30 Aralık 2015 Çarşamba

Yeni Yıl Oje Deseni; Yılbaşı Ağacı

Yeni Yıl Oje Deseni; Yılbaşı Ağacı
Yeni Yıl Oje Deseni; Yılbaşı Ağacı


Merhabalar. Yeni yıl oje desenleri serimin sonuncusu sizlerden gelen istekler doğrultusunda Çam ağacı oje deseni oldu. Bu yıl aklımdaki yılbaşı oje desenlerinin hepsini yetiştiremedim ne yazık ki ama umarım beğenir ve uygularsınız. :) Lütfen esinlendiğiniz ojelere sosyal medyada #onyuzmilyonoje hastagini eklemeyi unutmayın. Mutlu yıllar :)

29 Aralık 2015 Salı

Kurabiye Adam Oje Deseni




Merhabalar. Yeni yıl heyecanı tüm coşkusuyla devam ederken Yılbaşı oje deseni konseptimin 3. videosu Kurabiye Adam yani Gingerbread Man oldu. Ben çok keyif aldım gerçekten umarım siz de izlerken ve yaparken keyif alırsınız. Kullandığım ojeleri ve aparatları videonun açıklama kısmına ekliyorum ancak burada da bulabileceksiniz. Ayrıca az bir zaman kaldı ama bir video daha yetiştirebilirim diye umuyorum. İstek videolarınızı benimle paylaşmayı unutmayın. Yeni yılla ilgili hangi oje desenlerini görmek isterseniz yorum yapabilirsiniz. Aklımda çam ağacı oje deseni var. Siz ne dersiniz güzel olmaz mı?:)



Kullandığım Ürünler;

Solenne oje kurutucu; http://www.bilgekozmetik.com/solenne-...

Desenler için kürdan ve noktalama kalemleri kullandım. Noktalama kaleminiz yoksa kürdan ve tel toka uçlarınzıı kullanabilirsiniz. Noktalama kalemlerini dx.com dan almıştım.

Kullandığım ojeler;
Kahverengi oje; Miss w 08
Beyaz; Cecile 01.
Kiko 3 in 1 oje matlaştırıcı.



26 Aralık 2015 Cumartesi

Flormar Up To 7 Days Shine&Color Jel Sistem Ojeler

Flormar Up To 7 Days Shine&Color 005 oje
Flormar Up To 7 Days Shine&Color 005 oje


Flormar Up To 7 Days Shine&Color 022 oje
Flormar Up To 7 Days Shine&Color 022 oje

Flormar Up To 7 Days Shine&Color 022 oje
Flormar Up To 7 Days Shine&Color 022 oje



Flormar Up To 7 Days Shine&Color 022 oje
Flormar Up To 7 Days Shine&Color 022 oje

Herkese keyifli hafta sonları diliyorum. :) Umarım keyifler yerindedir. Bugün bloğumda ve youtube kanalımda Flormar Up To 7 Days Shine&Color Jel Sistem Ojeleri konuk ediyorum. Uv top coat'ı sayesinde UV lambası gerektirmeden 2 adımda jel görünümü parlaklığına ulaştırıyor tırnakları. Ve 7 güne kadar aynı kalıcılık ve parlaklığı koruyacağını vaadediyor. Ben iki rengini denedim bile. İlk gün ve 7. gün sonuçlarını da videomda sizlerle paylaştım. Ama izleyemeyenler için de söylemeliyim ki kesinlikle alınması gereken ojelerden. Fırçaı yelpaze şeklinde olduğu için tırnak diplerine uygulama yaparken oldukça kolay kulalnım sağlıyor. Ve 7. gün az biraz parlaklığını yitirse de kalıcılığını ilk ginkü gibi koruyor. Tabi ki tırnaklarınız uzayacağı için dip kısımlarda deformasyonlar olacaktır ancak benim gözlemlediğim ve deneyimlediğim bu şekilde. Siz de canlı canlı görmek isterseniz videomu izlemeyi unutmayın. Ve kanalıma abone olmayı da :) Sizin görüşlerinizi de merak ediyorum. Flormar Up To 7 Days Shine&Color Jel Sistem Ojelerden kullandıysanız yorumlarınızı lütfen benimle paylaşın. Konuşalım. Sevgilerimle.:) 


25 Aralık 2015 Cuma

Catrice Multi Matt 'Love, Rosie!' 010 Allık

Herkese merhaba. Allık severleri buraya alabilir miyim lütfen. :) Çünkü Catrice Multi Matt 'Love, Rosie!' 010 Allık bugünkü konuğum oldu. Bu tatlı allığı sizlerle tanıştırnak için can atıyorum. İlk gördüğüm andan beri vurgunum kendisine. Bakalım siz de benim gibi beğenecek misiniz? Önce fotoğraflara bir bakalım isterseniz. Sonra üzerine konuşalım.

