlaSil
  4. Vallahi müthiş anlatmışsınız canım resmen ruj çekti ;)) ve çokta yakışmış ayrıca, renkse oldukça doğal ve tatlı. Ee hemen bir adet edinmek lazım :) teşekkürler, sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Mac rujları çok duydum ama hiç almaya cesaret edemedim. Bu renk benim favorim,sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Almadan önce ruj denemeyi hiç sevmiyorum.Bu sebeple bende sadece elimde deneyerek aldım.Bakalım bendeki duruşu nasıl olacak..
    Güzel günlerden kullan tatlım :))

    YanıtlaSil
  7. renk tonu hoş günlük rahat kullanılabilir:)

    YanıtlaSil
  8. Rujun rengi harika... Güle güle kullanın sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. Your make up is stunning! I love the color!

    YanıtlaSil
  10. Ben kendimde pek beğenmedim çok pembe geldi bana almayacağım hakkımı başka rujlara kullanırım :))

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)