6 Aralık 2015 Pazar

Herkese selam. Bugün çok merak edilen bir üründen bahsetmek istiyorum size. Pastel Moon Light Highlighter. Malum biz çoğu kadının müptelası olduğu bir üründür aydınlatıcılar. Bugünkü konuğum da benim yaklaşık 1 aydır kullandığım bir ürün. Pastel Moon Light Highlighter uygun fiyatlı bir aydınlatıcı ve şişesinin albenili olması neticesinde çok merak ediliyordu. Yavaş yavaş bu merak giderildi artık tüm Watson's larda bulunuyor. Ben de yorum yapabilecek kıvama geldiğime göre dilerseniz hemen başlayalım. Pastel Moon Light Aydınlatıcı gördüğünüz gibi 15 ml lik şişesiyle tam da oje şişelerini andırıyor.  

Pastel Moon Light Highlighter
Pastel Moon Light Highlighter

Pastel Moon Light likit aydınlatıcının fırçası da aynı oje fırçası gibi. Ancak fırça kılları biraz daha sert ve bozulmaya meyilli. Ama fırçanın yapısı uygulama için o kadar da önem teşkil etmiyor. Ben bu konuya takılmadım bile.

Pastel Moon Light Highlighter
Pastel Moon Light Highlighter

Tamamen akışkan bir yapısı yok. Fotoğrafta gördüğünüz gibi tenle temas ettiğinde çabucak donmaya başlıyor. Bu yüzden hızlıca yaymak gerekiyor. 

Pastel Moon Light Highlighter
Pastel Moon Light Highlighter

Ürünü dağıttığımda gümüş simlerle kaplı ışıltılı görüntüyü burada hissedebilirsiniz. Kolayca dağılıyor. Ama içeriğindeki simler size çok gelebilir. Yani uygulama sonrası aynada doğal bir ışıltı yakaladığınızı düşündürmeyebilir. Ben genel olarak sevdim aslında. Ama çok az ürün kullanarak uygulama yapıyorum. Çünkü fazla ürün demek fazla sim demek aynı zamanda. Gerçekten dozunu kaçırırsanız simler rahatsız edici bir görüntüye ulaştırabilir. Bende aydınlatıcı olarak The Balm Cindy Lou var ama Pastel Moon Light aydınlatıcı ile kıyaslanacağını düşünmüyorum. Çünkü Cindy Lou çok daha doğal bir ışıltı veriyor. 

Pastel Moon Light aydınlatıcı duruşu
Pastel Moon Light Highlighter


Pastel Moon Light Highlighter Fiyatı 9,50 TL. Gözünüze çok simli gelmediyse bence bu fiyata alınabilecek iyi bir aydınlatıcı diyebilirim. Ama fazla parlak olduğunu düşünüyorsanız almanızı tavsiye etmiyorum. İçeriğinde Petrol ve silikon olduğunu da belirtmeliyim. Çoğu makyaj ürününde var evet ama bu konularda temkinli iseniz almayın gitsin.

Siz bu ürün hakkında neler düşünüyorsunuz? Lütfen yorumlarınızı paylaşın. Sevgilerimle. Tekrar görüşmek üzere. :)


PAYLAŞ

9 yorum:

  1. Bu hafta benimde planladığım yazılar arasında bu ürün.Fiyatı uygun olduğu için tercih edilebilir ama benzetildiği High Beam ile arasında çok fark var ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin yazini da simdi okudum canim. Cok guzel bir inceleme yazisi yazmissin. Urun guzel denebilir. Bu fiyata ben de iyi buldum.

      Sil
  2. çok sevdiğim ama bulamadığım bir aydınlatıcı bulursam temin edeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet fiyat performans acisindan iyi bir urun. Memnun kalacagini dusunuyorum.

      Sil
  3. Great review sweetheart...thx for sharing!

    YanıtlaSil
  4. İçeriğinde petrol ve slıkon olması kötü ya..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canim. Ama pek cok markada karsimiza cikiyor malesef.

      Sil
  5. likit ayıdnlatıcıları hiç sevmiyorum. bunun kıvamı koyu. MAC sıvı aydınlatıcılar var onlar daha iyi. ama aydınlatıcı dedinmi benim favorim toz ya da mineral ürünler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de toz aydinlaticilari cok daha basarili buluyorum canim. Sevgiler. :)

      Sil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)