Gördüğünüz gibi ilk görüşte herkesi cezbedebilmesi için özenle tasarlanmış. Ambalajı öyle güzel ki bir gören sepete atmadan alışveriş yapamaz gibi geliyor bana. Pembeye yakın şeftali tonlarını barındırıyor. Allıklar tamamen mat. Açıktan koyuya doğru sıralanmış 4 farklı renk içeriyor. Yapısı son derece yumuşak ve kadifemsi. 

Catrice Multi Matt 'Love, Rossie!' 010 Allık
Catrice Multi Matt 'Love, Rosie!' 010 Allık


Burada bendeki duruşunu görebilirsiniz. Catrice Multi Matt 'Love, Rosie!' allığın benim gibi beyaz tenlilere daha çok yakışacağını düşünüyorum. Esmer iseniz mutlaka deneyerek alın derim. Çünkü tek tek renkleri uyguladığımda (Aşağıda göreceksiniz) oldukça pigmentli dururken birleştiklerinde pigmentasyon iginç bir şekilde düşüyor. Renkler tamamen birbirini nötrlüyor. Bu yüzden uygulamada sıkıntı yaşayabilirsiniz. Burada ben heralde beş kere uygulama yapmışımdır. Buna rağmen yoğun bir allık uygulaması görüntüsüne ulaşamadı. Ama bir yandan da son derece doğal durduğunu söyleyebilirim. 


Burada da elimin üzerindeki duruşunu görebilirsiniz. Koyu rengi biraz daha kullanmaya çalıştım ve sonuç böyle oldu. Aslında istediğiniz renklere dokundurarak uygulama yaptığınızda daha iyi sonuç alınacağını düşünüyorum. Aynen buradaki gibi.

Catrice Multi Matt 'Love, Rossie!'  Allık
Catrice Multi Matt 'Love, Rosie!'  Allık

Tek tek renkleri de göstermek istedim. Gördüğünüz üzere pigmentasyonlar iyi durumda. Beyaz tenli iseniz sırf doğal görüntüsü için bile mutlaka alın derim. Kalıcılığı ise ortalama diyebilirim. 

Catrice Multi Matt 'Love, Rossie!' Allık Renkleri
Catrice Multi Matt 'Love, Rosie!' Allık Renkleri


Ülkemize yeni gelen Catrice markası şu an sadece Rossmann mağazalarında satılıyor. Catrice Multi Matt 'Love, Rosie!' 010 Allık fiyatı 15 TL. Fiyat performans açısından çok çok iyi bulduğum bu allığı beyaz tenli arkadaşlarıma şiddetle öneriyorum. 

Siz Catrice markasını hiç denediniz mi? En beğendiğiniz ürün hangisi oldu? Benimle paylaşırsanız sevinirim. 

23 Aralık 2015 Çarşamba

Oje İle Kupa Nasıl Süslenir? - Kendin Yap

 Selam! Uzun zamandır çekmeyi planladığım bir video var bugün. Nihayet çekebildim ve bugün kanalıma yükleyebildim. Porselen kupaları süslemek için harika bir önerim var. Oje ebrusu ile porselen kupalar nasıl süslenir? 


Oje ile kupa süsleme
Oje ile kupa süsleme

Oje ile kupa nasıl süslenir?
Oje ile kupa nasıl süslenir?

