5 Ocak 2016 Salı

Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Saleduck 2015 Moda ve Güzellik Blog Yarışmasını kazanmıştım. Saleduck.com.tr Türkiye'nin 1 numaralı indirim kodu sitesi. Pek çok mağazada online olarak kullanılabilecek indirim kodlarını hizmetimize sunuyor. Bu yarışma sonucu Lidyana.com dan 800 TL değerindeki hediye çekinin sahibi olmuştum.  :) Alışverişimi de bugün sizlerle paylaşıyor olacağım. Tabi eşime ve oğluma da hediyeler aldım ancak onları burada paylaşmayacağım. Sadece kozmetik üzerine olan alışverişimden bahsetmek istedim. Açıkçası Lidyana'dan pek çok şey almak istiyor insan elbette. Çok güzel ürünler var. Ben de çok kısa bir sürede kafamın da karışmasını önlemek için hemen hızlı hızlı seçim yaptım. Çok da iyi yaptığımı düşünüyorum. Aklımda kalan ürünler elbette ki var ancak ilk bakışta sevdiğim şeyleri hemen attım sepete. Bakalım siz de beğenecek misiniz? 

Kozmetik alışverişim bu kadardı. Çok fazla açılmak istemedim açıkçası. Merak ettiğim ve ilk görüşte aşık olduğum ürünleri seçtim. :)


Sally Hansen 660 numaradan aldım. Bu ojelerin yapı ve fırçalarını çok seviyorum. Bu renkler de tam kışa göre. Hemen bir tane edinmek istedim. Kopkoyu bir mürdüm rengi bu. Çok beğeneceksiniz. Yakında paylaşırım. :) Lidyana fiyatı 18,64 TL


Maybelline Up İn Smoke Get The. Performansı hakkında hiçbir bilgim Yakında deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım. Ama böyle setleri çok seviyorum. Her şey elinin altında oluyor böylelikle. Lidyana fiyatı 14,40 TL.


Clinique High İmpack Ruj Pure Posh. Bu tarz renkler hiç kullanmıyordum bu benim için bir ilk olacak. Yapısını sevdim sayılır. Kalıcılığı da iyi bence. Lidyana fiyatı 55,08TL.



Çok merak ettiğim Max Factor False Lash Effect Maskarayı aldım. Kullandım ve elim hep buna gidiyor şimdilerde. Çok çok tavsiye etiiğim bir ürün. Ben bayıldım gerçekten. Lidyana fiyatı 25,38 TL.


Ve son olarak bir delilik yapıp Michael Kors A94 ojeden aldım :) Fiyatı; 47,46 TL. Bu ojeyi merak ederseniz Oje Nasıl Sürülür? videomda kullanmıştım oradan izleyebilirsiniz.


PAYLAŞ

3 yorum:

  1. Birinciliğini tekrar tebrik ederim cnm ;) güle güle kullan çok güzeller

    YanıtlaSil
  2. Yaa ne kadar sanslisin ☺️ Hepsi cok guzel gorunuyor. Maybellinenin o seti bende de var severek kullaniyorum sen de gule gule kullan

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan canım. videonu da çok beğendim. oje çok güzel görünüyor ^^

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)