Oje ebrusu ile kupa süsleme
Oje ebrusu ile kupa süsleme


Evdeki malzemelerle siz de beyaz kupalarınızı ya da bardaklarınızı rengarenk yapabilirsiniz. Üç farklı renkle uygulaa yaptım. Bununla da yetinmedim aynı yöntemle tırnaklarımı da süsledim. Sizlerin de beğeneceğinizi umuyorum. Gerekli olan malzemeler sadece geniş bir kap, su, oje, beyaz kupa ya da bardak, karıştırmak için ise kürdan. Önerim iki renk oje kullanmanız. Fazla renk olunca pek güzel durmuyor. Renkler birbirine çok karışıyor çünkü. Ayrıca bu uygulamayı yaptıysanız eğer kupalarınızı elde yıkanmanızı öneririm. Çünkü sıcak ortamda ojeler bozulabilir. Tüm ayrıntıları videoda bulabilirsiniz. Görsellerde gördüğünüz harika kupaları elde etmek için videoyu izleyin. Yaptığınız desenleri #onyuzmilyonoje hastagiyle sosyal medyada benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim. Ayrıca yorumlarınızı da merak ediyorum. Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın. Mesela hangi renk çalışma daha çok hoşunuza gitti? Ya da daha önce bu tarz süslemeler yaptınız mı? Önerileriniz nelerdir? Hepinize mutlu günler. :)





Ebru sanatı ile bardak süsleme
Ebru sanatı ile bardak süsleme

Oje ebrusu ile bardak boyama
Oje ebrusu ile bardak boyama

21 Aralık 2015 Pazartesi

Yeni Yıl Oje Deseni 2 - Kar Tanesi Oje Deseni Nasıl Yapılır?

Kar Tanesi Oje Deseni Nasıl yapılır?
Kar Tanesi Oje Deseni Nasıl yapılır?

Kar Tanesi Oje Deseni
Kar Tanesi Oje Deseni

Yılbaşı Temalı Oje Deseni
Yeni yıl oje desenleri


Herkese merhaba. Yeni yıl hızla yaklaşırken daha önce de bahsettiğim Yılbaşı temalı oje desenleri serimin ikincisi ile karşınızdayım. Bu sefer tırnaklarımıza kar yağdıracağız. Yani Kar tanesi oje deseni yapacağız hep birlikte. Kar tanesi oje deseni hep çok soruluyordu. Kışın da  gelmesiyle birlikte en çok istenilen desenlerden biriydi. Ben aslında kardan adam da yapmak istiyordum ancak bu sefer de oje de seni çok karışık olacaktı. Daha sade olması açısından sadece kar deseni yaptım. Daha önce de Noel Baba oje desenini yapmıştım. Onu da okuyabilir ve videosunu izleyebilirsiniz. Çünkü aynı zamanda youtube kanalıma da yapılış videolarını ekledim. Umarım beğenirsiniz. 

Eğer videolarımı izleyerek oje deseni yaparsanız sosyal medyada paylaşırken bana haber vermeyi unutmayın. Bunun için #onyuzmilyonoje hastagini kullanabilirsiniz. Ya da beni etiketleyebilirsiniz. Bu konuda daha çok instagramda aktif oluyorum. Bu yüzden oradan hem beni etiketleyebilir hem de hastagimi kullanabilirsiniz. Kar oje desenimin fotoğraflarını zaten gördünüz. Ancak Kar tanesi oje deseninin yapılışını görmek isterseniz aşağıdaki youtube videomu izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler. :)





Siz nasıl buldunuz? Buradan ya da videodan yorum yaparsanız çok sevinirim. Kocaman sevgiler. :)

Yeni Yıl İçin Alınabilecek En Güzel Hediye

Şimdi yazının başlığına bakıp hemen uçak, araba, sonsuz para diyeceğimi düşünüyorsunuz biliyorum ama bu sefer başka bir hediyeden bahsedeceğim. Yılbaşı yaklaşırken evde aile üyeleri tarafından gizli gizli işler çevrilmeye başlar. Herkes kendi hediyesini en güvenli yere saklamaya çalışır aynı zamanda diğerlerinin hediyelerini bulmaya çalışır. Bu yıl evde yılbaşı için hediyemi biraz erken buldum. Gardırobun en arkasında hışırdayan bir torba içerisinde hediye saklanırsa olmaz.
Neyse ben şu hediye kısmına geçeyim. Daha gelmeyen yılbaşının hediyesi: Oral-B şarjlı diş fırçası. Denemeye çekiniyordum ama hediye gelince keşke daha önce alsaymışım dedim kendi kendime.


Oral-B, profesyonel diş temizleme aletlerinden esinlenerek tasarlamış bu şarjlı diş fırçaları ile mükemmel bir temizlik deneyimi sunuyor. Diş plaklarını temizlemekte manuel fırçalardan çok daha etkili bir sonuç veriyor, ilk kullanımdan sonra bile daha önce sanki hiç bu kadar iyi dişlerimi fırçalamamışım gibi hissettim. Üç boyutlu oynar başlık sayesindeyse normal bir fırçanın yapamayacağı kadar hareket edip, normalde ihmal ettiğimiz ulaşamadığımız yerlere bile ulaşıyor. Fırça başlıkları dişleri tamamen sararak birçok noktaya temas ediyor ve muhteşem sonuçlar almamı sağlıyor.
Ağız bakımına çok önem veren birisi olarak bu benim için en iyi yılbaşı hediyesi oldu. Siz de yeni yılda sevdiklerinize Oral-B şarjlı diş fırçası hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz.
Ürünleri incelemek ve yılbaşı indiriminden yararlanmak için tıklayınızBu arada, Burcu Esmersoy'lu videosunu da paylaşmadan duramadım :)

Bir boomads advertorial içeriğidir.

18 Aralık 2015 Cuma

Adapazarı'nda Agora Alışveriş Ve Moda Festivali

Herkese merhaba. Bugün size harika bir duyurum var. Daha doğrusu Adapazarı'nda yaşayanlar için bu duyurum. Adapazarı Agora Alışveriş Merkezinde Agora Alışveriş Ve Moda Festivali bugün itirariyle başlıyor. 18-19-20 Aralık boyunca devam edecek bu gösteride pek çok gösteri ve söyleşi gerçekleşecek. Ben katılamayacağım ancak Adapazarı'nda yaşayanlar ve o tarihte orada olabilecekler için harika bir etkinlik olacağını düşünüyorum. Agora Alışveriş Ve Moda Festivali tamamen ücretsiz olup dileyen herkes katılabiliyor. Festival programını aşağıdaki resimde bulabilirsiniz. Pek çok ünlünün katılacağı bu festivale katılacak olanlar olursa benim adıma da eğlenin lütfen. :) Eğlenceniz bol olsun. Şimdiden Keyifli haftasonları diliyorum. Ayrıntılı bilgi www.agoraadapazari.com da. 


16 Aralık 2015 Çarşamba

Yeni Yıl Oje Deseni #1 - Noel Baba



Herkese merhabalar. Yeni yıl yaklaşıyor. Geçen sene de bir kaç oje deseni yapmıştım. Bu sene Youtube kanalımda bir seri başlattım. Yeni yıl temalı oje desenleri serisi. Yılbaşına kadar yapabildiğim kadar yeni yıl temalı oje deseni videosu paylaşmayı planlıyorum. İlk olarak Noel Baba ile başladım. Yapımı son derece kolay ve bir o kadar da eğlenceli. Eğer siz de yeni yılda tırnaklarınızı süslemek isterseniz bu video serimi takip edip yılbaşı gecesi dilediğinizi yapabilirsiniz. Bundan sonraki videom kar ve kardan adam desenli olacak. Umarım beğenirsiniz. Abone olmayı unutmayın. Keyifli seyirler ve şimdiden mutlu yıllar. :)



14 Aralık 2015 Pazartesi

Saleduck 2015 Moda&Güzellik Blog Yarışmasının Kazananı Oldum!

Herkese merhabalar. Biliyorsunuz bloğumda daha önce Saleduck 2015 Moda ve Güzellik Blog Yarışmasına katıldığımdan bahsetmiştim. Birbirinden değerli 9 moda&güzellik bloggerı ile aynı platformda yer almaktan onur duydum. Ve o kadar çok destek aldım ki anlatamam. Bir tanecik Ailemden, değerli blogger dostlarımdan, canım İnstagram takipçilerimden, biricik facebook takipçilerimden ve siz güzel izleyicilerimden  gelen destek beni çok ama çok sevindirdi. Ve yarışmanın kazananı oldum. Hepinize çok teşekkür ederim. Ve Tabi ki değerli Saleduck ekibine sonsuz teşekkürler. Çok mutlu oldum. Yarışma hediyesi olarak Lidyana.com'dan 800 TL değerinde hediye çeki kazandım. Alışverişimi yaptım ama elbette ki onu ayrı bir post halinde yayınlayacağım. Sürpriz. :)


Ayrıca Saleduck oluşumundan bahsetmek istiyorum sizlere. Saleduck.com.tr Türkiye'nin 1 numaralı kupon sitelerinden biri. Öyle ki bu sitede harika indirim kuponlarıyla karşılaşmanız mümkün. Giyimden yemeğe, tatilden bebek-çocuk ürünlerine, konaklamadan evcil hayvan ürünlerine ve daha sayamadığım pek çok kategoride indirim kuponlarını hizmetimize sunuyor. Zaten siteye girince Kategoriler kısmında ihtiyacınıza yönelik kategoriyi hemen seçerek kolayca indirim kuponlarından faydalanabiliyorsunuz. En altta Nasıl Çalışır? butonuna tıklayarak yönlendirmeleri takip edebilirsiniz. Güncel olarak takip edeceğiniz bir site olabilir. İndirim sevmeyen yoktur herhalde. :) Her gün girip en yeni kuponları da görmeniz için "En Yeni İndirilmer" butonu da bulunmakta. Hem fikir olarak hem de site akışı olarak oldukça işlevsel. Lidyana, Markofoni, Morhipo, Trendyol gibi tam 347 ünlü mağaza ile çalışıyorlar. Bu sitenin müptelası olabilirsiniz. Benden söylemesi. :) Herkese keyifli alışverişler dilerim. 








13 Aralık 2015 Pazar

Flormar Yeni Eye Catcher Makyaj Koleksiyonu

Merhabalar. Flormar makyaj koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. Flormar Eyecatcher Makyaj Koleksiyonu. Koleksiyonun amacı tüm bakışları üzerinize çekebilecek iddialı dokunuşlar. Koleksiyondaki ürünler; Dazzling Eye Shadow, First in Lash Primer Maskara, Beyond Curling Maskara, Eyebrow Design Kit, Extreme Color Lip Matte. Ben de koleksiyonu daha iyi aktarabilmek adına bol bol fotoğraf çektim. Üzerindeki işlemelerin bir kısmı kadifeden yapılmış. Yani insan kutularını atmaya da kıyamaz. :)

Flormar Eye Catcher Makyaj Koleksiyonu
Flormar Eye Catcher Makyaj Koleksiyonu

Dazzyling Eyeshadowlar; Bende 3 rengi var ama koleksiyonda tam 8 renk var. Oldukça yumuşak bir yapıları var. Ayrıca sedefli bir bitişle ışıl ışıl gözler vaadediyor. Şu anda koleksiyonun bütün ürünlerinde %50 indirim var. Dazzyling Eyeshadow'lar indirimle beraber 12,90 TL. 




 Eye Catcher Dazzyling Eyeshadow 003 True Story

Eye Catcher Dazzyling Eyeshadow 003 True Story
 Eye Catcher Dazzyling Eyeshadow 003 True Story


  Eye Catcher Dazzyling Eyeshadow 004 Boom Shot
Eye Catcher Dazzyling Eyeshadow 004 Boom Shot
Eye Catcher Dazzyling Eyeshadow 004 Boom Shot


 Eye Catcher Dazzyling Eyeshadow 008 Behind The Scenes
Eye Catcher Dazzyling Eyeshadow 008 Behind The Scenes
Eye Catcher Dazzyling Eyeshadow 008 Behind The Scenes

Ve işte renkleri burada tam olarak görebilirsiniz. Bazsız bir uygulama yaptım.


Eyebrow Design Kit 003 Medium. 4 renk seçeneği mevcut. Dark,Medium, Light Medium, Light. Fiyatları indirimle beraber şu an 10,90 TL. Kaş kitini henüz denemedim. Ancak kutusu oldukça işlevsel geldi bana. Kapağı açıldıktan sonra alttaki hazneyi çektiğinizde cımbız ve kaş fırçasının bulunduğu küçük bir bölme çıkıyor. Fırçayı muhafaza etmede çok işe yarıyor.

Eyebrow Design Kit 003 Medium
Eyebrow Design Kit 003 Medium

First in Lash Primer Maskara, Beyond Curling Maskara. Maskaranın fiyatı şu an 14,90 TL. Primer maskara ise 9,90 TL. Maskaraları denedim ama henüz fotoğraflayamadım. Primer maskaralar zaten çok işe yarıyor. kirpiği dolgunlaştırıyor. Bunun ekstra özelliği ise içeriğindeki doğal balmumu. Maskarasını da beğendim ben. 


Ve gelelim Extreme Color Lip Matte. Yarı mat yapıda bu rujlar. Sürdükten kısa bir süre sonra sabitleniyor. Ama dudakları kurutmuyor. Çünkü içeriğinde shea ve zeytinyağı var. 6 adet renk seçeneği mevcut. İndirimle beraber 9,90 TL fiyatı var şu anda. Burada dudağımda 002 Cencored rengi var.


Bendeki diğer renk de 001 numara Protagonist. Mürdüm tonlarında bir renge sahip. Sürümleri gerçekten zaman alıyor. Dudağı çerçevelemek hiç de kolay olmuyor. Biraz çabayla yukarıdaki görüntüye ulaşabildim.  


Ürünleri incelemek isterseniz; Flormar Eye Catcher Makyaj Koleksiyonu linkinden ulaşabilirsiniz. Koleksiyon denemem için tarafıma gönderilmiştir. 


Siz bu koleksiyondan hangilerini gözünüze kestirdiniz? Ya da kullandığınız var mı? 

12 Aralık 2015 Cumartesi

10 Günde Gözle Görülür Sıkılık: Yeni Neutrogena® Visibly Renew Serisi

Sıkılık kaybı cilt bakımında en sık rastlanan problemlerden biridir.Cildin sıkılığından ve esnekliğinden sorumlu kolajen maddesinin yaş aldıkça azalmaya başlaması nedeniyle cilt nemini ve esnekliğini kaybeder. Özellikle yaşımız ilerledikçe, kilo alıp verdikçe, hamilelik dönemi sonrasında ciltte gevşemeler, sarkmalar oluşmaya başlar.







Dermatologlarla birlikte geliştirilen yüksek etkili cilt bakım ürünlerinin lider markası Neutrogena®sıkılık kaybını“collagen boost minerals” teknolojisi ile önlemeye yardımcı oluyor. Yeni Neutrogena® Visibly Renew Serisi ile, cildinin genç ve sıkı görünmesi konusunda hassas olanlara; kollarında, göbeğinde, kalçalarında ve bacak içindeki sarkmalardan şikayet edenlere 10 günde etkili çözüm sunuyor. Neutrogena® Visibly Renew Serisi eşsiz Norveç Formülü ve kolajen artırıcı mineraller* içeriyor. Kuvvetli ve etkin Visibly Renew serisi, cildin esneklik ve elastikiyetini 10 günde artıyor, cildi sıkılaştırıyor.


Vücut losyonu, vücut bakım kremi ve SPF 20 güneş koruması içeren el kreminden oluşan Neutrogena® Visibly Renew Serisi, seçkin parfümerilerde, eczanelerde ve market zincirlerinde satışa sunuluyor.

*in vitro sonuçlar

Neutrogena Visibly Renew Esneklik Sağlayan El Kremi SPF 20 / 400ML
Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 15,90.-TL

Neutrogena Visibly Renew Esneklik Sağlayan Vücut Losyonu / 75ML
Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 26,90.-TL

Neutrogena Visibly Renew Esneklik Sağlayan Vücut Bakım Kremi / 200ML
Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 14,90.-TL


insta.jpg #neutrogenavisiblyrenew    @neutrogenaturkiye






Basın Bülteni.

11 Aralık 2015 Cuma

Yeni Yıl Süslemesi - Simli Ojelerle Kozalak Boyama



Merhabalar. Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte hepimizi heyecan sarmaya başladı şimdiden. Evlerinizi süslemeyi seviyoranız bu fikrime bir göz atın derim. Simli ojelerle kozalak boyayacağız. :) Süslediğimiz kozalakları yılbaşı ağacına asabilir ya da evin herhangi bir yerini süslemek için koyabiliriz. Üstelik masrafsız ve çok çok kısa bir sürede. Daha önce de normal ojelerle kozalak boyamıştım ama bu çalışma için yeni bir yayın oluşturmaya karar verdim. Umarım beğenirsiniz. Nasıl yaptığımı, hangi ojeleri kullandığımı öğrenmek isterseniz. Video aşağıda. Yorumlarınızı bekliyorum. Keyifli seyirler. :)


10 Aralık 2015 Perşembe

Saleduck 2015 Blog Yarışmasında Ben De Varım

Merhaba arkadaşlar. Ben ilk defa bir yarışmaya katılıyorum ve desteğinizi bekliyorum. Saleduck ekibi, moda ve güzellik bloggerlarını ağırlayarak bir yarışma düzenliyor. Bu 10 moda ve güzellik blogu arasında bana da yer verdikleri için teşekkür ederim. 

Yarışmadaki profil fotoğrafımı buraya da ekliyorum. Fotoğrafım ve özgeçmişimin bulunduğu kısmın aldında "Oy Ver" butonu var. Eğer siz de iyi bir güzellik bloggerı olduğumu düşünüyorsanız aşağıdaki yarışma linkine tıklayıp profilimin altındaki "OY VER" butonuna bir tık tık yaparsanız çok memnun olurum. Katıldığım ilk blog yarışması olduğu için heyecanım büyük. Yarışma 10 Aralık'ta sona erecek. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Sevgilerimle. :)

Yarışma Linki;


Yarışma sona erdi ve yarışmanın kazananı ben oldum. Çok mutlu oldum. Hepinize teşekkür ederim. :)



6 Aralık 2015 Pazar

Pastel Moon Light Highlighter Yorumlarım

Herkese selam. Bugün çok merak edilen bir üründen bahsetmek istiyorum size. Pastel Moon Light Highlighter. Malum biz çoğu kadının müptelası olduğu bir üründür aydınlatıcılar. Bugünkü konuğum da benim yaklaşık 1 aydır kullandığım bir ürün. Pastel Moon Light Highlighter uygun fiyatlı bir aydınlatıcı ve şişesinin albenili olması neticesinde çok merak ediliyordu. Yavaş yavaş bu merak giderildi artık tüm Watson's larda bulunuyor. Ben de yorum yapabilecek kıvama geldiğime göre dilerseniz hemen başlayalım. Pastel Moon Light Aydınlatıcı gördüğünüz gibi 15 ml lik şişesiyle tam da oje şişelerini andırıyor.  

Pastel Moon Light Highlighter
Pastel Moon Light Highlighter

Pastel Moon Light likit aydınlatıcının fırçası da aynı oje fırçası gibi. Ancak fırça kılları biraz daha sert ve bozulmaya meyilli. Ama fırçanın yapısı uygulama için o kadar da önem teşkil etmiyor. Ben bu konuya takılmadım bile.

Pastel Moon Light Highlighter
Pastel Moon Light Highlighter

Tamamen akışkan bir yapısı yok. Fotoğrafta gördüğünüz gibi tenle temas ettiğinde çabucak donmaya başlıyor. Bu yüzden hızlıca yaymak gerekiyor. 

Pastel Moon Light Highlighter
Pastel Moon Light Highlighter

Ürünü dağıttığımda gümüş simlerle kaplı ışıltılı görüntüyü burada hissedebilirsiniz. Kolayca dağılıyor. Ama içeriğindeki simler size çok gelebilir. Yani uygulama sonrası aynada doğal bir ışıltı yakaladığınızı düşündürmeyebilir. Ben genel olarak sevdim aslında. Ama çok az ürün kullanarak uygulama yapıyorum. Çünkü fazla ürün demek fazla sim demek aynı zamanda. Gerçekten dozunu kaçırırsanız simler rahatsız edici bir görüntüye ulaştırabilir. Bende aydınlatıcı olarak The Balm Cindy Lou var ama Pastel Moon Light aydınlatıcı ile kıyaslanacağını düşünmüyorum. Çünkü Cindy Lou çok daha doğal bir ışıltı veriyor. 

Pastel Moon Light aydınlatıcı duruşu
Pastel Moon Light Highlighter


Pastel Moon Light Highlighter Fiyatı 9,50 TL. Gözünüze çok simli gelmediyse bence bu fiyata alınabilecek iyi bir aydınlatıcı diyebilirim. Ama fazla parlak olduğunu düşünüyorsanız almanızı tavsiye etmiyorum. İçeriğinde Petrol ve silikon olduğunu da belirtmeliyim. Çoğu makyaj ürününde var evet ama bu konularda temkinli iseniz almayın gitsin.

Siz bu ürün hakkında neler düşünüyorsunuz? Lütfen yorumlarınızı paylaşın. Sevgilerimle. Tekrar görüşmek üzere. :)


1 Aralık 2015 Salı

Simli Oje Nasıl Çıkarılır? (Kolay Yöntem)


Simli Oje Nasıl Çıkarılır?
Simli Oje Nasıl Çıkarılır?


Selam. Bugünkü konumuz Kolay yoldan simli oje nasıl çılarılır? Simli ya da glitter ojeleri çok seviyoruz ama çıkarmaları da bir o kadar zahmetli ve yıpratıcı olabiliyor. Simler tırnağa delicesine sarıldığı için bu uzun ve meşakkatli evreyi kolaylıkla atlatabilmek adına yapabileceğimiz kolay bir teknik var. Nasıl derseniz hepsi videomda saklı. Simleri kazımak ya da çılgınlar gibi tırnağa aseton sürmek yerine çok daha nazik ve sabırlı bir yöntem. Çünkü bu zorlayıcı tavırlar tırnaklarınızın soyulmasına, incelmesine ve kurumasına sebep olur. Siz de bu durumdan muzdaripseniz videomu izleyerek bu kolay yöntemi uygulayabilirsiniz. Keyifli seyirler. :)



30 Kasım 2015 Pazartesi

Natura Keratin Free Plus Me İle Evde Keratin Bakımı

Herkese merhaba. Bugün geçen haftalarda denediğim Natura Keratin Bakım setinden bahsetmek istiyorum.. Keratin bakımı yıpranmış saçlar için oldukça gerekli bir işlem. Ben de saçlarımı hep uzun kullandığım için zaman zaman ihtiyaç duyuyorum. Keratin bakımı saçları onarıyor, besliyor ve bakımını yapıyor. Keratin bakımının diğer bir adı ise saç botoksu. Saçlardaki keratin miktarı azaldıkça saç güçsüzleşiyor ve çabuk yıpranıyor. İşte keratin bakımı tam bu noktada devreye giriyor. Natura Keratin Bakım Setlerini ihtiyacınıza göre alabilirsiniz. 

Natura Keratin Keratin Bakım Setinin İçinde Neler Var? (Benim Kullandıklarım)
(Groomed Keratin Bakımı Spreyli Set​i İçeriği);
1-Natura Keratin Arındırıcı Şampuan 120 ML
2-Natura Keratin Bakımı Free Plus me 125 ML
3-Groomed Keratin Sonrası Sülfatsız Şampuanı 300 ML
4-Groomed Keratin Sonrası Sülfatsız Saç Kremi 300 ML
5-Groomed Argan Yağı 60 ML

Natura Keratin Free Plus Me İle Evde Keratin Bakımı
Natura Keratin Free Plus Me İle Evde Keratin Bakımı



Natura Keratin Free Plus Me İle Evde Keratin Bakımı



Nasıl Kullandım?

Öncelikle arındırıcı Natura Keratin arındırıcı şampuanla saçlarımı iki kere yıkadım. Daha sonra havlu ile saçlarımın nemini aldm. Saç kurutma makinesi ile hafifçe kuruttum. Saçların çok kuru olmaması gerekiyor bu işlem için. %80 kadar kuruması yeterli. Yani saçlar hafif nemli olacak. Daha sonra saçlarımı 5 parçaya ayırdım. Çünkü saçlarım çok fazla benim. Sizin saçlarınız az ise 3 parçaya ayırmanız yeterli. Ürünü saçlarıma uygularken eldiven kullandım. Daha sonra her bir tutama fırça ile Natura Keratin Free Plus Me sürdüm. Bone taktım ve 30 dakika bekledim. Bu esnada hafif bir şekilde saç kurutma makinası tuttum. 20 dk tutmak yeterli oluyor. Ardından saçlarımı duruladım. Kullanım klavuzunda hepsi yazıyor zaten. Ürün açıklamalarıyla birlikte tarafınıza ulaşacak. Su temiz akana kadar duruladım saçlarımı. Daha sonra fön makinası ile kuruttum ve kendimce fön çekmeye çalıştım. Saçlarında kalıcı fön etkisi isteyenler bu aşamadan sonra saçlarını düzleştirmeliler. Ben bu kadarla yetindim. Keratin bakımım bu şekilde tamamlanmış oldu. Saçlarım bakımına kavuştu.Keratin bakımı sonrası kullanılması gereken şampuan önemli. Sadece keratin bakımı sonrası için üretilmiş olmalı. Setin içinde geliyor zaten. Saçlarınızı boyarsanız da fön etkisi azalma gösterebilir. Kalıcı fön etkisinin iki ay sürdüğü söyleniyor. Ayrıca Natura Keratin Free Plus Me formaldehit ve paraben içermiyor. Ama içerisinde silikon var elbette. Hamilelerin dikkatli kullanması gerekiyor. Doktor kontrolü altında kullanabilirler. Saçları kıvırcık ya da rastalı olanlarda brezilya fönü etkili olmuyor. 

Naturakeratin.com.tr sitesinden ürünleri temin edebilir, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.